Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Thomisson 11-08-2007 13:29

To Robben jest już w Madrycie, natomiast Real ma czas do środy, by dać ofertę 30 mln euro, jaką oczekują działacze Ajaxu. Jeżeli nie dadzą, Sneijder wystąpi w meczu eliminacji Ligi Mistrzów, co go automatycznie wykluczy z tych rozgrywek w barwach innego klubu, niż Ajax.

Hellraiser 11-08-2007 14:13

Ja słyszałem że Real szykuje się jeszcze na van der Vaarta.

Maggic 11-08-2007 16:04

A ja słyszałem że Real chcę jeszcze Fabregasa, C Ronaldo, Ronaldinho, Lamparda, Drogbe, Kake, Beckhama (spowrotem)... :)

tak na boku...mieć taką dobrą drużynę jak Real, i dokupywać tyle gwiazd...Czuje że to może się skończyć jak kiedyś

Exodus 12-08-2007 01:21

GKS Bełchatów - Zagłębie Lubin 0:1 (0:0)

=]]

gyagen 12-08-2007 14:48

najpięknieszy mecz ostatnich dni
Bolton vs Newcastle
teraz oglądam kaleczący Arsenal z Fulhamem a wczoraj Real Sevilla piachowe widowisko

Calen Futh 12-08-2007 16:15

Łooo...A już myślałem, że 3 punkty zgarnie Fulham xd Gratz dla Arsenalu - teraz czekamy na Manchester i Chelsea :))

Hellraiser 12-08-2007 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1599179)
GKS Bełchatów - Zagłębie Lubin 0:1 (0:0)

=]]

Exo, nie wiem czy jesteś kibicem miedzianych, więc nie obraż się, na zaś to mówie,

"Zagłębie ma flote na Polską Lige, a na LM nie?", czy oni spalili się na tej "Stjele", czy jak bo w lidze grają normalnie.

Btw,.. coś ciężko idzie Menju. 0-0 z Readingiem ;o U siebie, panowie!

Calen Futh 12-08-2007 20:12

Kurde, jestem świadkiem nieczęsto spotykanego wydarzenia. Manchester nie strzelił w swoim meczu bramki ; o Kto oglądał mecz ten widział, jak wielka była przewaga gospodarzy. Po prostu nie znaleźli recepty na defensywny Reading. Btw. Fajny ten koleś coś wszedł na minute i złapał czerwoną kartkę xd

Exodus 12-08-2007 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1600159)
Exo, nie wiem czy jesteś kibicem miedzianych, więc nie obraż się, na zaś to mówie,

"Zagłębie ma flote na Polską Lige, a na LM nie?", czy oni spalili się na tej "Stjele", czy jak bo w lidze grają normalnie.

Btw,.. coś ciężko idzie Menju. 0-0 z Readingiem ;o U siebie, panowie!

Steua to o wiele lepsza druzyna to po 1 , poza tym tylko w pierwszym meczu dali plame , w drugim grali ladna pilke i walczyli lecz braklo skutecznosci i konsekwencji w grze.

"Gra sie tak jak przeciwnik pozwala"
Steua > kluby polskiej ligi

IPchanger 12-08-2007 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 1597701)
Drenthe i Sneijder w Madrycie. Jest już Ruud, jeszcze ma być Robben. Powoli robi się kolonia holenderska.

puk puk? to chyba dobrze..
down- masz cos do MU? TO MASZ COS DO MNIE BUEH BUEH

Maggic 12-08-2007 22:10

Afffff Wielki manchester zawalił mi kupon na trzy stówy ;/

hoomik 12-08-2007 22:24

hah, Legia po wielkich meczarniach wygrala z Groclinem 1:0... uczciwie trzeba jednak przyznac, ze 2 karne dla Groclinu powinny byc, i ze sedzia tego meczu byl baaardzo slaby... no, ale lider nadal w stolicy.

Hellraiser 13-08-2007 17:37

Pare minut temu na nSport, mówili że,..

Boruc ma ofertę z Aston Villa.

Matusiak z Derby County, i Evertonu.

A Żurawski ma w zimie pójść do O. Marsylia.

