![]() |
Siemaa! :)
Mam tu pierwszy fake :D http://img167.imageshack.us/img167/8...ytu322uer2.png humm.. starajcie sie nie pisac: "1/10 wypad z forum" tylko powiedzicie co robie zle i jak to poprawic. Mam jeszcze dwa wiemy :):D wiec: a) Wiem ze stara trawa korzystalem z poradnika i ponoc taką łatwiej operować a nowej nie mam. b) Wiem ze fake mogl mi nie wyjsc nie oceniajcie tak jak napisałem wyżej zresztą jest to moj pierwszy w zyciu Ten fake ma wam pokazac czy sie do tego nadaje czy mam dalej dzialac czy lepiej dac se spokoj, fake nie bedzie kontynuowany... Nie wiem jeszcze jak zrobic zeby byl caly obrazek na stronce. Wielkie dziex for Crowal! (korzystalem z jego poradnika, dzieki niemu by to "coś" nie powstalo) Koment bls! |
Jak napisałeś stara trawa... -
Następnie... Outfity... Zero cieniowania jak kolorowac nieumiesz to poproś o nie... - Źle trzymają bronie - ... |
- czyścimy.
|
@up
Spoko ziooom :):):D Ale postaralbym sie robic na nowej trawie tylko jej nie mam.. A i sciagac jakies gimpy lub photoshopa?(dobrze napisalem? :)) Te niebieskie cosiki to kula zaglady! :D:D:D:D:):) <lol2> @Sezu Spoko w sumie to ty jestes mistrzem... Myslalem ze tu jestes aby komus pomoc, temu co zaczyna, a nie odrazu krytykowac ale wezme to pod uwage |
@Dzolk: 1/10 wypad z forum!!1
a tak szczerze: rób ciut mniejsze obrazki, żeby mniej się na nich działo bo są chaotycznie wykonane |
@ up
hehehe :D:D dobra ide ide ;] dziex za rade ;] Odpowiedzial ktos? Sciagac GIMPA?(da sie w nim przerabiac outyfiki?) i jak zapisac tak aby obrazek byl na stronce? |
|
http://img168.imageshack.us/img168/3063/fakeuy7.png
Nowy! ;) piszcie co o nim sadzicie Dlaczego jest w linku?! |
@Up: Przed linkiem musisz dodać tagi [IMG]Tutaj adres obrazka[/IMG]
Nie mam zastrzeżeń, jak na 1sta bardzo ładne ;) |
Cytuj:
Za przeproszeniem... Co tam ma byc? 5 kolesi z miskami stoi i jakies blyskawice wylatuja i leca w smoka... Jak wiecej zrobic elementow to bedzie lepiej. @Dzolk Walka... Nawet fajnie. Dalbym 7/10 za ten obrazek(nielicze fabuly) |
Dziex for all
narazie bede tutaj dawal prace bo jeszcze nie jestem master ;) |
dzolk, wez przestań robić takie małe! (mam na myśl skurczony fake, nie rozmiar)
|
@up
nie rozumiem, sorry ze ci sie nie podoba ale ja dopiero zaczynam |
to mój pierwszy fake ocencie go i napiszcie czy mam zrobic ciąg dalszy
http://img247.imageshack.us/img247/8406/beztytuugu4.jpg |
Up zanudne postaraj sie.. pozatym jak ten orc mówi?!?!
|
Patryk... ogolnie dobrze ale za malo. Postaraj sie bardziej.
|
patryk:
Minusy: 1) Zapisuj jako *.png. 2) Tekst zazwyczaj czyta się od lewej do prawej, od góry do dołu. 3) Jak ten wojownik trzyma topór?! Plusy: 1) Duży plus: nowa trawa - rzadkość wśród nowych fake'owców. Uwagi: 1) Nie rób fake'ów o orkach - znudziły się wszystkim. 2) Kropka na końcu zdania. 3) Jak robisz fake o danym rozmiarze, staraj się, żeby nie było "pusto" 4) Następnym razem staraj się umieścić więcej treści na obrazku 5) Rób więcej obrazków. |
Jakie bydło!!
co to ma byc same gadanie a nie fake ja wiecej poczytalem niz pooglodalme <lol>!!!!!!!!!!!!
|
muj 1 komentujcie ale nie surowo
:elf: :elf: wszystko to jedna całosc :elf:file:///C:/Documents%20and%20Settings/Kuba/Moje%20d okumenty/Moje%20obrazy/1.bmp 2obrazek file:///C:/Documents%20and%20Settings/Kuba/Moje%20dokume nty/Moje%20obrazy/2.bmp 3 obrazek file:///C:/Documents%20and%20Settings/Kuba/Moje%20dokum enty/Moje%20obrazy/3.bmp 4 file:///C:/Documents%20and%20Setting...20obrazy/4.bmp |
@up
Jest coś takiego jak Image shack;) ;) Dalej nietrzeba mówić.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:26. |