Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Informacje o nowym update! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71194)

notop 02-04-2006 11:32

juz sie 1 kwietnia skonczyl wezcie to zamknijcie bo jeszcze ktos uwierzy;]

Antican-Druid 02-04-2006 11:36

nie chodzi mi ze 13lvl nie moga sie wypowiadac ale 13lvl sie robi 2 godziny to co im zalezy czy bedzie anty pg???????????????????

sz3fu 02-04-2006 11:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
juz sie 1 kwietnia skonczyl wezcie to zamknijcie bo jeszcze ktos uwierzy;]

ta ;p
admin zaspał :D

Tibio-gracz 02-04-2006 11:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antican-Druid
nie chodzi mi ze 13lvl nie moga sie wypowiadac ale 13lvl sie robi 2 godziny to co im zalezy czy bedzie anty pg???????????????????

Chciałbym to zobaczyć -.-
Z tym upem to mam nadzieję, że żart bo inaczej tibia znów się rozpadnie.

Matekneo 02-04-2006 11:40

Cytuj:

13 lvl robi sie 2h? Zademonstruj bo cos niewierze... ;)

Raffi 02-04-2006 11:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Spikee
Znam kumpli na rl ktozy maja juz po 100lvl

A co to ma do tego całego posta?

Chciałes sie pochwalić, czy coś...?:P

Spikee 02-04-2006 11:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raffi

nie chcialem dopisac ze im i tak ciezko sie teraz expi

Tanivupo 02-04-2006 11:42

;l

a) Zaraz pewnie obudzi sie modek :> i napisze wspanialy napis "Prima Aprilis"
b)Nie klocic sie! ;p bo po co :> da wam to cos?
c)mogli by dac prawdziwa zapowiedz Update;p bo ciekawie sie co bedzie:D

Spikee 02-04-2006 11:43

Cytuj:

Spikee 02-04-2006 11:43

Cytuj:

Realista1992 02-04-2006 11:44

Omg...

Z mojego punktu widzenia ten fake to na pewno żart.
Pomyślcie ile na grze straciliby tacy gracze jak Seromontis, Cachero, Bubble, a nawet Wurzel. Nie musze mówić, że często grają oni po kilkanaście godzin więc ten uptade byłby dla nich tragedią.
3-setny level za pare lat? to staje się coraz bardziej realne :P
Mam nadzieje, że Dr.Omader wkrótce napisze, ze to jego żart na prima aprilis ;)

Kamchal 02-04-2006 11:46

Ok, przyznam! Cipsoft nie powinien wprowadzać takich ograniczeń na czas, bo o tym powinni decydować sami gracze, ile czasu chcą grać, ale moim zdaniem jeszcze kiedyś "podziękujecie" Cipsoftomi za ten update :P oczu np. nie zmarnujecie tak bardzo hehehe ;) wyjdziecie na rowerek, pograć w noge czy coś a nie bedziecie siedziec całe dnie przed ekranem :)
Ja bym chcial zeby to była prawda, strasznie podoba mi sie ten pomysł z IP. "hakerom" mowimy BYE BYE :dance:

PS: wszyscy tylko mówią ze "sux update" i wypominają te ograniczenia czasu gry, ale nikt nie powie ze fajnie ze Cipsoft cos robi z "hakerami".
Taki naród....

Realista1992 02-04-2006 11:47

Hah.

Cytuj:

Lol. W ostatnim tibijskim konkursie na najwięcej expa przez 4h pierwsze 3 miejsca mialy 12 lev o ile dobrze pamietam. oczywiscie grali oni na rooku ale watpie zebys przez te 2h wyszedl na main ;) no moze... :P

Spikee 02-04-2006 11:47

ups przepraszam za pare tych samych postow mialem laga

Raffi 02-04-2006 11:49

Cytuj:

Tak jasne... niezrobisz 10 w 4 godziny...

Który masz lvl masterze jak tak łatwo sie go robi???//?!/??///znakzapytania!//!1oneoneone!!1jeden!!11znakzapytania/3##kratka!122!!!1111jedenoneoneonetrzy!!1dwa!2#mał pa!1znakzapytania?

Maciek33130 02-04-2006 11:50

:/:/

Pewnie sie powtarzam ale to dla mnie jest glupie Tibia zchodzi na psy co update to gorsza tibia . Niech wymysla cos innego lepszego co ulatwi gracza gre a nie caly czas utrudniaja , i jak my bedziemy mieli tera grac jak wejdzie to gowno ?? Mam nadzieje ze to zart B) Bo jak nie to nie wiem chyba juz nie bede gral w tibie bo to juz bedzie do dupy gra X( X( X(

Kamchal 02-04-2006 11:51

Cytuj:

Tak jasne... niezrobisz 10 w 4 godziny...

Jak to nie? Ostatnio jak robiłem uhmakera to rooka zrobiłem w 2h a co za problem nabić 2lvle na mainie w 2h? Bez problemu...

Raffi 02-04-2006 11:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamchal
Ok, przyznam! Cipsoft nie powinien wprowadzać takich ograniczeń na czas, bo o tym powinni decydować sami gracze, ile czasu chcą grać, ale moim zdaniem jeszcze kiedyś "podziękujecie" Cipsoftomi za ten update :P oczu np. nie zmarnujecie tak bardzo hehehe ;) wyjdziecie na rowerek, pograć w noge czy coś a nie bedziecie siedziec całe dnie przed ekranem :)
Ja bym chcial zeby to była prawda, strasznie podoba mi sie ten pomysł z IP. "hakerom" mowimy BYE BYE :dance:

PS: wszyscy tylko mówią ze "sux update" i wypominają te ograniczenia czasu gry, ale nikt nie powie ze fajnie ze Cipsoft cos robi z "hakerami".
Taki naród....

Ty i Twój daleki przedmówca z tym samym zdaniem dla mnie wogóle niemacie racjii...

Z mojego punktu widzenia, gdybym był w cipsofcie i dostawał za to kase miałbym za przeproszeniem w d**pie ze ktoś umiera przed monitorem grając tygodnie w moją gre... to już jego sprawa - ja dostaje za to dużo kasy.
Napewno normalny człowiek niewprowadził by takiego update...

Master'ek 02-04-2006 11:53

Ja poczekam az Drom powie ze to joke :D lub nie :( trzeba byc przygotowanym na karzda opcje :p

Raffi 02-04-2006 11:56

@Kamchal

Dobra, dobra może i zrobisz ale nie ten nóp...

Przynajmniej jestem pewny że nikt niezrobi w 2 godziny lvlu 13...
Jak tak to czemu niebraliscie udzialu w konkursie?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:24.