![]() |
:)
Fajny poradnik :) mi niestety cos to nie wychodzi z trenieniem bo shielding mi idzie szybciej niz axe :axeman: ale pewnie po tym jak przeczytalem ten poradnik bedzie juz ok
P.S Czekam na nastepne poradniki tego typu pozdro all |
Podziekowania
Dzieki temu tematowi Szybciej mi Lecą skile Dzieki CI
|
Jedna rzecz:
Bardzo fajny ten poradniczek. |
Super
Bardzo przydatny poradnik ..
Zkorzystalem Z tego Co mowiles Ze Trzeba Przynajmniej Jeden BloodHit Na 30 Chmurek Zeby rosly skile :P ( wlasnie sie zastanawialem Jak to jest zrobione a tu z nieba mi ten poradniczek przyszedl ) WIELKIE DZIENKI !!!!8o 8o OK POZRDOO WAMM..!!!!:) ;) |
Skille najlepiej rosną jak sie zawsze walnie bloodhita (2x szybciej) ale to jest do zrealizowania tylko na monku :p
Ogólnie poradnik spoko, żadnych zastrzeżeń. |
ja mam skille 51/51 zaniedlugo 52/52 i trenuje na rotach ;) fajny poradnik ^^^ mam 12 lvl narazie ale zrobie 70/70 i dopiero ide expic ;) bo z 70/70 juz bede wymiatal ;) naprawde dobry poradnik fajny calculator ;D
|
...
Cytuj:
Da sie też to zrobić na slime :) |
Dzieki fajny poradnik!:)
|
Witam
Według mnie poradnik mimo iż wygląda na bardzo fajny różni się trochę od tego co robię a mianowicie na 1 stronie można przeczytać apropo czasu skillowania Axe/Sword/Club : 058 ### (aby wbić należy skillować ~3 godziny) I tutaj jest dla mnie największa różnica gdyż mi wbicie tego skilla mniej niż 2 godziny - (ćwicze się w Axe) - inaczej niż zaleca poradnik Ogólnie rzecz biorąc czy wam też zdarza się że wbijacie dany skill o ~30-50% szybciej niż jest to podane w poradniku ?? Proszę tylko o poważne odpowiedzi gdyż możliwe że wpadłem na coś co może ułatwić nam skillowanie albo to też zwykły przypadek. Pozdrawiam |
GZ za poradnik :cup:
Ale co do uderzeń zaabsorbowanych przez zbroje to jak się nie ma blokady licznika to skil ataku rośnie? No nie? |
no dzieki temu skill rosinie mi fast więc dzięki za wzytko :D
PORADNIK JEST COOL 8o ____________________________________________ Grajcie z umiarem ta gra potrafi pograzyci czlowieka :p ____________________________________________ |
ciekawe i ty tez tak skilujesz?
|
moge powiedziec jedno paradnik luzz
|
mam pytanie ...... czy moze mi ktos powiedziec jak mam skilowac clubami na 24 lvlu ? bo coś mi nie wychodzi wiem ze cluby głupie ale coz......
|
Dobry poradnik sam z niego skorzystałem ;)
Sporo trzeba trenić ale opłaca sie Mogłes podać jakieś miejsca do skilwania |
ee mam pytanie ;]
Skoro tarcza bloczy 2 monst, a zbroja 1, ot chyba np. z 3bugami lepiej sie treni, niz z 2 --.-- a z poradnika podoba mi się czas skillowania, np z 61-62 ;]:cup: Pozdro? |
Jak najszybcie nabic 20 mlvl
Witam. Mam pytanie do wszystkich użytkowników Tibii Jak najszybciej nabic 20 mlvl i czy wiecie jak najtniej na Valorii kumpc Knightarmor i knight legs:)
|
ODP groszex. NIE przeciez skilujesz sheilding to max dwa hity obrywasz na tarcze i to wystarcza. Trzeci pada na zbroje lub ciało, a blood hit na tobie nie jest ci potrzebny i hit na armora też bo tekiego skila jeszcze nie ma.
ODP NOOB: Moim zdaniem najlepszy spsób: dobijasz 17 lvl kupujesz czar fireball i kupujesz mase run łowisz ryby i robisz runy a bp chodzi około 1.5k |
Cze Wam. Mi chodziło jak nabic 20 mlvl jak mam 11 lvl;)
|
[CHAR][/CHAR]
Spoko poradniczek gratuluje . Moim zdaniem nie oplaca sie robic palka na swiatach no-pvp bo nie ma jak skillowac mialem sam palka na pvp fajnie sie skillowalo do 40 na trolach a potem na monka od ziomka ! Jest jedno wyjscie bierzesz ze soba kolege knighta , ktory ci bierze speary idziecie w zaciszne miejsce gdzie jest slim , speary dajesz pod siebie i skillujesz ;p gorzej bedzie jak ci ktos bedzie chcial ukrasc speary ;/ . Dlatego fajnie jakby ten kolegam mial czas i cidonosil te speary co jakis czas jak ci zabraknie POZDRO |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:58. |