![]() |
Ja bym powiedział, że jeżeli Szwedzi wypowiedzą wojnę i zrobią parę fragów więcej na początku to będą bardzie pewniejsi siebie. Lecz jak mówisz Nosso: Szwedzi zawsze zaczynali wojnę, lecz Poalcy zawsze ją kończyli. Wystarczy, że Poalcy będą się trzymać razem na ewentualnej wojnie z nimi to i tak wygrają. Sam DoF i Polacy z Deathmetal są liczniejsie niż ci szwedzi, którzy się liczą w tej wojnie...
|
DoF czesto zmienia swoje poglady
najpierw była zemsta na swe potem zemsta na drazach teraz kazdy sobie rzepke skrobie ale co dnia słysze od memberow DoFu z jaką to łatwościa potrafili by mnie zabic Generalnie zapytałem praktycznie kazdego z " byłej sfowej " czesci DoF- po co zaczynalismy te wojne? zeby przez 3 tyg pozabijac sobie wanted a potem sprzedac sie za 1 mln i zostawic wszystkich tych ktorych wciagnelismy? na zostawieniu ich samych sie nie konczac - spekulacje o docelowym sojuszu dof z wanted trwały od poczatku ich negocjacji zapytałem wiec kazdego - o co chodzi? o ten milion? o narodowosc? o pare incydentów które powstały ? sensownej odpowiedzi nie udzielił mi nikt. ja w kazdym razie zaczne chyba zbierac awaryjny milionik w depo - na wypadek jeslibym kiedys potrzebowal wsparcia... |
eee
;) Oglądnąłem filmik z bitwy Wanted vs. DoF, chcialbym sie dowiedziec dlaczego do niej wogole doszlo ? Moglby mi ktos odpowiedziec ? Powiedz mi Cors, sam wtedy walczyles. To bylo dawno ale chcialbym znac przyczyne ;)
|
Cytuj:
Zapytaj sie sam siebie czemu chciales pokoju z Wanted jeszcze pare dni/godzin przed swoja smiercia, i nie pieprz tutaj farmazonów. Cytuj:
|
hahahah zadko tu zagladam ale chyba zaczne czesciej. cors jest mistrzem w robieniu z siebie posmiewiska.
jak sam Hawek z Manurem powiedzieli "Cors is cool but we laugh at him, not with him" tak na dobra sprawe to fajnie miec takiego clowna w gildzie, ktory rozluznia atmosfere :D miales cors szanse zalapac sie uklad jaki zawarlismy z liderami DoFu ale ja odrzuciles, pare godzin pozniej padles jak mucha i zaczelo sie lamentowanie. co bedzie to bedzie ale nas (wanted) nikt z azury nie wywali, a szwedzi predzej czy pozniej sami cie zabija za twoje wozenie sie i struganie gangstera. bedziesz wtedy zdany na nasza laske, a raczej nielaske. nikt za toba nie zaplacze :D |
Myli sie cala gildia , to ja sie myle razem z nia ;)
|
Więc o co chodzi z tym DoF'em. Wiem, że na pewno paru członków tej gildi, lecz nigdy nie widziałem jak DoF idzie praktycznie całą armią na bitwę... Czyżby byli podzieleni? :o
|
Nie zmieniłem zdania po zgonie - a to ze decyzje podjeli Poll i Jameha sami w 2 to inna rzecz
o tym ze mam gdzies uklady z wanted i zeby wogle mnie nie liczyli przy negocjacjach bo i tak zostane w deathmetal powiedziałem Przemowi na 2 dni przed negocjacjami i moim zgonem Zordan ( kanik rzecz jasna) tez sie z koncepcja pojednania nie zgadzał i wtajemniczeni wiedza co sie stało... ja sie z tym nie zgadzałem i teraz to ja jestem zdrajca??!! przepraszam was ale do k.. cos ustalilismy zanim zaczelismy wojne z wanted, cos przyrzeklismy, a teraz pare browarów i 500k az tyle zmienia? i kogo tu nazwac zdrajca - jednego dnia po stronie wanted, drugie bija sie w pierś ze to była pomyłka i juz nigdy z drazem- i kazdy mozliwy sposób zeby draza wyrzucic z azury a trzeciego przyjmuja draza kase - [ktora miech wczesniej sam im kradł] - i twierdza ze teraz pora zbic szwedów określił bym to identycznie jak Piłsudzki nazwał polski sejm - ale nie moge zacytowac bo regulamin forum nie pozwala co przyrzekłem 1 dnia odchodzac z wanted to wypełnie Z przyczyn niezwiazanych z tibia- tzw "Poznań Team" uległ rozpadowi teraz wiele rzeczy sie zmieniło - ale mimo to nie widze powodów zeby za drazowa kase ktora kradł miedzy innymi mi i tym z dof co byli w wanted i sf nagle zmieniac poglady ci z sf co doszli do dof są hipokrytyczntni wzgledem samuch siebie ale mnie to juz malo obchodzi - niech sobie powtarzaja to 1000 razy- moze w to uwierza co powtarzaja bez konca w kazdym razie - skup sie draz bo narazie ta wojna badz co badz - mimo tej wielkiej pewnosci siebie nie idzie ci najlepiej Cors btw jak narazie draz - to za toba nikt nie placze |
