![]() |
@Rondelman
Od kiedy Widmo de'master ma red skulla ? pomyliles go z 31 sorcererem ktory atakowal twoich kumpli, Widmo nikogo nieatakowal... __________________________________________________ _____________ Gorace gratulacje dla wszytkich ktorzy wykonali demon helmeta :) Ja se poczekam na 2nd team :) |
@jini - rondlowi chodzi o to że robił go expiac po deadzie niechce mi sie tlumaczyc jini wiesz o c b
co do zmiany w zachowaniu yamahati, ja tam nigdy nie narzekałęm na niego, w koncu mamusia moja :* :D :D @rondel - thx =] , zdawajcie mature robcie pg i do nastepnego teamu btw zapraszam do działu filmy, zamiescilem tam filmik z questu :) |
Cytuj:
SIR YES SIR!! Signed Rondel |
Drago on Iridia nareszcie się spłacił i wrócił do gry:) Z kolei Bentero ma deletea ale za co to nie mam pojęcia.Wie ktoś za co dostał?
|
Tak jak sof~ ciesze się z tego że Drago powrócił :)
|
Cytuj:
Name: Bentero, will be deleted at Mar 21 2006, 20:07:09 CET |
nastana ciekawe czasy na iridii........
|
Ta wojna jak wybuchnie bedzie czyms w stylu "REWOLUCJI" wielu odejdzie wielu wroci lecz nie sadze ze do niej dojdzie.8o
|
Chyba właśnie nastały ciężkie czasy;/;/ kilka osób z arcanium odeszo po zabiciu Vincento Vampire i zrobilo nowa gildie, jest to ekipa z Secury z która vincento sie przyjaźnił. Z tego c owie mna chwile obecna moze wybuchnac wojna.
|
Wojna chyba raczej niee
|
Niebedzie zadnej wojny...
21:22 Sir Rondelmen: me too, but if You will start it, there will be a war, and we will win it 21:23 Chealino: Promise....we wont start a war 21:23 Chealino: I just hope arc wont start a war Signed Rondel |
Rondel mi sie wydaje ze wojna bedzie bo w koncu ktos kogos zabije
|
A mnie to wali czy bedzie wojna czy nie, pozabijajcie sie wszyscy i bedzie swiety spokoj
|
Arcanium sobie rządziło... teraz są 2 gildie i w sumie nic nigdy nie wiadomo :o
Elu napisał że wojny nie będzie ale po postach Dousa nie wygląda na to żeby mieli zamiar pogodzić się z WW. A tak BTW. o co poszło?? :p |
@Massior WW <--to taki baton a ten typ ma VV :D
Cale zamieszanie powstalo po zabiciu Vincenta z tego co napisal Dous "za jego tematy i przezwiska". ale nie jesstem pewny 8o . EDIT: Wszyscy wiemy ze Vincent jest najlepszym spamerem forum.:P Yours truly, Shane. ~ |
Cytuj:
dokladnie on ma nasrane w glowie z tymi postami |
W 100% zgadzam się z Ilnicem :)
|
Fajnie ze sie ze mna zgadzacie. 8o
Yours truly, Shane. ~ |
@Valard:no to ba :D
@Sylur: Sylur skoncz z tym "yours truly, Shane." plz bo sie jeszcze VV o tym dowie i co bedzie :P:P:P:P jeszcze zacznie tu pisac:P:P |
no to mamy wojne znowu / Do Alderath doszli niemcy , do arc tesz paru ludzi / Cirmo Dostal delta
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:38. |