Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Kim jesteś (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64)

Wicia 28-01-2006 23:50

Druidek

Ja obecnie gram Elder Druidem. Jestem bardzo zadowolony z tego chara bo duzej roznicy nie ma miedzy Druidem a Sorxem, poza tym ze sprzedazy Uh mozna zarobic obecnie duzo kaski :p

Basenik Knight 01-02-2006 12:21

Wedlug mnie najlepszy jest knight:D
Bo na dobrych skillach potrafi naprawde duzo przypierdzielic:o

Kenicram 01-02-2006 13:15

Najlepszy jest Paladyn :), ani nie jest uposledzony magicznie jak knight, moze miec dobre skille i moze nawet na 35 lvl albo i wczesniej chodzi na dragi solo (moze ktos wczesniej juz chodzil ale ja od tego lvl chodze)

Zummer 01-02-2006 17:10

Druid Powah !
Gram druidem. Update aż tak bardzo go nie zniszczył bo był dobry jeszcze na tibia 7.4 ;) Dzisiaj nabiłem 24 level i teraz robie uhy ;)

$ETH 01-02-2006 19:38

ja gram druidem i jest spox. grałem już każdą profesją ale najlpeiej mi sie grało druidem więc go polecam

Zolty-Sorcek 03-02-2006 18:39

Ciekawa Sonda.

Ja gram Sorcere,em.Wybrałem go dlatego że te nowe udpade mniej więcej<fifty fifty> upodabnia go do możliwości profesji niemagicznych.
Z druidem jest tak samo.

Podsumowując :

Sorkiem na początu Żenada,nuda...
Na 70lvl,u+ z dobrym mlvl,em solujesz demony i patrzysz jak inne profesje niemagicznego na wyższym lvl,u męczą się z DL,ami.
Bardzo opłaca się teraz grać magiem bez kitu.

Detemix 05-02-2006 19:24

Mam Knighta

Ej Mam Knighta
Ej To Dobrze Na 9Lv Mieć Skills 30/30 Mlev 2/3 Chciaciałbym Się Dowiedzieć.
Mam Plate Seta Crocodyl Boots 10k I Zbieram Nie Wiem Na Co :p .
Gram Na Silverze Od 2 Lat Mój Najwiekszy Lv To 105 A Tak To 9 Teraz.
Kazda Postac Ktora Dojdzie Mi Do 30Lv Nagle Znika Jest Zhakowana.
Nie Znam Do Nich Poczt Bo Wiecie Co Sie Dzieje Jak Ma Się 30Lv.
A Odpowiedzcie Tylko Czy Te Skile I Set Jest Dobry Na Mnie Ja Sądze Że ... .
No Nie Wiem Mialem Leprze Na 8Lv B) .

Ignatius Fireblade 05-02-2006 19:35

Od dawna upatrzyłem sobie grę magiem. Ale większość frajdy (i rynek) psuły spore farmy rune-maker' ów. Po updacie w miarę się to uspokoiło, a gra Sorcem nabrała większego sensu. Różdżki sporo dały, przez co nawet na 15 lvl można spokojnie solować cyklopy i dwarf solider'y... Gram magiem i jestem z tego dumny:]

Pogromca Elite Knight 07-02-2006 20:19

Knight

Gralem wszystkimi profesjami i najbardziej mi przypadl do gustu knight na poczatku wiecie trzeba skillowac ale potem ta profesja jest potężna;)

Venom Sil 08-02-2006 19:02

Przez 3 lata grałem paladynami, ale teraz zmieniłem na knighta i tak właśnie zagłosowałem, ale każy ma własne upodobania. Knight rox :cup:

pamelka 09-02-2006 14:02

ahh...

Ja obecnie nie gram bo sie wkurzyłam...miałam juz prawie 30lvl jako druid i mi sie wlamali na konto i haslo zmienili=// no ale wybraŁam druida:]

DAWA 10-02-2006 18:52

Preferuje Sorca

Obecnie pogrywam sorcem gralem juz wszystkimi profesjami ale ta profesja lezy mi najbardziej mialem ostatni strasznego peha polowali na mnie bardzo zli ludzie z wielkimiiiiiiiiiiiiii lvlami ale powoli dochodze do siebie
Wybralem Master Sorca:mag:

Zeezowaty czzlek 10-02-2006 19:56

Royal palek - R.O.X

Dark Master Lesiu 13-02-2006 13:27

Ja zaczalem grac palkiem, gdyz przyciagnela mnie perspektywa bezkontaktowej walki z przeciwnikiem:] Teraz dopiero widze ze bycie palkiem jest ciezkie, gdyz skilowanie jest ogolnie meczace, nie wspominajac o tym, iz palek uzywajac broni oburecznej jest zmuszony na chodzenie bez tarczy. Dlatego tez wacham sie nad graniem od nowa sorkiem lub drutem:p

Isair of Xel'Rash 14-02-2006 10:20

Master Sorc wymiata...... dla mnie jest lepszy od druta tylko dlatego ze sorc ma Ue (ultimate explosion) .... jest to bardzo fajny i czasami przydatny czar , dlatego zaglosowalem na sorca gdyz nim gram :)

Tomcio Pall 14-02-2006 10:44

Master Sorc i Sorc 4ever. Zgadzam sie z kolega wyzej ze sorc jest lepszy niz drut:P. Oddalem glos na sorca.

Kala Glar 14-02-2006 11:51

A jak skilolowc palem ze skille 43 i gdzie z czym.
Ja glosowalem na palka Ale gdie skillowac!!!!!!!!!!!!!!;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Czajniczeqq 14-02-2006 13:58

Sorc jest najlepszy mimo ze ma malo hp zawsze moze chodzic z utamo vita albo energy ringiem wali z sd ;P

Nazgul of Shadow 17-02-2006 09:23

pomuzscie!!!

Zaczołem na początku grać druidem i bylo ok. Niestety pózniej coraz bardziej mnie to wkurzało (lubilem war'y i szybkie zabijanie przeciwników) to zmienilem se na knight'a. Ubiłem 14 lvl to doszły ródzki i z spowrotem gram druidem. Mineło miesiąc i znów zaczolem myslec o zamianie na knight ale nie chce bo duzo sie nameczylem druidem a to wszystko pójdzie się ***ać. Pomózście czy zamienic na knighta?? Druid - 32lvl 40 mlv<slaby;( >

Kamlot De'Kapy 18-02-2006 10:02

Mialem Elite Knight, ale hacked i zrobilem nowa postac ;) odwczoraj Master Sorcerer ! :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32.