Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Maly Wielki Czlowiek 29-04-2006 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez viskovleen
aha, i nie musze na siebie patrzec bo ja nie mam problemow zadnych...

a ja slyszalem ze masz i to duze ...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez viskovleen
Ty uwazasz ze jest szansa, ja uznalem ze nie ma

z takim podejsciem to Ty nigdy nie dojdziesz do niczego w zyciu ... trzeba probowac, dazyc do celu i byc upartym ... nie raz pamietam gdy draz siedzial w pz i sporo nie gral itp. ale wywalczyl swoje i za to nalezy mu sie szacunek... a Ty? 1 "potyczka" i ogon podkulasz ... ladnie ktos Cie tam okreslil ... piesek, hau?

Grebol 29-04-2006 14:19

Kiedys juz pisałem, przed wojną. Wanted było, jest i będzie to wtedy panowie z dofu mnie skomentowali, ze juz niedługo i skonczy sie era Wanted... a więc czas pokazał. I co widze? Ze nie Wanted a dof znika.

Wanted było, jest i będzie!

Hail Wanted
Hail Wanted Academy

Grebol

Wąski 29-04-2006 14:27

Powiem krótko.
Mebi wyjazd z Serva!!

Hail Wanted!

Azura Player 29-04-2006 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zajdo
no dacie te filmy zwojne jezeli takie sa czy po prostu sie DYGACIE pokazac swojej porazki??

ten swiat schodzi a psy expie se na guardach a tu 75~ ms z wanted wpada i mnie zabija z kolega ;/

Nikt nie będzie Ci dawał filmów to po 1.
Po 2-gie pomyśl zanim coś napiszesz. -.- żal...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Newbie
Powiem krótko.
Mebi wyjazd z Serva!!

Hail Wanted!

Powiem krótko przeproś i wyjdź, wojna się jeszcze nie skończyła i widać po tym że się nie skończy szybko, bo Ci najsilniejsi z NG mają silną wolę, wolę przetrwania.

Pozdrawiam
Hail @ll

Franco 29-04-2006 21:14

ehm...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wąski
Powiem krótko.
Mebi wyjazd z Serva!!

Hail Wanted!

Stary ale ty masz problemy-ten program o Tibii co leci w Polsce to jest raczej skierowany do takich osob jak Ty-bez obrazy ale jak patrze co wypisujesz to az mi cie zal-Mebi cos ci zrobil a teraz kozaczysz bo wanted zaczelo wygrywac-to ze przegrywa akurat teraz to nie upowaznia cie do wypisywania takich bzdur

Po 2

Ludzie troche sie opanujcie-jak patrze na ostatnie 30 postow to tam nie ma nic innego jak insultowanie ludzi jeden przez drugiego sie lepiej wyzywa-jaki to ma sens?

Nie widze go no ale moze ja jestem niedouczony-coz zycie

Franco

Anonimek 29-04-2006 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franco
Stary ale ty masz problemy-ten program o Tibii co leci w Polsce to jest raczej skierowany do takich osob jak Ty-bez obrazy ale jak patrze co wypisujesz to az mi cie zal-Mebi cos ci zrobil a teraz kozaczysz bo wanted zaczelo wygrywac-to ze przegrywa akurat teraz to nie upowaznia cie do wypisywania takich bzdur

Po 2

Ludzie troche sie opanujcie-jak patrze na ostatnie 30 postow to tam nie ma nic innego jak insultowanie ludzi jeden przez drugiego sie lepiej wyzywa-jaki to ma sens?

Nie widze go no ale moze ja jestem niedouczony-coz zycie

Franco

Ty też się już może nie udzielaj, weż się schowaj -.- Kolejny tchórzliwy piesku -.-

Wasz,
Dofoludek

Mebius 30-04-2006 00:48

Cytuj:

Franco

Spoko spoko juz sie przyzwyczailem do mojego fanclubu

Franek ^^ 30-04-2006 10:33

@Up
Widac, ze Cie wszyscy wielbia:D ..hauhauha..jak reszte Dofoludkow ;s Pozdro :):D :D :D :D

Wąski 30-04-2006 10:37

I tak zmienił serwer BUAHAHAHAH

Wąski 30-04-2006 10:40

A własnie Franco, ty sie nie udzielaj bo zapłaciłes Wanted -.-

Franco 30-04-2006 11:48

ehm...

