Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

Treins 28-08-2006 14:09

O tym że Morgana jest skazana na stracenie ja wiedziałem już od dawna.Gdy tam grałem trzymali mnie na tym servie tylko dobrzy kumple.:)

Amaris' Shadow 28-08-2006 17:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 959435)
Na Trepiku od kilku miesięcy już nie ja grałem. Jakiś podły hacker dorwał się do mojego konta i maila i mógł bezkarnie grać moją postacią, rec keya zgubiłem, a konto źle spersonalizowałem. Cóż, bywa. Zasłużył sobie na tego bana i kasację konta.
W sumie o tym banie dowiedziałem się wczoraj od mojego kolegi, gdyż od czasu skończenia gry nie bardzo mnie interesują sprawy na Morganie.

Tak więc piszcie sobie tutaj o czym chcecie, ja ze swojej strony nie mam zamiaru tutaj zaglądać. Odwiedziłem ten temat tylko dlatego, że domyśliłem się, że kilku "uczciwych i bez skazy" użytkowników oburzy się, że moje byłe konto ma bana.

Hahaha, bajkopisarz.

Feyzzy 29-08-2006 08:09

Ja mam prosbe, moglby ktos PO POLSKU napisac za co dany i pare innych osob dostalo bana( jakiego buga uzywali)? PLz

Z gory thx

Demiphant 29-08-2006 08:20

W jednym z domków na Liberty bay można było za pomoca parceli albo exani hur up wejść na dach w którym nie było pz.Była to jedyna droga i oni tam weszli,mogli afkować itp bo tylko osoby z invem mogły wejść tam.

Treins 29-08-2006 10:34

Znam Trepika odkąd gra na morganie i albo on się bardzo zmienił albo to co wy wygadujecie to najzwyklejsze kłamstwa.Szczerze mówiąc wole wierzyć w to drugie:).

Feyzzy 29-08-2006 14:19

@Demiphant

Wielkie dzieki ;)

Pozdro

Sepi 29-08-2006 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 958371)
A co o 'swoim' banie powie pan Trepik (Raul) ? oO Czy to ładnie sprzedawać konto będąc modkiem tego forum ?
edit/Słyszałem, że Jajoo został shaczony przez Lor'a Inferno.

Tez mi mowil kolega ze Lor sie go pytal czy nie chce kupic Jajoo :o :o :o

Torpedo 30-08-2006 09:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sepi (Post 962048)
Tez mi mowil kolega ze Lor sie go pytal czy nie chce kupic Jajoo :o :o :o

Nom bo to jest prawda ze lor hacknal jajcoo

Jaz 02-09-2006 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 959435)
Na Trepiku od kilku miesięcy już nie ja grałem. Jakiś podły hacker dorwał się do mojego konta i maila i mógł bezkarnie grać moją postacią, rec keya zgubiłem, a konto źle spersonalizowałem. Cóż, bywa. Zasłużył sobie na tego bana i kasację konta.
W sumie o tym banie dowiedziałem się wczoraj od mojego kolegi, gdyż od czasu skończenia gry nie bardzo mnie interesują sprawy na Morganie.

Tak więc piszcie sobie tutaj o czym chcecie, ja ze swojej strony nie mam zamiaru tutaj zaglądać. Odwiedziłem ten temat tylko dlatego, że domyśliłem się, że kilku "uczciwych i bez skazy" użytkowników oburzy się, że moje byłe konto ma bana.

own3d ! Recka zgubiłeś ? Konto źle spersonalizowane ? Ja na moim marnym 35 lvlu wiem gdzie wszystko mam... No jeśli to prawda to współczuję, ale nie sądzę..

Vandoz 02-09-2006 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 969663)
own3d ! Recka zgubiłeś ? Konto źle spersonalizowane ? Ja na moim marnym 35 lvlu wiem gdzie wszystko mam... No jeśli to prawda to współczuję, ale nie sądzę..

Jak to powiedzial Amaris' Shadow?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amaris' Shadow
Hahaha,bajkopisarz

Nie mam nic do dodania :)

Dider Z Rivii 03-09-2006 10:47

Jego sprawa co on zrobil z tym kontem :o i przestancie pisac na ten temat glupoty. Wiele osob po 100 lvlu sprzedaje konta, bo nie chce im sie grac wiec to zadna nowosc...

Vandoz 03-09-2006 12:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dider Z Rivii (Post 971123)
Jego sprawa co on zrobil z tym kontem :o i przestancie pisac na ten temat glupoty. Wiele osob po 100 lvlu sprzedaje konta, bo nie chce im sie grac wiec to zadna nowosc...

Tak, ale to nielegalne. A czy moderator nie powinien dawac przykladu? Moze bedzie dobrze jak Gm bedzie sprzedawal konto swoje?

Raul 03-09-2006 15:04

To najpierw chłopcze mi udowodnij jakoś, że to co pisałem kilka postów wcześniej jest kłamstwem.

Jaz 03-09-2006 17:34

Ok to ja zmienie temat, a mianowicie :
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1362413

//Torpedo zobacz jak wszyscy tęsknią za Tobą.. ; )

Vandoz 04-09-2006 11:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 971600)
To najpierw chłopcze mi udowodnij jakoś, że to co pisałem kilka postów wcześniej jest kłamstwem.

To mi chlopcze udowodnij ze to bylo prawda.

Dider Z Rivii 04-09-2006 16:56

Dobra mniejsza kto ma tera racje, ty wiesz swoje Raul swoje

A tak wogle co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr, wiec skonczcie ten temat

SteveDesinger 04-09-2006 16:58

Wynieść się z Morgany i tyle

Vandoz 05-09-2006 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SteveDesinger (Post 973528)
Wynieść się z Morgany i tyle

Niby czemu!?

Raul 06-09-2006 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vandoz (Post 972992)
To mi chlopcze udowodnij ze to bylo prawda.

Ja nie muszę udowadniać, że to jest prawda ponieważ nie mam w tym żadnego interesu. Ty najwidoczniej coś chcesz osiągnąć swoją gadką o tym, że moderator tak robić nie powinien, a żeby to osiągnąć musisz to udowodnić.

pyzio2 07-09-2006 08:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 976825)
Ja nie muszę udowadniać, że to jest prawda ponieważ nie mam w tym żadnego interesu. Ty najwidoczniej coś chcesz osiągnąć swoją gadką o tym, że moderator tak robić nie powinien, a żeby to osiągnąć musisz to udowodnić.

w rzeczy samej :)

skonczcie ten nudne gadanie lepiej piszcie co sie na serwie dzieje

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57.