![]() |
Utani Hur ""Prowadze jestem trzezwy
|
Utani gran hur "Kaziu, szybciej" (?)
|
:d
Utani gran hur" Lece bo chcę lece bo PK goni mnie czy są UHY czy nie to i tak dorwie mnie chyba ze wlocze utamo vite potem mi gowno zrobi bo sie mnie boji.
|
Exura "" Vita
|
ja widzialem:
Utani Gran Hur "Pizdu Lizdu, lece w pizdu" :p :D 8o :cup: __________________________________ !!!!Wbijajcie i Podziwiajcie!!!!! |
utani hur """ lece bo chce lece bo chce bo pk goni mnie bez uhow czy lece bo ujebia mnie :]
|
Exevo Gran Mas Vis ""Dont stay on my way...""
Exevo Gran Mas Vis ""Armageddon is coming"" Exevo Gran Mas Vis ""Massive Destroyed"" Utani Hur ""Taxi!"" Utani Gran Hur ""Hu*a do buzi a nie ogorka"" Utamo Vita ""Omg not now..."" Adori Vita Vis ""I love this !"" Exevo Mort Hur "Wrong hotkey sorry"" to by bylo na tyleB) moze cos znam ale niepamietam :P |
Exura ""Gówno daje ale sie przydaje
Utevo Lux ""Ciemno jak w dupie, torcha niekupie Exura Vita ""Gdy cie gonia jakies chuje zazyj UH a on ci duoe uratuje |
:)
ja takie widziałem:
utevo lux "nie boje sie gdy swiatlo znika bo mam latarke panasonika utevo lux "ciemno jak w dupie ale torcha nie kupie adori gran "lubie pasztet |
-Utani Gran Hur "Miałem sprzedać/kupic (i tu jakis przedmiot), chciałem zrobić trasę w 2 minuty...
-Exura Vita "Takie hity to tylko w Erze! -Exani Hur up/down "Kto mi do cholery ukradl parcele -.-! -Exori Mort "Jestem z Era Fun! Takie hity to tylko u mnie! |
Utevo Gran Lux ""K***a!! Ale Razi -,-
:D Pozdro ;) |
jedno moje
exevo flam hur "" BURN BABY BURN! 8o
|
To ja też coś dam.
Exura ""Gówno daje ale się przydaje""
Utani (Gran) Hur ""Świstu gwizdu lece w pizdu"" Utevo Lux ""W morde kto wyłączył korki??"" Exevo Gran Mas Vis ""Uśmiech"" Exura Vita ""I h*** mi zrobisz"" Exevo Mort Hur ""Beeeeeek, eh Jedzonko się przyjęło"" Exevo Gran Mas Pox ""Ja Sprite ty pragnienie"" Exori ""JEBUT"" |
utani hur/gran hur "" Przez ogrodki i trawniki zapie... myszka miki za nia donald cieszko zapie czekaj k.... ja cie zlapie
|
Exura " Nic Nie daje ale sie przydaje"
Exura Vita " Padles powstac POWERADE" Utevo Lux : " Ciemno jak w du** ale torcha nie kupie" POzdrawim:D |
utani gran hur "NeeD FoR SpeeD MosT WanteD NITRO
Po napisaniu wyraz NITRO pojawia sie linijke nizej i lajtowo wyglada |
exori vis"" rachu ciachu zdychaj brachu
exana pox"" stary skorpion mnie nie rusza exura gran"" jestem jak fenix?Nee? utani gran hur"" jadziem bejbee exori mort"" masz w morde :confused: |
Exevo Gran MAx Vis """ i tak powstał chocapic xD
Utani Gran Hur """ to ja będę czekać w (jakieś miasto) Exevo Flam Hur """ Dragon ma lepsze ;/ |
Exiva "xxx "" Where is the fish? ( - jeżeli ktoś wie o co chodzi to rispekt :) )
Exori ""Smack my bitch up Utani gran hur ""Come to daddy Adura Vita ""Cure to weakling child Dla większości prawdopodbnie nie zrozumiałe ale dla mnie najlepsze :) |
Utani Gran Hur ""SUUUUZZZZZUUUUUKKKKKKKIIIIIII
Utani Gran Hur ""Mine New Car Exura"G.... daje, ale się przydaje. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:12. |