![]() |
Cytuj:
crysis to szajs nawet nie potrafili zrobić inteligentnych przeciwników. |
To może Mass Efect?
|
Powiem tak - gra na padach w FPS'y mija się z celem, trzeba być frajerem, który nigdy nie umiał grać (na myszce), żeby twierdzić, że można grać tak samo dobrze na jednym i na drugim...
|
Btw, co znajduje się obok cd keya z modern warfare 2
http://www.modern-warfare2.eu/images...anapudelku.jpg |
Widac, ze zabraklo troche checi do sprawdzenia tlumaczonego tekstu ;)
|
Co do MW2 i języka polskiego.
Jak widać bardzo się postarali :> |
Nie zapominajcie, że zmiana literówek to tylko kwestia malutkiego, kilku megowego update gry na steamie, więc osobiście nie widzę problemu. Chociaż literówka na opakowaniu trochę śmiesznie wygląda : P
|
Cytuj:
Cytuj:
Uncharted 2 jest najlepszą grą akcji w jaką kiedykolwiek grałem. Tak pod względem grafiki, jak i gameplayu, ale także fabuły. To jest po prostu 10h czystego funu ;x |
Rybzor, a jak myślisz, kiedy wypuszczą ten updacik poprawiający literówki?? (lub patcha??) Bądź cokolwiek takiego??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo myszka to znacznie większa precyzja i wygoda. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
10 cm od monitora? Ja nie wiem, może ty jesteś takim debilem i wkładasz nos w monitor, ale nie każdy tak ma, więc stfu, pendejo. I podejrzewam, że moja gówniana myszka kosztowała więcej niż twój gówniany pad. I uwierz mi, że wzrok mam doskonały. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Jeżeli nie czujesz w Crysisie klimatu i tej ogromnej dawki akcji, jesteś ślepy.
|
Cytuj:
Dobra, dyskusja nie ma sensu, bo pewnie ty masz nawet analogi na myszce, jeśli różnicy w jakości nie widzisz :S @Edit Gra na padzie w FPS'y to jak gra w piłkę nożną tylko słabszą nogą - większość w ogóle nie potrafi, a ci, którym wychodzi o niebo lepiej zrobiliby to i tak drugą nogą (oczywiście są wyjątkowe sytuacje, ale w realiach gier jest to po prostu fart). Trzeba być głupim, bardzo głupim i ślepo zapatrzonym w swoją konsolę, żeby podzielać twoje zdanie na ten temat. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:25. |