![]() |
@up
1.wow ty to szybki jestes 2.archeolog 3.po co zasmiecasz forum swoja obecnoscia 4.chciales pokazac madrosc, nie udalo ci sie |
W woli ścisłości: CipSoft dał mu wybór. Do wyboru były:
- Blessed Shield - Dragon Scale Legs - Magic Longsword i jeszcze jakieś rzeczy, wyczytałem to z wywiadu ze zwycięzcą, nie wiem gdzie... na pewno na tibians.com ale gdzie indziej on mógł być to nie wiem. To nie żart, można sprawdzić, niedowiarki ;) |
wg mnie zapadnie sa rozwiazaniem
czemu to ma byc dla ozdoby, tylko 1osoba zdobyla spike sworda na rooku to tez moglo sie wam wydawac niemozliwe a jednak... |
Cytuj:
|
A co wy na to że tam jest coś takiego, że jak pociągnie się gdzieś za dźwignie, to itemy znikną i pojawią się tam skrzynki z nagrodami?? ;) Osobiście nigdy tam nie byłem i nie widziałem skarbca :( Dajcie mi ssy z najważniejszych miejsc, to spróbuję coś wy myśleć ;) Lubię takie zagadki, i nawet jest w nich dobry :D
|
Cytuj:
trzeba troche pogłówkować dużo jest zagadek.... down: ARCHEOLOG! a po za tym to po co ma lecieć z faraona? lól ;o topic: a może trzeba dać mu MLS wzamian za key? miał wojne w minitwall i mówił że bazyliszek go połknął :O |
Cytuj:
A skąd wiesz że 1 przedmiot nie morze słurzyć do 2 questów???????!!!!!!!!!!!!X(X(X(X(X( |
@up Bo co mają wspólnego faraony i dwarfy?
|
Jedyny quest na skarb imperatora Kruzaka jaki jest to Imperors Cookies...
A skarbiec jest na pokaz po co Kruzak mialby komus rozdawac itemy ze swojego skarbca ... |
Temat jest ciekawy.Mam nadziej zzę uda nam się rozwiązac tę zagadkę.Aoi przychylam się do tego że nic nie lezy na pokaz
|
Może już ktoś o tym pisał, ale powtórzę.
2 lata temu nudziłam się moim noob harem i postanowiłam sprawdzić to bo też wydawało mi się że to jest quest. No i odkryłam najpierw pierwszy klucz do skrzynek z ciasteczkami. A potem nie wiem jakim cudem, bo już zapomniałam znalazłam drugi klucz i takie małe pomieszczenie gdzie jest skrzynka i krzesło i w tej skrzynce był chyba dwarven shield albo jakiś axe który wypada z dwarfów soldierów. Myślę, że jakby długo pochodzić po całym kazo i posprawdzać wszystko to cos by się znalazło... łaziłam tam wtedy z 3h xd. Zamierzam sprawdzić to po wakacjach. Jak coś znajde to napiszę. Pozdro |
Dobra. Przyłączam się.
Cytuj:
____ Nie spać! Zwiedzać! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przykładowo Demon Legsy ... |
Cytuj:
|
[quote=Leito;633652](oprócz LSD, i tych itemów do których wszyscy wzdychamy)QUOTE]
:D:D:D:D |
Talony
Nie wiem czy ktoś to pisał ale znalazłem książkę w której było napisane ze warlocki kontrolują lawę oraz inna ze za pomocą talonów też można kontrolować lawe wiec mam pomysł jak dostać się do bazyla.
|
bazyl jest niedostępny - musiałbyś wiejść z piętra -9 co jest niemożliwe ale to ciekawa teoria pomimo wszystko
|
Pomyśl wrzucasz talon na dziurę on znika i pojawia sie dziura w którą można wejść schodzisz masz tam wtedy kratki ziemi np. 3x3 kratki dziurę i drabinę dziura do bazyla a drabina powrót ale najpierw musisz np. oddać śrubokręt kruzakowi (nie wiem czy dobrze napisałem) dostajesz kilofa kopiesz nim w kamień który tam jest wtedy cie tpnie kolo dziury wchodzisz na sam dół do bazyla gadasz z nim po rozmowie mówisz teleport i masz tp do wejścia do kazzo itp...
|
I po jaką cholerę od ponad roku wałkujecie to samo?
W "tipji" jest masa innych nieodkrytych questów więc ruszcie dupy i poszukajcie zamiast siedzieć przed skarbcem i gapić się na itemki ;d Albo najlepiej idźcie na dwór pograjcie w piłkę czy coś :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:48. |