![]() |
juz sie 1 kwietnia skonczyl wezcie to zamknijcie bo jeszcze ktos uwierzy;]
|
nie chodzi mi ze 13lvl nie moga sie wypowiadac ale 13lvl sie robi 2 godziny to co im zalezy czy bedzie anty pg???????????????????
|
Cytuj:
admin zaspał :D |
Cytuj:
Z tym upem to mam nadzieję, że żart bo inaczej tibia znów się rozpadnie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co to ma do tego całego posta? Chciałes sie pochwalić, czy coś...?:P |
Cytuj:
|
;l
a) Zaraz pewnie obudzi sie modek :> i napisze wspanialy napis "Prima Aprilis"
b)Nie klocic sie! ;p bo po co :> da wam to cos? c)mogli by dac prawdziwa zapowiedz Update;p bo ciekawie sie co bedzie:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Omg...
Z mojego punktu widzenia ten fake to na pewno żart.
Pomyślcie ile na grze straciliby tacy gracze jak Seromontis, Cachero, Bubble, a nawet Wurzel. Nie musze mówić, że często grają oni po kilkanaście godzin więc ten uptade byłby dla nich tragedią. 3-setny level za pare lat? to staje się coraz bardziej realne :P Mam nadzieje, że Dr.Omader wkrótce napisze, ze to jego żart na prima aprilis ;) |
Ok, przyznam! Cipsoft nie powinien wprowadzać takich ograniczeń na czas, bo o tym powinni decydować sami gracze, ile czasu chcą grać, ale moim zdaniem jeszcze kiedyś "podziękujecie" Cipsoftomi za ten update :P oczu np. nie zmarnujecie tak bardzo hehehe ;) wyjdziecie na rowerek, pograć w noge czy coś a nie bedziecie siedziec całe dnie przed ekranem :)
Ja bym chcial zeby to była prawda, strasznie podoba mi sie ten pomysł z IP. "hakerom" mowimy BYE BYE :dance: PS: wszyscy tylko mówią ze "sux update" i wypominają te ograniczenia czasu gry, ale nikt nie powie ze fajnie ze Cipsoft cos robi z "hakerami". Taki naród.... |
Hah.
Cytuj:
|
ups przepraszam za pare tych samych postow mialem laga
|
Cytuj:
Tak jasne... niezrobisz 10 w 4 godziny... Który masz lvl masterze jak tak łatwo sie go robi???//?!/??///znakzapytania!//!1oneoneone!!1jeden!!11znakzapytania/3##kratka!122!!!1111jedenoneoneonetrzy!!1dwa!2#mał pa!1znakzapytania? |
:/:/
Pewnie sie powtarzam ale to dla mnie jest glupie Tibia zchodzi na psy co update to gorsza tibia . Niech wymysla cos innego lepszego co ulatwi gracza gre a nie caly czas utrudniaja , i jak my bedziemy mieli tera grac jak wejdzie to gowno ?? Mam nadzieje ze to zart B) Bo jak nie to nie wiem chyba juz nie bede gral w tibie bo to juz bedzie do dupy gra X( X( X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Z mojego punktu widzenia, gdybym był w cipsofcie i dostawał za to kase miałbym za przeproszeniem w d**pie ze ktoś umiera przed monitorem grając tygodnie w moją gre... to już jego sprawa - ja dostaje za to dużo kasy. Napewno normalny człowiek niewprowadził by takiego update... |
Ja poczekam az Drom powie ze to joke :D lub nie :( trzeba byc przygotowanym na karzda opcje :p
|
@Kamchal
Dobra, dobra może i zrobisz ale nie ten nóp... Przynajmniej jestem pewny że nikt niezrobi w 2 godziny lvlu 13... Jak tak to czemu niebraliscie udzialu w konkursie? |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:24. |