![]() |
A ja od początku wierzyłem w mężczyznę strzelającego z łuku, który trzyma stopami, po czym strzela i nie trafia we wcześniej obrany punkt (balonik) :(
Imo on jest boski!! A co do Melkart balls - wygrali zasłużenie, pierwsza ich poza była wręcz niemożliwa do wykonania. Ostatnia poza, no cóż..:) Powinien być trójkącik w lewym górnym rogu z liczbą "16", a nie jak jest "12":) Klaudia zabłysnęła w pierwszym odcinku, kiedy spowodowała erekcję u kuby, a u gośki i agniechy stwardnienie sutków, potem jednak wygasła, sytuacja ją przerosła, ale jest młoda - ma wiele możliwości. Blady Kris - Imo powinien bić się w tej trójce "wygranych". Beatbox <3 |
Dzis nie bylo "dziwny jest ten swiat" albo sluchalem tylko zwrotek, ktorych nie znam 0.0 ponawiam pytanie co DZIS spiewala Kulawik?
A zwyciezca zasluzony, to jest niewiarygodne. |
Klaudia wykonała “Jaskółkę uwięzioną” z repertuaru Stana Borysa
|
Szkoda bladegoo...
|
Finał wyjątkowo obejrzałem i muszę stwierdzić, że...najlepsi byli Prokop i Hołownia :p.
|
Merkat Balls przedstawili coś nowego, Blady tak samo(jeszcze ma szczytne cele :> tzn. na co przeznaczyłby kasę), AudoFeels dali czadu ;> a Klaudia nic nowego nie przedstawiła...-,-
|
Ja pierdole!
Ziółko powinien wygrać. To jak on zaśpiewał - to prawie jak drugi Freddie Mercury. Ten głos, ta barwa, ten ton. Wiecie kto tu zrobi karierę? Właśnie on. Życze mu tego. Rozwala na łapotaki większość tych pseudo piosenkarzy. |
A no, bez watpienia to byl najlepszy wystep wokalny w tym programie. Do dzis nie rozumiem jak mozna bylo dac drugie miejsce Klaudii Kulawik a nie Mateuszowi. Trzecie miejsce powinni miec Audiofeels/Blady Kris.
|
A ktoś wie co z tym brzuchomówcą Glancem? Podobno w dzień finału miał się zabić
|
czysmiygdh
|
@2Up:
A kogo on obchodzi? @Topic: A no, Ziółko zaśpiewał genialnie, ale dla niego i tak wróżę dobrą przyszłość związaną z muzyką, a pieniądze mu do tego raczej potrzebne nie będą. Zaś swoją drogą to samo tyczy się Kulawik - i na co takiej małej tyle pieniędzy? Zdąży się rozwinąć, Kriss przynajmniej miał szczytne cele. Tana nasza polska społeczność mnie dobija. Moim zdaniem, Polacy pomyśleli - jak to w jednym odcinku ujął Wojewódzki - że to małe dziecko, napewno nie ma co jeść i jest głodne, pomóżmy mu. To jest przegięcie. Jeśli druga edycja będzie taka sama to nie wróżę temu programowi nic dobrego. Swoją drogą, jak ktoś już to ujął, najlepszy występ mieli Marcin, Prokop (;p) i Hołownia. |
Klaudia nie podobała mi się od samego początku, pies ją trącał xD
Blady Kris zasługiwał co najmniej na drugie miejsce, jednak wiadomo, polaczki głosują... Dzieciak z fortepianem też fajny, 10 raz zagrał to samo ale co tam ! =) Też wyskilluję moje dziecko w dwóch utworach na krzyż i będzie "miało talent" pff... |
wogole qwa posralo te żyri debilów,666 spiewakow i 1 co ma talent ,chuj ze ladnie spiewa od zasrania tyle ludu jest co tak spiewa.
2 idol .. nie ogladam tego wiecej, ci z tvn'u to kazdy program potrawia zjebac. |
Cytuj:
Po prostu, ten program ssie, nie przez TVN (chociaż za reklamy to wypadałoby im przypie*dolić), ale przez widzów, co głosują na biedną Klaudię. Przecież ona na pewno zaistnieje, a taki iluzjonista, Blady Kris, ci od stepowania? Oni są już straceni... |
Wiedziałem, że taki program, nie może się do końca udać, chociaż na początku było fajnie.
|
zajebioza była jak chlopaki "plecami sie zlonczyli" xD wogole rox byli a snake powinien miec 2 a ta mala bitch niech spierdziela xD i ten kolo co mercuego spiewal tez dobry glos ma
|
Ktoś tam wyżej napisał , że Blady i Ziółko są straceni..
Nie do końca jest to prawda.. Już samo to, że wystąpili w takim programie i doszli tak daleko gdzieś ich zaprowadzi.. A Kulawik nie wiem za co tak daleko zaszła. Ani dobrze nie zaśpiewała, ani jakoś z wyglądu ładna nie jest.. |
Kulawik? Z litości naszego chorego społeczeństwa. Litują się nad cholernymi dzieciakami. Jak to któryś z jury powiedział: "Takie krasnale nie powinny być w takim programie". Na tym drugim miejscu wolałbym już Ziemka niż Klaudię. Klaudia niczym się nie popisała, zaś Ziemowit mnie nawet rozbawił.
|
Cytuj:
Driud-Joseph: thx |
Gdyby Klaudia śpiewała tak jak na castingu, to miałaby szansę poważnie zagrozić zwycięzcom.
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:37. |