![]() |
Albertus, wcześniej pisałeś, że w zimie rzucacie w 1szaków śnieżkami.
Potem jak zaczęli Cię krytykować to stwierdziłeś, że pewnie po tygodniu(około) się wam znudzi. Łgasz pod publikę. @Barragan Luisenbarn / Haruhi ?? |
Cytuj:
@down Firefox mi to nawet poprawił xD, ale napisałem tak jak mówię czyli błędnie <bezradny> |
@Otakuma
Proszę Cię... wyciągłem to nawet Albertus by raczej nie napisał. Cytuj:
|
Cytuj:
Skoro najpierw zaliczasz liceum to niby jakim cudem krócej ? xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na moim blogu pojawił się komiks o waszym sporze, oraz sposób jak go rozwiązać. BA nawet efekt rozwiązania jest ;)
|
Cytuj:
znaki10101010 |
@Yoh
Mam urodzinki pod koniec roku... stąd błąd |
Cytuj:
|
Jakoś od tygodnia nachodzi mnie wrażenie, że wybierając profil liceum popełniłem duży błąd. W 3 gimnazjum nie zastanawiałem się i w maju pomyślałem, że humanistyczne raczej odpadają, bo trudniej po nich o pracę. Stwierdziłem, że nie uśmiecha mi się fizyka a biologiczno-chemicznej nie ogarnę. Wybrałem mat-geo-inf i tu pojawia się bonus. Jestem w 2 klasie, mam dobre oceny, ale uświadomiłem sobie, że nie myślę matematycznie. Doskonale zapamiętuje gotowe rozwiązania, sposoby, prawa, twierdzenia, ale nie umiem często zrobić pierwszego kroku w zadaniu. Więc albo robię całe, albo nie zaczynam. Informatyka = moja osobista porażka, nauczyciel wymaga umiejętności, a ja się na tym, prawdę mówiąc nie znam. W gimnazjum sprowadzała się do painta i worksa (taki office dla ubogich...). Geografia miała być odskocznią od fizyki, jedyne miłe zaskoczenie. Mam niesmak do siebie, że nie poszedłem na biol-chem, bo interesuje się bardziej medycyną,mikrobiologią niż zagadnieniami technicznymi. Dodatkowo wcale nie poznałem ciekawszych ludzi niż w gimnazjum, co mnie dobija. Nie wiem właściwie co robić, bo już za późno na przenosiny, a matury rozsz. z biologii czy chemii nie napiszę :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
u nas jest bardzo mala szkola ; wiec moze dlatego dobrze wyposażona , w tamtym roku ja i 3 kolegow je nosilismy bo bylismy z dyrem w sklepie. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
wiekszosc zawodow to 3 lata , ale jest pare 2 letnich |
albertus ja bym chcial ciebie spotkac, jak bym wytaczal ciebie w sniegu to by ci sie znudzil do konca zycia xD
|
Ahhh rzucanie kasztanami w kolegów,kozacka sprawa gdyby nie to że rok temu ziomek z trzeciej gimnazjum swojemu koledze z klasy trafił w oko,i po oku.
Albertus tak cie spotkać z kumplami i popytać czy jesteś taki elo,oj byś żarł śnieg i kasztany na raz |
Ale trzeba być zjebem żeby na*******ać w słabszych czymkolwiek.
Tyle w temacie |
Cytuj:
i to w grupie 30 enemy vs 1 x 8lvl paladin |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:15. |