![]() |
CO do Zizu.
Zachowal sie jak HAM xD |
Szkoda, że Zidane w ten sposób zakończył swoją karierę.
|
Jedyne co narazie skomentuje :
Cytuj:
|
Zgadzam się z tobą Raul, a mógłbyc bohaterem ...
|
Cytuj:
Na co te uderzenie??? Choc... umie sie bic B) Nie cytujemy zdjęć! Czemu? |
Eh i tak głupio zakończył kariere : / Teraz pewnie będą się drzec na niego ze mecz zepsuł... a dotego został sprowokowany przez tego włocha -.- i gupi sędzia bo nie podyktował kolejnego karnego. -.- VIVA LA FRANCE!
|
a i btw
Włochy 8 2.83% wszyscy w nich wierzylismy : D |
|
Chyba nie tak sobie to wyobrazał Zizou...
By Vandoz Cytuj:
|
Po tym finale mam mieszne uczucia...Z jednej strony cieszy zwyciestwo Włoch,ktorym kibicuję odkąd interesuje mnie piłka. Z drugiej strony karnego nie wykorzystał mój ulubiony piłkarz-Trezeguet..... Duży wkład w to zwyciestwo mieli piłkarze Juve i to własnie jeden z nich w swoj jubileusz(100mecz) uniusł puchar-Cannavaro. Według mnie jest to w tej chwili najlepszy obrońca na świecie,co zresztą pokazał w finale i podczas całego tego turnieju.
FORZA ITALIA!!FORZA JUVE!! |
Byłem za Włochami od początku, to na nich głosowałem w ankiecie. Przyznawać się teraz do pozostałych sześciu głosów.
|
Jak ktoś mi powie co Materac pieprzył do Zidane'a to ma u mnie browara albo i dwa :| ciekawi mnie to jak cholera.
Uważam, że Włosi nie zasłużyli na wygraną. Francja grała zdecydowanie lepiej i powinna mieć drugi rzut karny, który Zidane pewnie by wykorzystał. Karne to po prostu łut pieprzonego szczęścia... Trezege~ (nie wiem jak się pisze -.-) nie strzelił przez chamskiego pecha - kilka centymetrów nizej i by wpadła piękna bramka. |
viva italy
viva italy nie glosowalem w ankiecie -wogule ale zaglosowalbym na italie
Viva Italy Edit: prawie bym zapomnial @down2 przypomnial Hail Inter |
http://http://images.cainer.net//uploads/zidane.gif
Viva la Italiano ;) |
Cytuj:
|
FORZA ITALIA ! Hail Juve ! Hail Milan ! Hail Inter ! Wszyscy kibice Wloch i Wloskich klubow, dzisiaj jestesmy razem ! Nareszcie puchar powrocil !
Mniejszy Hail Dla mnie i dla Supermana, no i dla tych co oddali glos na Wlochow w ankiecie ;- ) A co do reszty: Co, boli was to ze zabojady odpadly? Boli was to ze Zidane dal sie sprowokowac? Materazzi wyklinal go tak samo jak Zidane wyklinal jego, bylo to widac. Szczescia nie bylo, rozstrzygnely karne. O szczesciu w bramce dla Wlochow nie ma co mowic, po prostu ladna brama. A wam proponuje przejrzec na oczy, zapomniec o utartych pogladow na temat Wlochow i patrzec obiektywnie... |
jupiii jaka radość.niesmak po zachowaniu ZZ.bywa Forza Italia
mam nadzieję że amnestii nie będzie |
Szkoda, bo Francuzi grali lepiej cały mecz, ale polegli w karnych - głównie przez tego szmaciarza Trezegeut, który się gubi, jak nie może zagrać ręką. No i pewnie o tym zaważyła "fenomenalna" gra głową Zidane'a. =(
|
Ciekawe co ten gosc powiedzial ziziemu ze on sie tak wpienil i pociagnol mu z dysi?? Stawialem na Francje... i to Francuzi grali lepiej caly mecz(a 2 polowe to juz wogole).
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:19. |