![]() |
Cytuj:
@ Adrius czy jak ty tam jestes:D :D No z tym Behe to zes chyba ameryke odkry pacca na niego ja o tym wiem od dawna chyba i nie musisz mi mowic a drag to co innego -.- |
Omg
Do Wody~ i innych tego typu...mozecie przestac *******ic o glupotach?! takie sprawy zalatwiajcie sobie na priv w tibii albo gdzies indziej...X( zasmiecacie forum
|
@ holu
moim zdaniem lepiej aby chociaz cos sie dzialo a nie jak bylo pare dni temu ze prawi woule @ woda~ dobra nie chce mi sie czytac. doroniesz zrozumiesz xD. nie chce sie klocic wiec nie odpowiadaj. moze napisales w 2 pkt nie pamietam juz a nie chce mi sie wracac. Tyle. ach pokochalem skilowanie. :))))) mam nadizeje ze to mi zostanie jak najluzej :)))) |
Mar 10 2006, 12:26:10 CET Killed at Level 42 by a dwarf guard
Jak tu sie nie wkur**c? X( |
kilver dedles :( szkodaaa :( ja juz niewiem jak niektórzy mieli 4 mlvl knightem na 18 ,20 lvl :( ja mam zaraz 23 a do 4 mlvl mam 20 % a kazda mane wykozystuje na exure lub cos innego a zawsze mam full zarcia :( załamka
|
@kilver... niech zgadne-duzy resp guardow w tym labgiryncie??;/ nie poddawaj sie i idz odrobic tam-gdzie ci mowilem :) padly zarobek w loot bagow i exp takze zarabisty :D
|
Tutor power abuserem ???:confused:
wtorek 7 marca: 23:28 Aikauzenho: if i atack u both to leave spot.. 23:28 Aikauzenho: im the power abuser 23:28 Aikauzenho: right? No nic tu akurat był pierwszy ... czwartek 9 marca: 22:11 You lose 58 hitpoints due to an attack by Aikauzenho. 22:12 Aikauzenho: go away 22:12 You lose 58 hitpoints due to an attack by Aikauzenho. :( Ale w tym przypadku akurat my byliśmy pierwsi... Zabijalismy tylko podwojny resp dragów on mógł bić wszytkie inne |
(prawie)wszyscy br są chamscy !:( mysla ze maja o kilka lvl wiecej i sa od razu jacys mocarze!!!!!
|
@ kilver
mozna i to nawet bardzo:( @ deniss kiedy mi oddasz moje 1 k? bo zaczne % liczyc xD @ cwaniak lol cos mi sie wydaje ze aiaku~ tego nie napisal "23:28 Aikauzenho: im the power abuser" a jesli tak napisal to rzeczywiscie jakis tępy owner:P pewnie ze srednia 2,7 :P |
Ale dzisiaj jazda byla po dedzie kilvera (Kondolecje), poszedlem luuknac czy jest loot, okazalo sie ze jakis 64 ek taM EXPI, wiec gadam czy ma loot a Oxy na guild chacie "ATK HIM, ATK HIM, MAKED ATK!", wiec ja 36 pala :confused: zaczolem bic tego nooba a on uciekal, gonilem go gonilem i przed kopalnia oxy dolaczyl, z hmm mort hura i boltow razem siekalismy i blokowalismy nawzajem gnoja, az doszlismy do dywnau ktorym ewaklowal sie na Darashie...
Poszlo mu jakies 2 bp uh, mi 3 hmmki 159 boltow, a najgorsze co sier okazalo ze to wcael nie on ukradl loot X( |
ja planuje zabic kogos wraz z gildia w sobotke wiec mnie nie wku*wiac xD
a tak serio to: 14:53 You advanced from Level 50 to Level 51. http://img236.imageshack.us/img236/8674/515lr.jpg |
Według mnie wszyscy zenho to ***ane nooby i nic tego nie zmieni:P kiedyś gildia moonchildren zrobi lebsze lvle i zrobimy zenhohunt całą gildią i pokarzemy im kto tu rządzi:) i żaden Aikauzenho nie będzie ostrzył sobie mieczyka na jakimś polaku:P
|
@@ rekin
no gz lvl :D ale ty szybko go robisz @@@@@@@@@@@@@@@@ narkoman yyyy no maly problem jest bo jakos kasy malo mam a musze crusader helmet kupic ale spoko spoko oddam na pewno :D edit : ma ktos jakąs postac najlepiej druta sorka na zbyciu którą niegra?? moze byc na roku i miec 7 lvl i pare % do 8 bardzo potrzebne |
Moj kolega co nie gra juz w tibie (Straznik Gaju). Sprzeda chara:faceoff: . Aikauzenho jest spoko kolesiem, poznalem go w dp w kazz i sie z nim sup[er gada, wyganial was bo moze wrocil po belty itp? Zgadne ze expicie w d-lair:D , a on tam expi ciagle.
Aikauzenho nie ma ownerow i sam gra i watpie czy on zna tak samo angielski. I nie kazdy br to debileB) . Pozdro |
[quote=Woda Sedesowa]0. Aikauzenho jest spoko kolesiem, poznalem go w dp w kazz i sie z nim sup[er gada, wyganial was bo moze wrocil po belty itp? Zgadne ze expicie w d-lair:D , a on tam expi ciagle.
Aikauzenho nie ma ownerow i sam gra i watpie czy on zna tak samo angielski. I nie kazdy br to debileB) . Pozdro[/QUOTE= No w sumie na serio Aikauzenho mi nie przeszkadza za bardzo bo chce na***ac Duffzenho który mi BAARDZO przeszkadza.. ale i tak uważam, że większość zenho to nooby z własnego doświadczenia to mówie |
Cytuj:
|
No trochę ich już nam.. nie raz byłem peczony i nie raz pisano do mnie HUNTED za darmo.. zawsze końcówka "zenho" :P może poprostu nie mam do nich szczęścia:P
|
Sory woda sedesowa ale ty jednak dopiero co zaczęles grać na tym serwie i jednak wiesz TROCHĘ mniej o ALL ZENHACH !!! moze i zdarzaja sie wyjatki ale jak sie mówi wyjątek potwierdza regołe !!!!:P
|
Ja kiedys bylem na dwarfach i jakis zenho do mnie po brazylijku "costam costam" ja mu mowie english plz a on przez 15min nawala do mnie po tym ich jezyku:P Wkoncu dalem mu ignora:P
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:13. |