![]() |
Nie pokonasz go... w ogole po co sie wybierasz na zerka ???? Idz na roty nabij lvl pozniej pogadamy...:/ ja zabijalem na 14 lvlu ze skillami 70/70 bez uha/iha, z owieleeeeeeeee lepszym eq.
|
Masz troche za slabe EQ
|
A jakiego potwora mógłbym zsolować?
Narazie mój best solo to dragon więc chciałbym to zmienić. Chcę tylko zabić jednego potwora dla sportu, a nie na nich expić. Może być waste. 40 Level Royal Paladin 73 Distans Fighting |
Sam mialem 50 rp wiec powiem ci tak mozesz sprobowac GSa na PoHu jezli masz pacc to lux bohy jak by co utani hur:> Jak nie masz pacc to time ring i dajesz rade i nie tylko dla sportu możesz GS'a zabic ale na nich expic... (ja expilem)
A na 50 lvl bp explo i BK idzie do piachu |
Hej all
Na jakich potworkach moge expić, jakie blokowac a jakie ubijac pojedynczo?
Moje Eq to: F sword, Crown shield, Crown helmet, P legsy, K armor. Lvl i skile widac po lewej.;) |
Blokować na siłe Draga (waste), Expić na beho, minoskach. Pojedynczo tzn? Solowanie? Jeśli tak to nic.
|
Cytuj:
|
Masz mało hp i bedziesz musiał z manashieldem, a to znaczy ze nie mozesz uzywac vity. Więc bedziesz musiał się UHać i srednia obrazen w dla od palla jest ok 3/4 obrazen w draga. Ale waste bedzie.
|
Orc leader
Witam
Mam prośbe czy mogłbym mi ktoś powiedziedź z jakimi skillami i eq moge wybrac sie na orc leader i ile uhow na niego zejdzie(chodzi mi oto zeby nei ze mnei zleje do red hp i wejdzie 20uhow)tylko prosze o rozsadna odpowiedz Z gory dziekuje za odpowiedz Pozdrawaim |
a lvl to ty jaki masz?
|
coz a glupoty nie czytalme dalej ale po 1 stronie moge wnioskowac ze debilny temat "ubijesz draga solo an 20 lvl skile po 65" zalosne zal.com
|
Teraz ja :p dam rade solo dragowi : 27 lvl palladyn skill dista 60 eq b robe boh plate legs p-ammy bow lub xbow ... co wziac kusze czy luk i brac najlepsze eq na pierwszego draga mam w depo plate set scarf i steel helmet ,a i leather boots i jeszcze jedno male pytanko skillowac ?? 27 lvl dist 60 mlvl 10 .Prosze o odp
|
Masz troche slaby dist. Ja na 15 mam 51
|
UH'y
Ile dragów zabijemy z kolegami (około) jeżeli kazdy z na wali z GS'a i ma skille 60+ na 1 BP UH'ów??Używamy też HHM.3 knightów of course.:D
|
:baby: Ej ludzie napiszcie jakis poradnik o bloczeniu elitarnych potworow takich all albo po czesci all. Z jakimi skilami jel runek zejdzie i wogule...
PS. Czepliwy jestem?;) |
witam jestem nowym forumowiczem i mam pytanko czy w ekipie 16lvl 12mvl socer 19lvl 4mlv kinght i 14 corc damy rade taranttuli?wiem ze to troche malo danych ,ale tyle ile wiedzialem to podalem.z gory dzieki
|
@Up
Bez problemu. |
Cytuj:
|
Eeee....
A czy pokonam rata na pierwszym levelu ?? Bardzo sie boje tego solo. Mam rapiera, leather armor, no legs, no boots, no hemet, no shild and 3gp !! |
No nie wiem czy sobie poradzisz. Na ta wyprawe zabierz 62,69404395bp uh
573294038570235 bp sd i 542583729 bp manasow. Waste bedzie bo raczej nei wypadnie rar o nazwie CLUB. -.- naab plax |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |