Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Gry - temat ogólny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=218504)

BialyOleander 13-11-2009 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maken (Post 2686478)
pokaż mi w jakiej grze jest taka grafika, dubbing i tyle akcji.

grafika bardzo dobra to napisałem dubbing jak dubbing dobry, ale nie ma się czym zachwycać, ale marudzę pewnie dlatego że nie lubię takich gierek no i multi słabe.
crysis to szajs nawet nie potrafili zrobić inteligentnych przeciwników.

Billy_Mays 13-11-2009 16:23

To może Mass Efect?

AnonimowyPowrot 13-11-2009 16:43

Powiem tak - gra na padach w FPS'y mija się z celem, trzeba być frajerem, który nigdy nie umiał grać (na myszce), żeby twierdzić, że można grać tak samo dobrze na jednym i na drugim...

Rybzor 13-11-2009 17:01

Btw, co znajduje się obok cd keya z modern warfare 2

http://www.modern-warfare2.eu/images...anapudelku.jpg

Ashlon 13-11-2009 17:09

Widac, ze zabraklo troche checi do sprawdzenia tlumaczonego tekstu ;)

MALLuś 13-11-2009 17:19

Co do MW2 i języka polskiego.
Jak widać bardzo się postarali :>

Rybzor 13-11-2009 17:43

Nie zapominajcie, że zmiana literówek to tylko kwestia malutkiego, kilku megowego update gry na steamie, więc osobiście nie widzę problemu. Chociaż literówka na opakowaniu trochę śmiesznie wygląda : P

Rater 13-11-2009 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maken (Post 2686478)
pokaż mi w jakiej grze jest taka grafika, dubbing i tyle akcji.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2686488)
Crysis.
kthxbye

Rotfl, fail.

Uncharted 2 jest najlepszą grą akcji w jaką kiedykolwiek grałem. Tak pod względem grafiki, jak i gameplayu, ale także fabuły. To jest po prostu 10h czystego funu ;x

Grycan 13-11-2009 19:19

Rybzor, a jak myślisz, kiedy wypuszczą ten updacik poprawiający literówki?? (lub patcha??) Bądź cokolwiek takiego??

Yoh Asakura 13-11-2009 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rater (Post 2686655)
Rotfl, fail.

Bo? Crysis jest świetny.

BialyOleander 13-11-2009 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2686566)
Powiem tak - gra na padach w FPS'y mija się z celem, trzeba być frajerem, który nigdy nie umiał grać (na myszce), żeby twierdzić, że można grać tak samo dobrze na jednym i na drugim...

Ja powiem tak że trzeba być frajerem żeby tak gadać. twierdze że na padzie się łatwiej gra bo to chyba oczywiste że łatwiej jest na myszce ale jeśli 3/4 życia przegrał byś na padzie byś wolał grać na nim niż na myszce 10 cm od monitora. aha i w gwoli ścisłości na myszce też umiem grać w fpsy może nie tak jak ty MISZCZU! ale umiem.bo jeśli wy macie problem z celowaniem na padzie to chyba mówice o jakis padach z tesco za 10zł a nie porzadnym padzie. smiech na sali.

Rybzor 13-11-2009 19:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grycan (Post 2686664)
Rybzor, a jak myślisz, kiedy wypuszczą ten updacik poprawiający literówki?? (lub patcha??) Bądź cokolwiek takiego??

Nie mam zielonego pojęcia. Zawsze to robią w najmniej oczekiwanych momentach : P

Yoh Asakura 13-11-2009 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BialyOleander (Post 2686683)
Ja powiem tak że trzeba być frajerem żeby tak gadać. twierdze że na padzie się łatwiej gra bo to chyba oczywiste że łatwiej jest na myszce ale jeśli 3/4 życia przegrał byś na padzie byś wolał grać na nim niż na myszce 10 cm od monitora. aha i w gwoli ścisłości na myszce też umiem grać w fpsy może nie tak jak ty MISZCZU! ale umiem.bo jeśli wy macie problem z celowaniem na padzie to chyba mówice o jakis padach z tesco za 10zł a nie porzadnym padzie. smiech na sali.

A co to za różnica, jaki pad? Analog to analog. Grałem na PS3 z tym six axisem firmowym w Resistance i to mi w niczym nie przypominało FPSa, prędzej "Serię niefortunnych zdarzeń". Gra w fpsa na padzie jest tak okropnie niekomfortowa, że po prostu mija się z celem. I nie mam pojęcia, po jakiego uja ludzie się zapierają, że tak nie jest. I na dodatek twierdzą, że tak czy siak woleliby grać na padzie niż na myszce. Raz, że to żałosne, dwa, że śmieszne, a trzy, po prostu debilne.
Bo myszka to znacznie większa precyzja i wygoda.

