![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
(lub tylko dla sportu) w takim razie sorc nie zabije drut tez bo obaj mają TYLKO z broni a nie run |
Vil jesli mowisz o tajfunie to nie jest on tylko oni a seromontis i eternal graja sami.
|
dowody ? ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Przejrzalem niedawno caly temat i dochodze do wniosku, ze patrzycie na top 10 w lvlach i gowno was obchodza inni. A wlasnie ci inni stanowia kilkaset razy wieksza ludnosc tibi i raczej malo z nich dojdzie do eternala czy innych tsunami.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Z broni w demona to ty mozesz co najwyzej pobic rekord w chmurkach na minute.
|
Może nie powiedziałbym że knight jest najpotężniejszy, ale na pewno bardzo dobrze się nim gra. Sam mam knighta i nawet gdybym mógł zmienić profesję tobym tego nie zrobił. KNIGHTY rządzą :cup:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
czy nikt tu nie jest w sanie zrozumieć że knight NIE JEST PROFESJĄ DO SOLOWANIA DEMONÓW; GS NA 70lev?
to tak samo jakby chciac bloczyc demona sorcem (nie mowie o takich 200+) knight to profesja to elokwentego lania scarabow, zolwi itd a nie do wyskokow solo na demony i zeby sie jeszcze zworcilo |
Ach skończcie p********.Knight jest dobrą profesją ale na wysokich skilach i malym lvlu. mały lvl + skile 75/75 to jest to . Zaraz z 8 na 20 :D ja tak raz mialem i lvl leciał że nabiłem szybko lvl chyba z 48( w 4 tyg) ale chyba bo konto z moim knightem mam haknięte ;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Najsilniejsza Profesja to zależy jak na to patrzysz :
Exp: najlepszy jest palladym na 60 lvl Pallek se jedzie Gsy , a ty Knightem zasuwasz dalej słabe te same potworki :/ Pvp: dobry jest dlatego że ma dużo hp i zabieice go jest trudne potrzeba kilku zgranych ludzi i dopiero od ciebei zależy kim ci się najlepiej gra i tyle dla ciebie to jest najsilniejsza Profesja |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11. |