Cors ty chyba bredzisz...przeciez to kwestia czasu jak sie obudzisz z manurowa lokowka w d*pie .I po co ta leperiade odstawiasz.Przeciez szwedzi po wanted wzieliby sie za nas.I nie pisz tych glodnych kawalkow ,ze zdradzilismy kogos czy cos.Oni sami do nas przylaczyli sie o nic ich nie musielismy prosic
|
Huehuehue
Cors dlaczego skasowales moja wiadomosc ?? Wlasnie ze miala duzo wspolnego z topicem :D a moze sie boisz ze gimli wyjawi jakas twoja tajemnice ? :D Wiec chcialbym sie dowiedziec dlaczego Cors Ent zrobil sobie pz locka, na kim, bo to jest zwiazane z wojna. i chcialbym wiedziec co oznacza w commencie Corsa "Drazharm is my teacher", "Adi Gotti is my beloved brother". I nastepnym razem sie zastanow zanim cos skasujesz ;)
|
Cytuj:
Kto oglosil publicznie ze odchodzi z Azury jakis czas temu? |
Cors~
Po pierwsze to decyzja byla podejmowana nie przez bola i mnie, tylko rozmawialismy o tym od dluzszego czasu, na zawsze tworzonym channelku...a brali w nim udzial ci ktorych zawsze beda razem i maja cos takiego jak rozum... Przemo, Heg, Fea~ , Vorn~ , Benisario~, Gimli~, Mebi, Mexenoth~, Jameha i Ja... Oczywiscie ciebie tam nie bylo z wiadomych wzgledow...kto gra na azurze ten wie co to "pajac", Zordana takze nie bylo, nie potrzebowalismy raportowania do swe~ kazdej msg... Nie bede tlumaczyl dlaczego, co i jak bo kto ma wiedziec ten wie... Faktem jest ze z drazhem sie dogadalismy i ta Opcja DoFowi najbardziej pasuje, z takich i innych wzgledow... A uklad zawierali osobiscie: Jameha, Ja, Vorn~, Fea~, Drazh, Urb~, - oczywiscie all ustalone wczesniej z reszta....(bez pajacy). Btw. ten kawalek z tym ze swe sie smieja z ciebie a nie z toba...to zordan ci jeszcze tego nie mowil ? Cheers Polli~ |
nosso dla wlasnego dobra w ogole sie lepiej nie wypowiadaj na tematy zwiazane z wojna tak jak cie Przemo poinstruowal
takich jak ty to ja zjadam solo na sniadanie wiec nie zgrywaj jakiegos kozaka ktorym nie jestes, tylko dlatego ze fraga na mnie nabiles i skoncz prawic swoje wyssane z palca madrosci. dobrze ci radze - zaknebluj sie jeszcze 2 dni temu mnie nazywales noobem na forum tibia.com jak ja jestem noobem to kim ty jestes? |
Poll po cyrku jaki dzis odstawiłes wczoraj i dzisiaj w cafe nie mam ci ani słowa do powiedzienia wiec twojego posta nawet nie przeczytałem
co to relecji moich i zordana z swe - we are blood brorhers, a draz beee wiec robimy co robimy |
Moze nie bedzie to mialo scislego zwiazku z tematem, ale musze stwierdzic, ze powoli z azury robie sie to, co dzialo sie z Iridia po upadku Triady (i sojusznikow, a co!), a przed czasem panowania Arc~.
|
“There is no avoiding war; it can only be postponed to the advantage of the enemy."
wiemy jak sie skonczylo na elysii, iridii itp itd da sie szwedom palec to wezma cala reke. predzej czy pozniej |
Rasizm Drazharmie, uprzedzenia i ciemnota =p
A jak zakonczylo sie na Furorze? Duzo lepiej? =) |
Cytuj:
|
No no, rozkrecacie sie chlopaki :p
|
xD Draz jestem całym sercem po twojej stronie:)
@Adolphus Nie mozesz wiedziec wszsystkiego jak bylo po upadku Triad poniewaz malo grałeś i byłes retired z tego co pamiętam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:06. |