![]() |
Aol -.-
6 znaków :D |
Najbardziej wartościowe rzeczy jakie mi wypadły (;() to były:
- Dragon Hammer - Plate Armor - Crown Shield - Bp Uh'ów I oczywiście masa innych mniej wartościowych pierdółek. :P |
ja stracilem najcenniejsza rzecz to k-arm niedawno zakupiony na fire devcach na 21 levcu
bogu dzieki ze bylem z bracholem i odzyskal to gowno <siuuu> |
aaaaaaa!!!!
mam nadzieje ze odzyskales albo kupiles new!!!!! okropnosc!!!!!!! |
Kasa
MI 450 gp gdy wracalem do mego domu THAIS z CARLIN (glupi HUNTER X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( ) !!!!!!!
|
ja najwięcej straciłem po zablokowaniu mnie przy fd w gl(dla noodków ghost land)było to 1bp a w nim
pół baga hajsu life ring -lotbag różnycg śmieci w tym viking helmet i mace -K-axe nie placzcie ja nie wierze komuś kto stracił golden arma bo jak sie go już mo to nosi sie tez i aola |
Mi nic cennego nie wypadlo poniewaz jak narazie mam tylko jednego deda.Ale jak jestes zainteresowany to wtedy wypadło mi p armor... :)
|
mi na 12 lvl wypadł magic sword!!! kupiłem za 90k!
to była rozpacz ja się szło na draga |
@up: Jakoś nie wierzę.
Ja tam zginąłem w sumie 3 razy na dwóch postaciach więc nie było tego zbyt wiele ;) Na obecnej postaci po śmierci na 13lvl (kocham Cię Zerk) straciłem.... soldier helmet, scale armor i ok. 60GP :P Jednak mojego trupa znalazł Polak, który zagadał na privie, że jeśli chcę to może mi to wszystko zwrócić. Jak się okazało naprawdę zwrócił ;) Co do 1GP :) PS. Pozdrawiam tego pana :) Nie pamiętam już nicku :( |
Ehh... mnie na eternii wypadł podczas 1 śmierci c shield i blue robe ;( i co najgorsze padłemprzez je***nego PKera X(
|
Cytuj:
|
MI wypadl przez laga Dark armor i p-legsy :(
|
Dwarven axe, 3 Noble arm, 3 c-helmet, k-legs, 4 bp uh w 3 deadach jednego dnia ^^
|
Mi przy deadzie <bez red skulla> wypadl k-armor, k-legi i c-shield ;( .
|
mi bohy 1 bp sd 1 bp gfb i 1 bp uhow nawet nie zdazylem sie uhnac
ale ktos mial szczescie jak to znalazl :) |
:(
Ja najczensciej trace bron umarlem duzo razy stracilem tym :sabre serpent sword mace katane sdudded club niekture som slabe wienkszosc stracilem jeszcze na rogardzie ;( :(
|
:(
Jezeli chodzi co mi wypadlo najcenniejszego to golden boot. Serialnie mialem zlote buty
zabil mnie demon bylem wkurzony bo te buty to rzdki okaz ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
plate shield
|
Mi najcenniejsze co wypadlo to skull staff ;/ to bylo hamskie bo mialem go 2 godziny raptem o 10 kupilem a o 12 za***al mnie pk :( Ale dzieki porzyczce od kumpla kupilem odrazu nowy a tamten pk dostal wpie.. :) B)
|
Mi co najcenniejsze wypadło to był muj ukochany two handet sword i backpack a q nim1,k to mało w poruwnaniu do tego co wczesniej czytalem co ludziom wypadalo wienc sie tym pocieszam :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:46. |