![]() |
Cytuj:
|
Jak wiekszosc faktow podawanych przez niego.
|
@ Risofek
tj sa zawyzone czy zanizone? @ Kapucha dzieki za odp, w dziwny sposob to zrobiles ale dziekuje :) ps widze ze kapucha nie ma zbyt dobrej reputacji |
Cytuj:
@kostooch Przyklady albo zamilcz. @Narkoman Kostooch ma kompleksy i usilnie próbóje dowartościować się, dlatego nie zawsze nalezy traktowac jego wypowiedzi na serio. ;) |
Mam pytanie. Zaczynam grać na furorze, i nie wiem na jakiej zasadzie jest przyznawany exp za ludzi. Wiem, że aby dostawać coś trzeba zabić chara na wyższym do o 2 niższym lvl, ale ile sie dostaje XP. I czy tam jest tak, że ciągle wszyscy sie dedają, czy może też nie?
|
c legi maja cene 35k a nie 16 -.- ... bohy chodza po 30k vamp okolo 13 reszta niewiem bo to smieci -.-....
up: To niejest swiat pvp enforced -.- zal.pl |
Whooops, pomyliłem sobie z inferną. Bo te obie nazwy takie agrewsywne :P
|
Cytuj:
|
Lol
a ja sprzedalem za 27 i warrior helmet... vampem sie nieinteresuje bo nieposiadam owego bo to szajz a bohy to za 30k nawet cieko teraz sprzedac
Jeszcze jakis znawca cen? |
12 hp na serpentach :OOOO
Lag/freez? |
Cytuj:
@Seltzer Nie zlookalem podpisiku. ^^ Pamietasz jak sie na dragach ankh spown 8x zmienialismy. ;> To byly czasy. ;s |
-----
Hehe myslalem ze juz niepoznasz -.- =S
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no ta ale nie wyjechalem z omfg, i nie bylo to az takie zauwazalne, a ty sie niepotrzebnie burzysz:P
|
Ale wy tu macie problemy :baby:
|
Bohy 30-35k(U djina 30)
C-Legsy 35k V-Shield 15k+(U djina 15) |
Caltus retired.
|
Ehh Caltus byl naprawde dobrym liderem :/ mial wiele pomyslow, trapow,etc,etc...
Mam nadzieje ze spotkamy sie na nowym servie CALTUS! =) "Pozdrowienia dla prawdziwych czlonkow Sunblade najlepszej gildy na furorze a moze i w calej Tibi... Sunblade nazawsze w moim sercu..." ~Hail Sunblade~ (Morgana,Furora,Xerena) |
Banuta Quest zrobiony.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:27. |