![]() |
Bardzo fajne ss'y :) . Gz lvl'a i skill up itd.
|
No no Masło jedziesz! :P
Dziundzior - Następny wielki kibic Francji :O! ZAL! |
Przynajmniej nie spedzasz wakacji Maslo przed kompem jak tysiace innych (ekhm) 'tibianczykow' :) Pozdro
HAIL HONERA , HAIL ZICOM :D P.S Haha Wlochy suxxxx :D FRANCJA ROX :) Materaazi sprowokowal Zidana wiec mu sie dostalo ;P |
@Magson
A komu miałem kibicować -.^? No dobra! Sorry że nie wywiesiłem Polskiej flagi "Mundial 2006" :cup: . Rzeczywsicie wielki bład -.- beznadzieja.org Btw. Powiem ci ,że wielką radość mi Zizu sprawił swoja świetną akcją :D |
gratki 100 lvla :D niesamowite pewnie uczucie :P juz nie moge sie doczekac ;p
Co do OT ktore sie tu utworzylo to powiem ze szkoda ze zizou konczy w ten sposob kariere :P |
@ all up
THX guys :) :) :) @ Johny Johny gratki 100 lvla ? to juz dawno bylo xD moze 100 dist ? ale to tez jzu dawno bylo xD |
Cytuj:
Topic: Wiecej Ssow, Ja bylem za Wlochami : ) |
@Up
Tylko że Bezelowiec ma ten już 100lvl od miesiąca. To też dawno:] A co do ma$elka to «·´`·.(*·.¸(`·.¸G¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´`·.(*·.¸(`·.¸R¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´`·.(*·.¸(`·.¸A¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´`·.(*·.¸(`·.¸T¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´`·.(*·.¸(`·.¸Z¸.·´)¸.·*).·´`·» |
Wielkie Gratz =)
Maslo wielkie GRATZ dla ciebie , chce abys byl pierwszy na solera w discie i lvlu :)
|
super screeny maslo... ale szkoda ze nie moje:]
|
xD
|
gratz! :P..
|
@Topic
Gratz ;) Nic dodać nic uj±ć @Masło Ty sie bawisz ASG? |
Cytuj:
Zaczynalem od ASG, teraz robie cos powazniejszego w podobnym kierunku :) |
ale kozak..... :) hehe
3maj się . |
powoli ale jako¶ leci (: kolejny adv (:
http://img.photobucket.com/albums/v7...0to/lvl145.jpg troche sie tego nazbierało (: http://i12.photobucket.com/albums/a2...22dhammers.jpg |
Cytuj:
A czym sie teraz bawisz ? ;) Ja od ~6 miechow ASG :) |
Asg, asg...jedyne z czym mi to to kojarzy to air soft guns, a cos mi mówi ze nie o tym mowa?:)
Gz anyway, piekne ssy. |
Dobrze Ci sie kojarzy :) to jest co¶ :) pozdro gratki 145 lvla juz niedlugo na 1 stronie na tibia.pl bedziesz :P
|
Asg Uzi...<3
powah ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |