![]() |
Cytuj:
|
Bardzo fajny poradnik, profesjonalnie napisany. Jego największym minusem jest brak screenów dlatego 7/10. :D
|
ehh szkoda ze ten poradnik jest na staro tibie przeciez teraz hmmki sie robi od 25 a nie od 10
|
Według mnie poradnik dobry. Przyda się początkującym magom i druidom
|
najlepszym poradnikiem są doświadczeni koledzy:D
|
9. Giant Spider
?? cos nie czaje. pisalo poradnik dla poczatkujacych a ty piszesz o bawieniu sie z giant spiderami? |
fajny poradnik szkoda ze nie napisane gdzie spotkac potwory
|
Moze Byc Troche Denne Ale Sie Postarales :D
|
Mam Pytanko :]
Moje pierwsze pytanie: po cholere mag/druid(niepotrzebne wykresl) ma walczyc z broni bialej, skoro ma Rozge ? W koncu nie po to wydaje sie cholernie ciezko zarobine pieniadze na jakies dodatkowe bronie ? No rozumiem jezeli idzemy na exp w ktorym moze nam braknac manny, wiec bierzemy jakas bron np. mace i ubijamy zwierzyne (mowie tu o niskim levelul). Ja mam 20level sorcera i zawsze uzywam tylko Rozdzki i runek, a expie na guardach(od 15lvl) i na Cyklopach(od bodajze 9) nie wspominajac o takich pasciach jak Amazonki czy roty. Rozumiem ze to poradnik dla Newbe, ale moim zdaniem walka z broni bialej nie ma sensu w tej profesji.
A teraz drugie pytanie : Na co isc expic Sorcerem na 20 levelu (eq: k arm, p legs, crown helmet, beho shield, l boots, 3 Rozga Maga). Prosze o rade, bo juz cyclopy mi sie nudza :] Skille: 18/21 Profesja: Rookstyler:crusader: Best Hit: 27 (katana) 39(spear) Best Solo: Mino(a nawet 2,3:]) Best Team: Apericiv Sheng Profesja: Sorcer:mag: Level: 20 M Level: 18 Best Solo : Dwarf Guard, Cyclop, Hunter Best Team: Mino Mag(wiem cienko :]) |
Cytuj:
i po co odświeżasz temat...? |
Eeeeee
ale jak summonowac potworki na 22lvl?? |
Super
:cup: Super poradniK :cup: powiem krotko 10/10
|
Super
:cup: Super poradniK :cup: Gram juz w tibie dosc czasu mam kilka postaci niewiedzialem gdzie expic... Ale teraz bede wiedzial napewno:) 10/10:D |
Ogolnie calkiem niezly poradnik, troche zbyt banalny :( bardziej dla noobow 8o
|
spoko poradnik co wiecej 10/10
|
nie no nawet fajny poradnik tylko mógłbyś dać troche wiecej monsterów...
bo mam tylko 28 ed i juz mi sie nudzi tomb,larwy i scraby...:(:(:( |
supcio poradnik :D:D
|
Spox
Powinno byc wiecej poradników na temat Sorka:D
|
Poradnik jest naprawde super ale mam jeszcze jedno pytanie na czym najlepiej expić na 27lvl sorkiem (27mlvl) bo do tej pory expilem na rotach gdzieś od 20 lvla i teraz dobry zarobek ale troche wolno idzie lvl.
|
Ladny temat
Bardzo ladny temacik .. tzn. poradnik :DB)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:46. |