Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Rok szkolny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=220523)

__HAPPY_SVEN__ 12-09-2009 21:31

Albertus, wcześniej pisałeś, że w zimie rzucacie w 1szaków śnieżkami.
Potem jak zaczęli Cię krytykować to stwierdziłeś, że pewnie po tygodniu(około) się wam znudzi.

Łgasz pod publikę.

@Barragan Luisenbarn / Haruhi

??

Otakuma 12-09-2009 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ (Post 2646322)
Potem jak zaczęli Cię krytykować to stwierdziłeś, że pewnie po tygodniu(około) się wam znudzi.

Łgasz pod publikę.

Bo to tylko w tym temacie ;P

@down
Firefox mi to nawet poprawił xD, ale napisałem tak jak mówię czyli błędnie <bezradny>

Rothes 12-09-2009 21:33

@Otakuma
Proszę Cię... wyciągłem to nawet Albertus by raczej nie napisał.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashlon (Post 2646068)
Gorzej, gdy ktos wie, co chce robic, a nie dostaje sie na odpowiedni kierunek - np. ja ^^.

Jaki kierunek Cię interesował i gdzie wylądowałeś? ;p

Liper 12-09-2009 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2646309)

PS. Jak komuś tak bardzo zależy na zawodzie, to po liceum można zrobić sobie kurs, wiadomo że to kosztuję ale za to ma się papierek w duuuużo krótszym czasie.
)

Skoro najpierw zaliczasz liceum to niby jakim cudem krócej ?

xD

Otakuma 12-09-2009 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Liper (Post 2646334)
Skoro najpierw zaliczasz liceum to niby jakim cudem krócej ?

xD

Takim, że do zawodówki chodzisz minimum 2lata a taki kurs zaliczysz w 2 tygodnie i dodatkowo masz średnie wykształcenie ;)

Liper 12-09-2009 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2646339)
Takim, że do zawodówki chodzisz minimum 2lata a taki kurs zaliczysz w 2 tygodnie i dodatkowo masz średnie wykształcenie ;)

dalej nie rozumiesz, haha ;)

Otakuma 12-09-2009 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Liper (Post 2646341)
dalej nie rozumiesz, haha ;)

Nie chodzi mi o to że dostanie je wcześniej(liceum kończysz w wieku 18 lat, zawodówkę sam nie wiem, 16?, 17?) tylko o okres zdobywania papirka, z 2lat na około 2tygodnie.

__HAPPY_SVEN__ 12-09-2009 21:56

Na moim blogu pojawił się komiks o waszym sporze, oraz sposób jak go rozwiązać. BA nawet efekt rozwiązania jest ;)

Yoh Asakura 12-09-2009 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2646342)
liceum kończysz w wieku 18 lat

19.
znaki10101010

Otakuma 12-09-2009 22:05

@Yoh
Mam urodzinki pod koniec roku... stąd błąd

Rav 12-09-2009 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ (Post 2646359)
Na moim blogu pojawił się komiks o waszym sporze, oraz sposób jak go rozwiązać. BA nawet efekt rozwiązania jest ;)

haha, niezłe pokemony w tych zawodowkach, jpjpp200%

MichalOlkuszanin 13-09-2009 00:20

Jakoś od tygodnia nachodzi mnie wrażenie, że wybierając profil liceum popełniłem duży błąd. W 3 gimnazjum nie zastanawiałem się i w maju pomyślałem, że humanistyczne raczej odpadają, bo trudniej po nich o pracę. Stwierdziłem, że nie uśmiecha mi się fizyka a biologiczno-chemicznej nie ogarnę. Wybrałem mat-geo-inf i tu pojawia się bonus. Jestem w 2 klasie, mam dobre oceny, ale uświadomiłem sobie, że nie myślę matematycznie. Doskonale zapamiętuje gotowe rozwiązania, sposoby, prawa, twierdzenia, ale nie umiem często zrobić pierwszego kroku w zadaniu. Więc albo robię całe, albo nie zaczynam. Informatyka = moja osobista porażka, nauczyciel wymaga umiejętności, a ja się na tym, prawdę mówiąc nie znam. W gimnazjum sprowadzała się do painta i worksa (taki office dla ubogich...). Geografia miała być odskocznią od fizyki, jedyne miłe zaskoczenie. Mam niesmak do siebie, że nie poszedłem na biol-chem, bo interesuje się bardziej medycyną,mikrobiologią niż zagadnieniami technicznymi. Dodatkowo wcale nie poznałem ciekawszych ludzi niż w gimnazjum, co mnie dobija. Nie wiem właściwie co robić, bo już za późno na przenosiny, a matury rozsz. z biologii czy chemii nie napiszę :/

Litawor 13-09-2009 02:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MichalOlkuszanin (Post 2646446)
a matury rozsz. z biologii czy chemii nie napiszę :/

Czemu nie? Jak Cię to interesuje, to zdecydowanie idź w tym kierunku.