Takich pierdół dawno nie słyszałem, ciekawe czy jakieś portale o tym napiszą.

Calen Futh 14-08-2007 00:49

A Rasiak strzelił 2 gole xD ! Szkoda, że nikt mu nie powiedział na początku meczu do której bramki strzelać ;x

Peterborough - Southampton 2:1

Yoh Asakura 14-08-2007 10:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1599868)
Łooo...A już myślałem, że 3 punkty zgarnie Fulham xd Gratz dla Arsenalu - teraz czekamy na Manchester i Chelsea :))

Radzę się przygotować na takie "niespodzianki" w wykonaniu Arsenalu bo będzie ich znacznie więcej. Teraz tylko czekać na następne spotkania i punkty ;)

Maggic 14-08-2007 12:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1602470)
Radzę się przygotować na takie "niespodzianki" w wykonaniu Arsenalu bo będzie ich znacznie więcej. Teraz tylko czekać na następne spotkania i punkty ;)

Nom tylko Arsenal może się tak męczyć w końcówkach ze średniakami ligi.

Daniel Alves kierunek Londyn

Transfer młodego Brazylijczyka przeciąga się coraz dłużej, dlatego Daniel Alves planuje wziąć sprawy w swoje ręce i grozi strajkiem, aby jego klub zaakceptował w końcu ofertę Chelsea.

Młody boczny obrońca oznajmił już publicznie, że chce skorzystać z szansy dołączenia do The Blues i nalega swój hiszpański klub, aby ten zaakceptował ofertę Chelsea.

Ale prezydent Sevilli Joe Maria Del Nido twierdzi, że oferty Chelsea są zbyt niskie i odrzucił już jedną wartą 22 mln i drugą wartą 24 mln

Daniel nie został powołany na środowy mecz z AEK Ateny, ponieważ występ w Lidze Mistrzów w barwach Sevilli w przypadku transferu wyeliminuje go z gry w tych rozgrywkach dla The Blues.

"Decyzję o nie wystąpieniu w środowym meczu podjąłem ja. Chcę grać w Lidzie Mistrzów dla Chelsea, ponieważ tam mogę sie rozwinąć piłkarsko. " - oznajmił

Widać że klubowi zależy bardziej na kasie niż na rozwoju kariery piłkarza z andaluzji. Chcą oni za prawego obrońce ok 40mln Euro

Yoh Asakura 14-08-2007 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1602675)
Nom tylko Arsenal może się tak męczyć w końcówkach ze średniakami ligi.

Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni.

Zamor1 14-08-2007 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1601576)
Pare minut temu na nSport, mówili że,..

Boruc ma ofertę z Aston Villa.

Matusiak z Derby County, i Evertonu.

A Żurawski ma w zimie pójść do O. Marsylia.

Takich pierdół dawno nie słyszałem, ciekawe czy jakieś portale o tym napiszą.

Na interii bylo napisane o Zurawskim, jezeli sie sprawdzi jeszcze w celticu to zostanie, jesli nie puszcza go, a interesuje sie nim wlasnie O. Marsylia

O Matusiaku rowniez pisali, ale jak menedzer powiedzial, nie ma zadnych powaznych ofert i ze go nie puszcza, co najwyzej na porzyczenie do Lecce ale to na 50%

Exodus 14-08-2007 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1603043)

Pff Kloca sie fan Chelsea z fanem Arsenalu , a i tak pewnie MU zdobedzie mistrzostwo = ]]

gyagen 14-08-2007 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 1603043)

ty naprawdę sądzisz że mistrz jest w zasięgu Arsenalu przedszkodalu?8o

Hellraiser 14-08-2007 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1603101)
Pff Kloca sie fan Chelsea z fanem Arsenalu , a i tak pewnie MU zdobedzie mistrzostwo = ]]

Nie zapominajmy o Derby County.

A tak na poważnie, to sie troche wkurzyłem, lecz inny tematem błiższym bo krajowym.

