![]() |
O tym że Morgana jest skazana na stracenie ja wiedziałem już od dawna.Gdy tam grałem trzymali mnie na tym servie tylko dobrzy kumple.:)
|
Cytuj:
|
Ja mam prosbe, moglby ktos PO POLSKU napisac za co dany i pare innych osob dostalo bana( jakiego buga uzywali)? PLz
Z gory thx |
W jednym z domków na Liberty bay można było za pomoca parceli albo exani hur up wejść na dach w którym nie było pz.Była to jedyna droga i oni tam weszli,mogli afkować itp bo tylko osoby z invem mogły wejść tam.
|
Znam Trepika odkąd gra na morganie i albo on się bardzo zmienił albo to co wy wygadujecie to najzwyklejsze kłamstwa.Szczerze mówiąc wole wierzyć w to drugie:).
|
@Demiphant
Wielkie dzieki ;) Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nom bo to jest prawda ze lor hacknal jajcoo |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Jego sprawa co on zrobil z tym kontem :o i przestancie pisac na ten temat glupoty. Wiele osob po 100 lvlu sprzedaje konta, bo nie chce im sie grac wiec to zadna nowosc...
|
Cytuj:
|
To najpierw chłopcze mi udowodnij jakoś, że to co pisałem kilka postów wcześniej jest kłamstwem.
|
Ok to ja zmienie temat, a mianowicie :
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1362413 //Torpedo zobacz jak wszyscy tęsknią za Tobą.. ; ) |
Cytuj:
|
Dobra mniejsza kto ma tera racje, ty wiesz swoje Raul swoje
A tak wogle co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr, wiec skonczcie ten temat |
Wynieść się z Morgany i tyle
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
skonczcie ten nudne gadanie lepiej piszcie co sie na serwie dzieje |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:57. |