CytrynowySorbet 13-09-2009 08:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MichalOlkuszanin (Post 2646446)
Jakoś od tygodnia nachodzi mnie wrażenie, że wybierając profil liceum popełniłem duży błąd. W 3 gimnazjum nie zastanawiałem się i w maju pomyślałem, że humanistyczne raczej odpadają, bo trudniej po nich o pracę. Stwierdziłem, że nie uśmiecha mi się fizyka a biologiczno-chemicznej nie ogarnę. Wybrałem mat-geo-inf i tu pojawia się bonus. Jestem w 2 klasie, mam dobre oceny, ale uświadomiłem sobie, że nie myślę matematycznie. Doskonale zapamiętuje gotowe rozwiązania, sposoby, prawa, twierdzenia, ale nie umiem często zrobić pierwszego kroku w zadaniu. Więc albo robię całe, albo nie zaczynam. Informatyka = moja osobista porażka, nauczyciel wymaga umiejętności, a ja się na tym, prawdę mówiąc nie znam. W gimnazjum sprowadzała się do painta i worksa (taki office dla ubogich...). Geografia miała być odskocznią od fizyki, jedyne miłe zaskoczenie. Mam niesmak do siebie, że nie poszedłem na biol-chem, bo interesuje się bardziej medycyną,mikrobiologią niż zagadnieniami technicznymi. Dodatkowo wcale nie poznałem ciekawszych ludzi niż w gimnazjum, co mnie dobija. Nie wiem właściwie co robić, bo już za późno na przenosiny, a matury rozsz. z biologii czy chemii nie napiszę :/

Profile w LO nie mają absolutnie żadnego znaczenia, no może takie że przerabiacie ciut więcej tematów i macie więcej godzin. W mojej klasie (mat-inf) 4 osoby miały poprawkę z matmy, z 5 ledwo co ją uniknęło, na informatyce przez rok robiliśmy z c++. Dużo osób zdaje gegrę na maturze, bo są świetnymi geografami. Jeden kumpel chemia i bio na rozszerzonym. Wystarczy że w 3 kl pochodzisz na fakultety z danych przedmiotów. Dla chcącego nic trudnego.

Albertus 13-09-2009 09:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2646309)
@Albertus
Jestem ciekawy do jakiej szkoły chodzisz skoro masz plazmę w każdej klasie(zapewne 50cali+) i do tego dobre dvd(NIE ODPOWIADAJ, zaklinam cie!!!)
Btw. Pierwszy tydzień to nie środek semestru ;)

u nas jest bardzo mala szkola ; wiec moze dlatego dobrze wyposażona , w tamtym roku ja i 3 kolegow je nosilismy bo bylismy z dyrem w sklepie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __HAPPY_SVEN__ (Post 2646322)

Łgasz pod publikę.

@Barragan Luisenbarn / Haruhi

??

to ze nam sie znudzi to bylo klamstwo ;D zeby zakonczyc durny temat. Mi osobiscie bedzie sie chcialo rzucac caly rok ;D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rothes (Post 2646327)
@Otakuma
Proszę Cię... wyciągłem to nawet Albertus by raczej nie napisał.

Jaki kierunek Cię interesował i gdzie wylądowałeś? ;p

napisać nie , ale żebyś usłyszał jak ja mowie to byś się załamał ;D kiedyś dla jaj se tam mówiliśmy aż to zostało ;D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Otakuma (Post 2646342)
Nie chodzi mi o to że dostanie je wcześniej(liceum kończysz w wieku 18 lat, zawodówkę sam nie wiem, 16?, 17?) tylko o okres zdobywania papirka, z 2lat na około 2tygodnie.

wiekszosc zawodow to 3 lata , ale jest pare 2 letnich

kołbaś 13-09-2009 10:07

albertus ja bym chcial ciebie spotkac, jak bym wytaczal ciebie w sniegu to by ci sie znudzil do konca zycia xD

Luka$ek 13-09-2009 10:16

Ahhh rzucanie kasztanami w kolegów,kozacka sprawa gdyby nie to że rok temu ziomek z trzeciej gimnazjum swojemu koledze z klasy trafił w oko,i po oku.
Albertus tak cie spotkać z kumplami i popytać czy jesteś taki elo,oj byś żarł śnieg i kasztany na raz

Hovvner 13-09-2009 10:46

Ale trzeba być zjebem żeby na*******ać w słabszych czymkolwiek.

Tyle w temacie

__HAPPY_SVEN__ 13-09-2009 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hovvner (Post 2646553)
Ale trzeba być zjebem żeby na*******ać w słabszych czymkolwiek.

Tyle w temacie

i to w grupie 30 enemy vs 1 x 8lvl paladin

Yoh Asakura 13-09-2009 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2646507)
Profile w LO nie mają absolutnie żadnego znaczenia

Szczególnie na bio-chemie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:15.