![]() |
To Robben jest już w Madrycie, natomiast Real ma czas do środy, by dać ofertę 30 mln euro, jaką oczekują działacze Ajaxu. Jeżeli nie dadzą, Sneijder wystąpi w meczu eliminacji Ligi Mistrzów, co go automatycznie wykluczy z tych rozgrywek w barwach innego klubu, niż Ajax.
|
Ja słyszałem że Real szykuje się jeszcze na van der Vaarta.
|
A ja słyszałem że Real chcę jeszcze Fabregasa, C Ronaldo, Ronaldinho, Lamparda, Drogbe, Kake, Beckhama (spowrotem)... :)
tak na boku...mieć taką dobrą drużynę jak Real, i dokupywać tyle gwiazd...Czuje że to może się skończyć jak kiedyś |
GKS Bełchatów - Zagłębie Lubin 0:1 (0:0)
=]] |
najpięknieszy mecz ostatnich dni
Bolton vs Newcastle teraz oglądam kaleczący Arsenal z Fulhamem a wczoraj Real Sevilla piachowe widowisko |
Łooo...A już myślałem, że 3 punkty zgarnie Fulham xd Gratz dla Arsenalu - teraz czekamy na Manchester i Chelsea :))
|
Cytuj:
"Zagłębie ma flote na Polską Lige, a na LM nie?", czy oni spalili się na tej "Stjele", czy jak bo w lidze grają normalnie. Btw,.. coś ciężko idzie Menju. 0-0 z Readingiem ;o U siebie, panowie! |
Kurde, jestem świadkiem nieczęsto spotykanego wydarzenia. Manchester nie strzelił w swoim meczu bramki ; o Kto oglądał mecz ten widział, jak wielka była przewaga gospodarzy. Po prostu nie znaleźli recepty na defensywny Reading. Btw. Fajny ten koleś coś wszedł na minute i złapał czerwoną kartkę xd
|
Cytuj:
"Gra sie tak jak przeciwnik pozwala" Steua > kluby polskiej ligi |
Cytuj:
down- masz cos do MU? TO MASZ COS DO MNIE BUEH BUEH |
Afffff Wielki manchester zawalił mi kupon na trzy stówy ;/
|
hah, Legia po wielkich meczarniach wygrala z Groclinem 1:0... uczciwie trzeba jednak przyznac, ze 2 karne dla Groclinu powinny byc, i ze sedzia tego meczu byl baaardzo slaby... no, ale lider nadal w stolicy.
|
Pare minut temu na nSport, mówili że,..
Boruc ma ofertę z Aston Villa. Matusiak z Derby County, i Evertonu. A Żurawski ma w zimie pójść do O. Marsylia. Takich pierdół dawno nie słyszałem, ciekawe czy jakieś portale o tym napiszą. |
A Rasiak strzelił 2 gole xD ! Szkoda, że nikt mu nie powiedział na początku meczu do której bramki strzelać ;x
Peterborough - Southampton 2:1 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Daniel Alves kierunek Londyn Transfer młodego Brazylijczyka przeciąga się coraz dłużej, dlatego Daniel Alves planuje wziąć sprawy w swoje ręce i grozi strajkiem, aby jego klub zaakceptował w końcu ofertę Chelsea. Młody boczny obrońca oznajmił już publicznie, że chce skorzystać z szansy dołączenia do The Blues i nalega swój hiszpański klub, aby ten zaakceptował ofertę Chelsea. Ale prezydent Sevilli Joe Maria Del Nido twierdzi, że oferty Chelsea są zbyt niskie i odrzucił już jedną wartą 22 mln i drugą wartą 24 mln Daniel nie został powołany na środowy mecz z AEK Ateny, ponieważ występ w Lidze Mistrzów w barwach Sevilli w przypadku transferu wyeliminuje go z gry w tych rozgrywkach dla The Blues. "Decyzję o nie wystąpieniu w środowym meczu podjąłem ja. Chcę grać w Lidzie Mistrzów dla Chelsea, ponieważ tam mogę sie rozwinąć piłkarsko. " - oznajmił Widać że klubowi zależy bardziej na kasie niż na rozwoju kariery piłkarza z andaluzji. Chcą oni za prawego obrońce ok 40mln Euro |
Cytuj:
|
Cytuj:
O Matusiaku rowniez pisali, ale jak menedzer powiedzial, nie ma zadnych powaznych ofert i ze go nie puszcza, co najwyzej na porzyczenie do Lecce ale to na 50% |
Cytuj:
Pff Kloca sie fan Chelsea z fanem Arsenalu , a i tak pewnie MU zdobedzie mistrzostwo = ]] |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak na poważnie, to sie troche wkurzyłem, lecz inny tematem błiższym bo krajowym. Cytuj:
No, panowie, jeśli tak mówi tak doświadczony trener którego daże szacunkiem, w meczu powiedzmy sobie z klubem który w pucharach nie jest aż tak często, i tylko napompowano go bo jest 1. w lidze po 5 kolejkach. To ja troche tego nie czaje. Dziś trener Dinamo Bukaresztu z Lazio Rzym powiedział coś w stylu, jeśli nie wygramy tutaj tego meczu, to chociaż niech będzie remis, prosze zobaczyć klase rywali etc, chociaż myśle że Rumuni, dostaną w ciry, to jednak będą mieć nastawienie bardzo dobre i będą walczyć, o zwycięstwo a nie o remis który i tak nie będzie zły z klasowym rywalem. |
Chelsea inkasuje 3 punkty. Manchester znowu remisuje. Nono - słaby początek sezonu Manyoo. 2 punkty w dwóch meczach + kontuzja Rooneya + Wykluczenie Ronaldo z meczu derbowego w następnej kolejce = Kiepski start ;x
No, ale jeszcze 100 punktów do zdobycia w lidze więc jestem pełen nadziei. @down: A śmiej się. I tak to ja się będę śmiał na koniec sezonu :)) W zasadzie to luz mamy - tylko 4 punkty straty do lidera xd Aha, powiedz mi proszę kiedy Arsenal rozegra zaległy mecz, bo potrzebuje takie info do fantasy premierleague |
@Up:
Haha, teraz ja się z was śmieję. Arsenal - Sparta Praga 2:0. Hleb sie rozkręca, coś czuję, że to będzie jeden z jego najlepszych sezonów :D |
Skoro nie Arsenal to kto ma zostac mistrzem Manu ktore remisuje 2 mecz z koleji? Czy Chelsea ktora w 1 kolejce meczyla sie z beniamnkiem a w 2 ledwo co ograla Reading?
A co do meczu Fulham-Arsenal to takiego bledu Lehmana szybko niezobaczymy a gdyby nie ten blad to mecz moglby sie potoczyc calkiem inaczej bo Arsenal niebylby po presja |
@Jeśli Angielska to zapraszam też tutaj.
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=142951&page=2 @Europejskie puchary i zagadnienie Lenczyka. Jak już mówiłem Dinamo było bardzo zmotywowane i zdobyło korzystny remis, zobaczymy jak na innej motywacji zagra Bełchatów i oczywiście Groklin. @Inna beczka. Cytuj:
|
odbiegajac od Brytyjskiego football'u , Inter wygral turniej towarzyski "Tim Cup",w ktorym udzial braly takze zespoly AC Milan oraz Juventus.Zaden z zespolow nie gral w pelnych skladach jednakze wynik tego turnieju oraz poprzedniego,organizowanego w Neapolu "Birra moretti cup"(gdzie takze wygral inter gladko pokonujac miejscowy zespol oraz Stara dame) moze napawac oprtymizmem kibicow Nerrazzurich przed nadchodzacym sezonem.
|
Cytuj:
Kochany, przed nami jeszcze bodaj 36 kolejek. Anyway - oglądałeś mecz Chelsea ? Zapewne nie, więc nie wiesz ile razy farta miał ten beniaminek. |
Cytuj:
Cytuj:
Ten sezon jak na razie jest całkiem udany. Wygrana z Fullhamem i Spartą, oraz Hleb który spisuje się nadzwyczajnie. Jeśli utrzyma taką formę do końca sezonu to biada defensorom drużyn przeciwnych. |
@up: Napisz mi proszę kiedy Arsenal rozegra zaległą kolejkę.
|
Czy mi się zdaje czy mecz Tobol Kostanaj - GROCLIN DYSKOBOLIA GRODZISK (15.30) nie będzie transmitowany w telewizji publicznej jak i w ogóle w teleodbiornikach?
*EDIT* Na SopCaście też tego meczu nie widze ;s |
@up: No niestety TVP nas prawdopodobnie w ciula zrobiło.
|
Cytuj:
|
Toboł 0-1 DYSKOBOLIA
Hm, 1. runda P.UEFA please? Kurde, nigdzie jakiejś obszernej relacji nie widze :P _________________________________________________ *EDIT* Dnipro D'petrovsk - BEŁCHATÓW Herrera w pomocy, Kozik na bramce WTF? *EDIT v.2* Powiedzmy że jednak ta innowacja, skutkuje :P |
a mialo byc tak pieknie a jest 1-1
|
Cytuj:
|
Wiecej po Bełchatowie nie mamy się co spodziewać - Cieszmy się z tego co jest.
|
z taka gra to oni daleko nie zajda... co z tego ze obrona prezentuje sie w miare przyzwoicie, skoro atak pozycyjny w PGE nie istnieje?
|
Dzisiejszy mecz Polski z Wielką Brytanią <SIATKÓWKA> to po prostu śmiechu warte.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42. |