Cytuj:

Byłoby wspaniale, gdyby w Dniepropietrowsku udało nam się uzyskać bramkowy remis
- powiedział szkoleniowiec PGE GKS Bełchatów Orest Lenczyk przed pierwszym meczem 2. rundy kwalifikacyjnej Pucharu UEFA z Dnipro.

No, panowie, jeśli tak mówi tak doświadczony trener którego daże szacunkiem, w meczu powiedzmy sobie z klubem który w pucharach nie jest aż tak często, i tylko napompowano go bo jest 1. w lidze po 5 kolejkach. To ja troche tego nie czaje.

Dziś trener Dinamo Bukaresztu z Lazio Rzym powiedział coś w stylu, jeśli nie wygramy tutaj tego meczu, to chociaż niech będzie remis, prosze zobaczyć klase rywali etc, chociaż myśle że Rumuni, dostaną w ciry, to jednak będą mieć nastawienie bardzo dobre i będą walczyć, o zwycięstwo a nie o remis który i tak nie będzie zły z klasowym rywalem.

Calen Futh 16-08-2007 00:14

Chelsea inkasuje 3 punkty. Manchester znowu remisuje. Nono - słaby początek sezonu Manyoo. 2 punkty w dwóch meczach + kontuzja Rooneya + Wykluczenie Ronaldo z meczu derbowego w następnej kolejce = Kiepski start ;x

No, ale jeszcze 100 punktów do zdobycia w lidze więc jestem pełen nadziei.

@down: A śmiej się. I tak to ja się będę śmiał na koniec sezonu :)) W zasadzie to luz mamy - tylko 4 punkty straty do lidera xd
Aha, powiedz mi proszę kiedy Arsenal rozegra zaległy mecz, bo potrzebuje takie info do fantasy premierleague

Yoh Asakura 16-08-2007 00:30

@Up:
Haha, teraz ja się z was śmieję.
Arsenal - Sparta Praga 2:0. Hleb sie rozkręca, coś czuję, że to będzie jeden z jego najlepszych sezonów :D

Straznik Monopolowego 16-08-2007 03:04

Skoro nie Arsenal to kto ma zostac mistrzem Manu ktore remisuje 2 mecz z koleji? Czy Chelsea ktora w 1 kolejce meczyla sie z beniamnkiem a w 2 ledwo co ograla Reading?
A co do meczu Fulham-Arsenal to takiego bledu Lehmana szybko niezobaczymy a gdyby nie ten blad to mecz moglby sie potoczyc calkiem inaczej bo Arsenal niebylby po presja

Hellraiser 16-08-2007 03:09

@Jeśli Angielska to zapraszam też tutaj.

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=142951&page=2

@Europejskie puchary i zagadnienie Lenczyka.

Jak już mówiłem Dinamo było bardzo zmotywowane i zdobyło korzystny remis, zobaczymy jak na innej motywacji zagra Bełchatów i oczywiście Groklin.

@Inna beczka.

Cytuj:

Real Madryt przegrał 0:1 z Betisem Sewilla w półfinale turnieju towarzyskiego rozgrywanego w Cadiz. W 90. minucie meczu na plac gry wprowadzony został Jerzy Dudek i w doliczonym czasie gry stracił gola...
<lol1337>

Doom Terror 16-08-2007 05:28

odbiegajac od Brytyjskiego football'u , Inter wygral turniej towarzyski "Tim Cup",w ktorym udzial braly takze zespoly AC Milan oraz Juventus.Zaden z zespolow nie gral w pelnych skladach jednakze wynik tego turnieju oraz poprzedniego,organizowanego w Neapolu "Birra moretti cup"(gdzie takze wygral inter gladko pokonujac miejscowy zespol oraz Stara dame) moze napawac oprtymizmem kibicow Nerrazzurich przed nadchodzacym sezonem.

Calen Futh 16-08-2007 09:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 1605563)
Skoro nie Arsenal to kto ma zostac mistrzem Manu ktore remisuje 2 mecz z koleji? Czy Chelsea ktora w 1 kolejce meczyla sie z beniamnkiem a w 2 ledwo co ograla Reading?
A co do meczu Fulham-Arsenal to takiego bledu Lehmana szybko niezobaczymy a gdyby nie ten blad to mecz moglby sie potoczyc calkiem inaczej bo Arsenal niebylby po presja

Kochany, przed nami jeszcze bodaj 36 kolejek. Anyway - oglądałeś mecz Chelsea ? Zapewne nie, więc nie wiesz ile razy farta miał ten beniaminek.

