![]() |
jak zwykle fajnie :p.
mam nadzieję, że będzie więcej. |
Fake bardzo dobrze zrobiony i, przede wszystkim, śmieszny! Najważniejsze, że charyzmatycznych bohaterów skleciłeś i nie kończą ci się pomysły na nowe historyjki.
Najbardziej mi się podoba 30 i ten, gdzie Szatan pragnie więcej Mroku i przerywa mu Tybijczyk. Świetne! |
hahaha fake z ferumbrasem rzadzi ;d
|
Nadrill!
Ja mogłeś nam to zrobić! Smoka-nielota zamieniłeś spowrotem w br’owego demona!!! To zbrodnia karalna! A tak w ogóle to nawet mi się podoba xD Ale demona ci nie wybacze! |
Eh, Nadrill, wypaliłeś się ;<
Ale i tak całkiem fajne ; d |
Nadrill... Coś zaniedbałeś temat... :( daj more plx...
|
http://img49.imageshack.us/img49/8901/ferumbga9.png
Wymiata nie wiem ktory to:P Wszyscy mysleli ze on to jest potwor czy tam gracz od Cip (tak pare osob mowilo) a no zapomnial passow:P zdarza sie:P |
Hymmm... Nadrill ja naprawdę cię skopię z glana, ale przynajmniej tak jak mówił Celoz (patrz podpis), zrobiłeś fake'a...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Temat spadł prawie na drugą stronę, więc odświerzam i apeluję do autora Szatana:
Proszę o jak najszybsze uaktualnienie fake'u! |
Nie no uwielbiam twoje fake'i jak je czytam to mnie w płucach trzęsie rób więcej i częściej ;D
|
Nadrill daj więcej.
|
@Up
Gratulujemy Bieniowi 6 z archeologi:cup: :cup: sprzed 12dni gratz:cup: ---------- @EDIT JA WIEM!! JA WIEM!! NR.4-Powtórzymy akcje "atak na misze" ale na nadrilla .... |
Jak myslicie... Co zrobimy Nadrillowi za to ze nie daje? ^^ Mamy 3 podpunkty:
-Zabijemy go spamem "Oi?" -Zabijemy go spamem "Br?" -Zabijemy go tym i tym :D |
@Rayza
Dziękuje bardzo. Ja wybieram odpowiedź nr. 3 |
@Veruis
Ja wybieram odpowiedź... hmm... jezoos jakie totrudne... czeksjciem yśle... myśle... jeszce mysle... nosz jeszce myśle... @Nadrill Kurczaki, krowy, kogoty, psy, koty ( i inne zwierzeta gospodarskie :P) Nadrill zaniedbales swoj temat... przynaj sie!! |
@Veruis Podpunkt 3 ^^
|
Djabeu nie robi fejków ;[ To dopiero zuo ;<
|
Nadrill se po prostu jaja za przeproszeniem robi.
Słuchaj-robisz faki albo zrealizujemy groźby o spam-atakach!:p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:51. |