Cytuj:

Hmm....

A co ty masz do tego ze sie wyplacilem-wyplacilem sie bo to moja wola.
Just a game-pamietaj stary o tym moze i gram 3h dziennie ale mam tez inne zajecia na rl
A text typu "nie udzielaj sie" jest jak najbardziej teraz tu nie na miejscu bo jak najbardziej wiem co tu sie dzieje i to az za dobrze wiec chlopaku to ty sie lepiej nie udzielaj bo sie wyrwales jak filip z konopii i wielki "profesor" azury mi sie znalazl

Franco

Lovah 30-04-2006 12:38

Cytuj:

Hmm....

A co ty masz do tego ze sie wyplacilem-wyplacilem sie bo to moja wola.
Just a game-pamietaj stary o tym moze i gram 3h dziennie ale mam tez inne zajecia na rl
A text typu "nie udzielaj sie" jest jak najbardziej teraz tu nie na miejscu bo jak najbardziej wiem co tu sie dzieje i to az za dobrze wiec chlopaku to ty sie lepiej nie udzielaj bo sie wyrwales jak filip z konopii i wielki "profesor" azury mi sie znalazl

Franco

Lepiej sie udzielaj, w końcu lubie czytac posty ludzi, ktorzy najpierw są braveheartami, a potem chickenami =)

Mrok 30-04-2006 13:12

Cytuj:

Sluchaj lolku.Każdy płaci wanted,bo wanted rzadzi na serwerze i Franco próbowal sie chociaz przeciwstawić,nieudało mu się to zapłacił.A ty?.A ty frajerze płacisz za nic,hahaha.Więc nie pisz glupot żeby Franco sie nie udzielał jak on sam uczesniczyl w tej wojnie.

viskovleen 30-04-2006 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mrok
Sluchaj lolku.Każdy płaci wanted,bo wanted rzadzi na serwerze i Franco próbowal sie chociaz przeciwstawić,nieudało mu się to zapłacił.A ty?.A ty frajerze płacisz za nic,hahaha.Więc nie pisz glupot żeby Franco sie nie udzielał jak on sam uczesniczyl w tej wojnie.

Brawo dla tego pana :cup:

Wąski 30-04-2006 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mrok

1. Widzisz sam powiedziałes ze wanted rzadzi wiec to na niekożysc Franco
2. Nie tylko Franco sie przeciwstawił, ale cały DoF

PS. Respect dla Franco za to ze wbił taki lvl. I prosze nie piepszyc głupot, bo tym co mowicie zaprzeczacie samemu sobie

Azura Player 30-04-2006 15:42

Franco walczył u boku DoF i Vision? Często widziałeś go na tej wojnie?
Ja nie... Siedział na Ventrilo dużo ale mało działał.

Na początku było "Loyal to the end"
Ludzie nie mają honoru, płacą bo się boją, Franco nie usprawiedliwiaj się w żadnen sposób. Jestes DEZERTEREM, odszedłeś w najtrudniejszym czasie z gildii, olałeś kumpli, i zasiliłeś fundusze Draza, który im więcej ma kasy tym jest silniejszy.
Przemyśl to co napisałem

Pozdrawiam

Wąski 30-04-2006 15:48

Azura Player - Im (Dofoludkom) nie wytłumaczysz ze sa skączenie na tym serwerze, a Franco tylko pogorszył ta sytacje - zapłacił Wanted...

Azura Player 30-04-2006 15:56

Póki maja ducha walki i wytrwałości wojna się nie skończy.
Nikt nie jest skończony na tym servie, fakt że DoF nie ma najlepszej sytułacji, ale czas pokaże, jeszcze mają małą ale zawsze maja siłę.

Siggurdius 30-04-2006 15:58

Zmieniajac temat, z wanted znikneli falzer, minavand,, urbexx i ktos jeszcze, nie pamietam

Ciekawe co sie stalo swoja droga

Azura Player 30-04-2006 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siggurdius
Zmieniajac temat, z wanted znikneli falzer, minavand,, urbexx i ktos jeszcze, nie pamietam

Ciekawe co sie stalo swoja droga

Name: Urbexx, will be deleted at Jun 29 2006, 13:22:27 CET

Dziecinna zabawa w deletowanie postaci, każdy wie ze dla Urbexxa Tibia to życie więc nie skasowałby chara. :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:06.