![]() |
A ja uklepalem Draga na 20lvl skille 65/65+ nie pamietam dokladnie.
Tera mam 25lvl i 70/70 wiec wybieram sie na GSa :D |
Ja palkiem 19 lvl skille 51/39 zabiłem Dsa :/
|
Sorc:
ja na 20lvlu sorcem 4 SD'kami rozwalam smoka, 1 SD i jakies 3 strzaly z hmm w DS Palek: 20lvl skille 69/52 gs, dragi z 1 exura vita ja kzle poszlo |
16 lvl, 28 mlvl 6 ghuli na klate wrecz (dla sorka to nie takie latwe 1 uh poszedl i exura gran) i 3 dsy ale z niewidka wiec mógl bym nawet 10 za***ac byle Hmm miec i niewidki starczylo.
|
Najlpesze co zabilem hmmm
Najlepsze co zabilem to dwarf soldier a nawet 4 naraz :p
Knight lvl 11 skille 43/41 D lance is the best !! a przy okazji je¶li grasz na pacerze uwarzaj na Polska mafie bo moga byc nieprzyjemni :baby: |
Gs, zlurowany ale zawsze gs i solo, o ile pamiętam poszły chyba z 4 uhy a zabite ciało nic ciekawego nie pokazało :( O ile pamiętam to miałem wtedy 28lvl i chyba skille po około 68/68
|
Najlepszy stworek jakiego pokonałem to fd (czyli fire devil) na 11 lvl palkiem. Skille tego palka to 53/39 oraz 8mlvl :D, teraz już 9 :P
|
ja zbilem cave rata na 67lvl ze skilami 99\87\45 jestem magiem zabilem go z piesci a tak serio to fire devila magiem na 13 lvl z 17mlvl zabilem go bez uh itp poprostu wchodzilem i wychodzilem navalajac z hmm :) :evul:
|
Ja na 13 lv drutem rozwalilem SOLO BHa z jednym uhem B) ( to jest ten bh kolo kazoo )
|
Ja na tescie servera prawie roz***ałem moim drutem 20 lvl 35 m lvl knighta 60++
Na redzie sie zatrzyamał a ja zamiast go ***nac to ucieklem :P walilem z gfbkow w niego i uh co jakis czas :P Ja kzamiat go walnac ucieklem t oon sie uhnol a ja juz gdzies tam uciekłem :P |
:)
Ja zabiłem solo hunterka (bez straty hp) i jestem z tego dumny :P
:evul: :evul: :evul: :evul: |
Best solo potwór Dragon Lord- w sumie co¶ koło 20-30
best mass solo potwór- Dragon- cos koło 1k :P best team potwór- Demon- kilkadziesi±t :P mass exp potwór- Troll :P j/k ^_^ czego jeszcze nie biłem? Blue Djin. :P |
Level 62, Magic 63.
Solo zabilem sobie Dragon Lorda bez wiekszych problemow.(dostal pare sd i sie ze mna porzegnal:P) Prawie udalo mi sie zabic solo warlocka xD ale niepowiodlo mi sie to :P A najsilniejszy ktorego zabilem z pomoca kolegi to byl Demon :P |
22lv 40m lv 18/22 - Dragon
20lv ok.36m lv 17/20 - FE ok 16lv ok 26m lv DS |
Ja na 16 levelu zabilem 2 hunterów(oczywi¶cie knightem) :]
|
hunter
20 lvl 3 mlvl skill 51\45 rycerz |
Best kiled monster
najlepszy na solo - Orc Berserker [z utana vid]
najlepszy jednym hitem - Orc Shaman [Sudden Death] Sorcerer; 16lvl; 27mlvl; Eternia |
Ja zabilem Giant Spidera który chodził nie dawno w okolicach "Dwarf Brigde".
Mam skille 15/14 a lvl 12 (nie uwierzycie ale to prawda za pomoca UH i Hmm ;) ) |
Zerku¶- tak dokladnie to 2 naraz =\ nizle mnie poturbowaly na 30 lvlu Palkiem ze spearami i dragon shieldem
Dragon- z kusz± Hunter- na zamku orkow zabilem ich juz duuzo spearami i tarcza DS- łukiem, a na 11lvlu "zapalkami" :D Sorckiem: 3 fire devile na 20 lvlu z pomaca niewidzialnosci :P |
już pisałem ale teraz mała aktualizacja:
najwięcej expa: -dragon, z blokiem, ale dostałem cały exp -ds solo z luku :) najtrudniejsze sytuacje: -klan minosków na PoHu -witch, 5 valkyri i pare amazonów z spearów i z dragon shieldem :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:55. |