![]() |
Wczorajsza bitwe też wygralismy :)
Rustidy Oct 11 2005, 20:36:18 CET Killed at Level 83 by Xaiderek and by Perrymon Sheriff Woody Oct 11 2005, 22:25:10 CET Killed at Level 118 by Rexxon Davo Aurelius Oct 11 2005, 22:42:42 CET Killed at Level 82 by a fire elemental Shyan Aurelius Oct 11 2005, 22:43:18 CET Killed at Level 91 by a demon Zylas Oct 11 2005, 22:44:15 CET Killed at Level 72 by Alunir and by Xenhoithar Thamith Unikath Oct 11 2005, 22:44:22 CET Killed at Level 65 by Xaiderek and by Tetuni Shayan i Davo padli uciekajac -.- od nas tylko Farylin Manson Oct 11 2005, 22:24:51 CET Killed at Level 105 by Geddarm and by Rhargar @Morximal Wy tez jak wygraliscie bitwy to mysleliscie ze wygracie @Valais Tak chcial open a tu nagle Valaisa nie bylo :o, |
na 1 rzut oka wygląda na to że oni sobie huntowali na demonach a wy przyszliście i to by nie była bitwa tylko kolejny mass log. bo chyba nie było by otwartej bitwy w obecności demona
|
@up
nom, raczej... Andrzejq xD ;* humpf... e0 wczoraj sie tak zbłaźniło, że ja pierdziele taką wojne >_< np.: Shyan padł w tak śmieszny sposób, że sam o mało od demona nie padłem :< Andrzej nie pytaj kim grałem bo i tak nie powiem xDD ;* |
Sam o mało od demona nie padłem?? niby jakim cudem jak nie masz juz chara na arcani a tym bardziej pacc, mogłeś powiedzieć chociaż że jest jakaś wojna X(
|
nie powiedzialbym ze sie zblaznilo poniewaz ich bylo hmm kilku a po drugiej stronie kilkunastu jak nie kilkudziesieciu wiec probowali jakos uciec ale sie nie udalo.
|
Cytuj:
Vorith zaplacil ;) Gidekab De'Omerta na poczatku wojny mial 85 teraz ma 75 :D niezle expi :P jedynymi osobami ktore tak naprawde caly czas expia to Shayan , davo , rhargar i reszta z NG |
Bylo nas 25 , turtli 31 , ruszylismy na turtli i nagle od tylu wpadla metalica i blue cosmos ( 30 osob ) oczywyscie wiekszosc niewidziala co robic , wycofalismy sie do demonow , zeby byc atakowanym tylko z 1 strony , Turtle oczywiscie nas ruszyli po 30 sekundach padl fary i sie cofneli , niestety na de monach byly noob chary ktore zaznaczyly atak na paru osobach . Dzisiaj do poludnia turtle zabijali ludzi za nic a od polodnia siedzia w pz i placza ze nie przyszlismy jak czekali w poludnie ...a my szykamy sobie metaliki bo 90 % osob z tamtej gildi nigdy wojny nie widzialo i niewiedzia co to znaczy stac w pz ehehe :D
|
Cytuj:
Skromność nie pozwala mi mówić ze to ja wbiłem najwiecej expa na wojnie:P mimo tego ze straciłem 1.3 mln |
Vorith
Nie no, odeszłeś od wojny to ok, twoj wybor, zaplaciles jestes free od DPFT i jest cool, Ale skoro teraz wyszłeś z wojny to po co wstępowałeś? |
Cytuj:
Faktycznie :) |
:(
heh :p turtle pewni ze wygraja bo metalica i jakies ludzie do nich doszli hehe a dzis na bitwie 4 : 0 dla nas :) heheh nice nice
|
Cytuj:
Wreszcie udalo wam sie kogos ubic w wiekszej ilosci :D |
heh
wiecej nie udalo sie zabic bo s*******iliscie :)
|
wiesz ale znowu takie gadanie kazdy juz myslal ze na 100% przegramy bo metalicana itp doszli a tu jednak zonk:]wcale tak zle nam nie idzie:D
|
<Ascremer wchodzi na forum i mówi>
Czemu ja zawsze jestem poza domem jak jest walka? <zdenerwowany juz miał wyjść lecz rzucił jeszcze słowo do załozyciela tematu> Sua Mea to ON a nie ONA -.- <I wyszedł trzaskając drzwiami> @Tomasi hiho ;* |
Dzisiejsza bitwe era przegrala 13-2 ;)
|
czy wygrywasz czy tez nie ja i tak kocham cie !!!! (L)egia:D:D !!!!
|
Cytuj:
Ale dzisiaj na open battle dostaliście w*****ol, że hoho btw. Valais, to już 4 dead? W razie jakis wątpliwości look http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=986034 |
HuHuHu GRATZ DPFT oby tak dalej :)
|
to juz piaty ded Valaisa od poczatku wojny -.-
Valais Aug 25 2005, 11:03:44 CET Killed at Level 103 by Fosfik and by Xaiderek Aug 30 2005, 19:26:41 CET Killed at Level 103 by Sir alvaro druid and by Piko pato Sep 21 2005, 16:33:22 CET Killed at Level 103 by Dark Thork and by Alunir Oct 09 2005, 09:08:03 CET Killed at Level 103 by Fosfik Oct 15 2005, 19:17:46 CET Killed at Level 103 by Alunir and by Drocan Shadow widac ze lubi 103 lvl :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:47. |