BialyOleander 13-11-2009 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2686685)
A co to za różnica, jaki pad? Analog to analog. Grałem na PS3 z tym six axisem firmowym w Resistance i to mi w niczym nie przypominało FPSa, prędzej "Serię niefortunnych zdarzeń". Gra w fpsa na padzie jest tak okropnie niekomfortowa, że po prostu mija się z celem. I nie mam pojęcia, po jakiego uja ludzie się zapierają, że tak nie jest. I na dodatek twierdzą, że tak czy siak woleliby grać na padzie niż na myszce. Raz, że to żałosne, dwa, że śmieszne, a trzy, po prostu debilne.
Bo myszka to znacznie większa precyzja i wygoda.

Ma różnice chociażby jak chodzi analog a ty jak grałeś pierwszy raz na myszcy to juz wymiatałeś? po prostu nie umiesz grać na padzie bo całe życie naparzasz na gównianej myszce 10 cm od monitora ( ile dioptrii masz?). dobra ch*j może to po prostu kwestia gustu (i umiejętności).

Dark Sven 13-11-2009 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MALLuś (Post 2686582)
Co do MW2 i języka polskiego.
Jak widać bardzo się postarali :>

'Maszynuwa' to dla Ryby :D

Rater 13-11-2009 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2686670)
Bo? Crysis jest świetny.

A ma coś innego po za grafiką?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2686670)
A co to za różnica, jaki pad? Analog to analog.

A taka różnica jak między papierową myszką z tesco za 10 zł, a myszką Razera za 200.

Yoh Asakura 13-11-2009 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BialyOleander (Post 2686692)
Ma różnice chociażby jak chodzi analog a ty jak grałeś pierwszy raz na myszcy to juz wymiatałeś? po prostu nie umiesz grać na padzie bo całe życie naparzasz na gównianej myszce 10 cm od monitora ( ile dioptrii masz?). dobra ch*j może to po prostu kwestia gustu (i umiejętności).

Nie wymiatałem, ale na litość boską, potrafiłem celować i granie w FPSy nigdy tak bardzo mnie nie denerwowało jak na konsoli.
10 cm od monitora? Ja nie wiem, może ty jesteś takim debilem i wkładasz nos w monitor, ale nie każdy tak ma, więc stfu, pendejo.
I podejrzewam, że moja gówniana myszka kosztowała więcej niż twój gówniany pad.
I uwierz mi, że wzrok mam doskonały.

Cytuj:

A ma coś innego po za grafiką?
Ofc, ale w końcu jak to miło powtarzać durne teksty zasłyszane w sieci, że Crysis to tylko grafika.

Cytuj:

A taka różnica jak między papierową myszką z tesco za 10 zł, a myszką Razera za 200.
Jedyna różnica jest taka, że ta Razera może zmienić rozdzielczość

Rater 13-11-2009 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2686713)
Jedyna różnica jest taka, że ta Razera może zmienić rozdzielczość

Ok, myśl tak dalej... Ja sam poczułem różnicę, gdy przesiadłem się ze zwykłej, paroletniej myszki Logitecha na myszkę "dla graczy". Uwierz mi, różnią się nie tylko możliwością zmiany rozdzielczości ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2686713)
Ofc, ale w końcu jak to miło powtarzać durne teksty zasłyszane w sieci, że Crysis to tylko grafika.

Czyli teraz każda opinia, która pokrywa się z opinią większości, będzie "powtarzaniem durnych tekstów zasłyszanych w sieci"? W takim razie nie widzę sensu, aby z tobą dyskutować dalej.

Yoh Asakura 13-11-2009 20:36

Jeżeli nie czujesz w Crysisie klimatu i tej ogromnej dawki akcji, jesteś ślepy.

AnonimowyPowrot 13-11-2009 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BialyOleander (Post 2686692)

10 cm od monitora - argument mistrza :D

Dobra, dyskusja nie ma sensu, bo pewnie ty masz nawet analogi na myszce, jeśli różnicy w jakości nie widzisz :S

@Edit

Gra na padzie w FPS'y to jak gra w piłkę nożną tylko słabszą nogą - większość w ogóle nie potrafi, a ci, którym wychodzi o niebo lepiej zrobiliby to i tak drugą nogą (oczywiście są wyjątkowe sytuacje, ale w realiach gier jest to po prostu fart). Trzeba być głupim, bardzo głupim i ślepo zapatrzonym w swoją konsolę, żeby podzielać twoje zdanie na ten temat.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:25.