Yoh Asakura 16-08-2007 10:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 1605563)

Tru.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh
Kochany, przed nami jeszcze bodaj 36 kolejek. Anyway - oglądałeś mecz Chelsea ? Zapewne nie, więc nie wiesz ile razy farta miał ten beniaminek.

Skoro beniaminek miał farta, to znaczy, że Chelsea ma pecha. A skoro ma pecha to nie wróżę jej zbyt wielu sukcesów :P
Ten sezon jak na razie jest całkiem udany. Wygrana z Fullhamem i Spartą, oraz Hleb który spisuje się nadzwyczajnie. Jeśli utrzyma taką formę do końca sezonu to biada defensorom drużyn przeciwnych.

Calen Futh 16-08-2007 13:42

@up: Napisz mi proszę kiedy Arsenal rozegra zaległą kolejkę.

Hellraiser 16-08-2007 14:59

Czy mi się zdaje czy mecz Tobol Kostanaj - GROCLIN DYSKOBOLIA GRODZISK (15.30) nie będzie transmitowany w telewizji publicznej jak i w ogóle w teleodbiornikach?

*EDIT*

Na SopCaście też tego meczu nie widze ;s

Calen Futh 16-08-2007 15:15

@up: No niestety TVP nas prawdopodobnie w ciula zrobiło.

Yoh Asakura 16-08-2007 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1605993)
@up: Napisz mi proszę kiedy Arsenal rozegra zaległą kolejkę.

Jeszcze nie wiadomo kiedy będzie zaległa kolejka z Newcastle, nawet na oficjalnej stronie Arsenalu nie ma daty.

Hellraiser 16-08-2007 19:31

Toboł 0-1 DYSKOBOLIA

Hm, 1. runda P.UEFA please?

Kurde, nigdzie jakiejś obszernej relacji nie widze :P

*EDIT*

Dnipro D'petrovsk - BEŁCHATÓW

Herrera w pomocy, Kozik na bramce WTF?

*EDIT v.2*

Powiedzmy że jednak ta innowacja, skutkuje :P

Doom Terror 16-08-2007 22:02

a mialo byc tak pieknie a jest 1-1

Hellraiser 16-08-2007 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1606779)
a mialo byc tak pieknie a jest 1-1

No powiedz, ze to zły wynik. Ja jestem znowu zadowolony postawą Bełchatowa w pucharach.

Calen Futh 16-08-2007 22:32

Wiecej po Bełchatowie nie mamy się co spodziewać - Cieszmy się z tego co jest.

hoomik 16-08-2007 22:39

z taka gra to oni daleko nie zajda... co z tego ze obrona prezentuje sie w miare przyzwoicie, skoro atak pozycyjny w PGE nie istnieje?

NooDles 16-08-2007 22:42

Dzisiejszy mecz Polski z Wielką Brytanią <SIATKÓWKA> to po prostu śmiechu warte.

Doom Terror 17-08-2007 05:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1606813)
No powiedz, ze to zły wynik. Ja jestem znowu zadowolony postawą Bełchatowa w pucharach.

Nie powiedzialem ze to zly wynik,poporstu moze mnie nie satysfakcjonuje w pelni gdyz sam uprawiam sport i mam mocno zakorzeniona mentalnosc zwyciezcy,jesli cie tak zdziwil moj poprzedni komentarz to sry...

Hellraiser 17-08-2007 06:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1607273)
Nie powiedzialem ze to zly wynik,poporstu moze mnie nie satysfakcjonuje w pelni gdyz sam uprawiam sport i mam mocno zakorzeniona mentalnosc zwyciezcy,jesli cie tak zdziwil moj poprzedni komentarz to sry...

Niom "noł problem", ale jak na polski klub i napompowanie olimpijskiej sytuacji tamtego klubu to dobry wynik.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42.