![]() |
Cytuj:
|
boromir chodzilem po schodach ale na kazdym pietrze stali po 2, i walili z exori gran ,visa,sd itp i zatrzymalem sie zeby sie uh, i mnie jakos wypchneli,a moglem na dole i u gory na schodach postawic fire bomb wtedy by mnie nie ruszyli,ale nie myslalem wtedy o tym;p nie bylo czasu,a uh mialem 80.
|
kiedy teraz pekujemy? to bede musial all sprzedac i uh kupic
|
Cytuj:
|
Ymy Kio 36 ek
wczoraj: Dec 01 2007, 09:58:20 CET Killed at Level 36 by a fire elemental of Brave Hero'En Loot: bs, 9k, bp mfs i pare uhow Dzisiaj: 12:28 Warning! The murder of Ymy Kio was not justified. xdd ten sam, loot: 500 gp ;X Niby 36 lvl nic ale zawsze to br i najlepiej szukajcie po caves bo tam lubią botowac 40, 50+:evul: |
Cytuj:
Shade'Raa jest hunted, i jak sie loguje odrazu jest po niego ekipa. |
http://forum.tibia.com/forum/?action...4&pagenumber=1
\o Jak mozecie to napiszcie Signed/Agreed, co wam szkodzi ;) |
Cytuj:
|
nie wiem ktory ale ktorys z nich zaplacil uncle 80k i jest free i gra niby dalej, i jak ubilem tego br i pozniej chcialem ubic tego bobo.....
to ktorys shadow sral ze mnie ubije jak go rusze hehe |
|
Jak już tak chcecie pekować to ujebcie Unclezenho :D napewno Uncle Olaf sie w***** :) a przeciez o to tu chodzi :D :evul:
ja nie mam zadnego chara zeby pomóc :( |
popytaj moze ktos ma jakiegos sorka z 20+ ,mlvl wbijesz troche albo lvl i mozesz isc
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Poreda
a kto inny ? :P :evul: |
@All
A ja lece pisać próbną maturkę narra xD |
Dla tych co myślą że nic nie osiągnełem na silverze :
http://img521.imageshack.us/img521/9...chpldk1.th.jpg HAIL ONE OF MOST RICHER PL \o/ xD Pozdro. |
Sry ale nie wierze bo widzialem robiles wt na 900k. Summoner pewnie na bocie a cc copy/paste xD
Jak zobacze uwierze^^ jak sie myle to sry i gz bogactwa:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Summoner to NG ^^ W.t robie tylko na 900 k bo kiedyś planuje wrócić na silverę i wbić 100 xD , więc troche kasy musze zostawic. Dowód : Jak bede na silverze to moge Ci pokazac :D Żaden problem , ambel i inni wiedzą skad tyle mam ale już mnie nie obchodzi ta "tajemnica" Pozdro =d |
Cytuj:
@Gorti Gratulowalbym tylko gdybys sam to zdobyl ^^ |
@Gorti
wiec kogo ojebales? :evul: |
Coxik bardzo mnie lubił i oddał all itemy =))
Mądrzy się skapną o co chodzi xD I było paru innych... Ogólnie to zarobiłem z 600 k na silverze a reszta to wiadomo ;) |
@up
Wiedzialem, zreszta kiedys mi mowiles ale ja nie dowierzalem. xP Najs kasa. Edit: Bedziesz na gg napisz ja non stop niewidoczny :< unikam pewnych ludzi.. xD |
lol?
zalogowalem sie kiedys na mojego knajta 20 lvl serv silv i w ciegu 3 min padlem 2 razy jakas rska pekowala wkurzylem sie z deka;/ bo polecialy mi crown legsy i odnudzilo mi sie grac besheeee;(
|
Ok. kolega zdeka przegiol. Porzyczylem na pacc mojemu rl. Ten co sprzedal pacc(prawdopodobnie on) powiedzial solarowi, ze kupilem pacc na 71ek i to niby moj bot char. Yo i mi wrzuca od botterow :)
http://img106.imageshack.us/img106/2212/oorr8.png a tu tylko 2 filmiki bo wiecej nie chcialo mi sie nagrywac. Byly jescze na -1 etc :] http://www.***********.com/190571261.html http://www.***********.com/313427385.html zamias ********** s-p-e-e-d-y-s-h-a-r-e jak ktos moze niech da rehost na tibicams:P |
Dec 11 2007, 11:31:05 CET Killed Lesterzenho at Level 91 ok
=) Loot : rh c legs vampa bohy demonka w chuj mfow , sd , burstow , woi i inne smiecie :p Pozdro ^.- |
Cytuj:
HAHAHAHA ASEN wyrwal to z kontekstu poniewarz on pisal tak przed DP i ja to zacytowalem i sie z niego smialem Ale najlepiej zrobic fotke i wyciac co tylko sie podoba Czemu nie pochwalisz sie ze napisales do HO'Lu cytuje " Solar powiedzial ze ze mna grales ( bo sharowali) teraz mam hunta od Br i z depo nie moge wyjsc ( chwile pozniej holu zrobil konferencje na ktora Asen nie chcial przyjsc bo naklamal - nie mial hunta - nikomu nie powiedzialem bo nie jestem taka swinia jak on - lize dupe kazdemu ) " ASEN BOTUJE zobaczcie czasem :] a robi z siebie super gracza Buhahahaha ASEN POKAZ CALEGO SCREENA A NIE WYCIETY KAWALEK A i zaden kolega twój mi nic nie mowil poprostu widzialem.Nie trawie tego bo sam uzywa bota zeby expic a innym wypomina ( i ja nie robie screenow zeby ulozyc z nich ladne puzle i innym pokazac to zalosne). |
kazdy medal ma 2 strony
tu asen gra niewiniatko a kazdy wie ze to kozak i zlodziej :) jak jestes taki do przodu to wstaw cala rozmowe,a nie jakis watek bo to zalll, jak solar powiedzial wstawil co chcial. edit w te linki sobie sam wejdz nobku hhahaha |
Buahahah zobaczcie jak ftp pro evul expi... prawie wogole , to jest jedna z nielicznych zalet upa :p
Nie ma to jak nowy system leczenia pala : Dec 14 2007, 18:27:13 CET Died at Level 170 by a frost dragon hatchling \o/ XD |
A ja sie logam wychodze z dp 1st raz od 2 miechow oblookac potiony z sama kasa i co ciekawe nie bije mnie 8o br a pl X(brawo Morandin:cup: nie mogles zabic druida co nie ma eq ma 10 strong potionow i 100 gp (nie mialem destroy fielda nawet ale ze mnie trapnal w magic shop to kupilem i ucieklem ...) B)
|
N/C znowu się zaczyna ;x
|
Doskonaly gdybys byl na tyle inteligetny to bys wiedzial ze tych linkow nie musisz nawet otwierac bo to cam :)
a keylogger nie wchodzi po samym sciagnieciu |
Name: Shivoxy
Dec 16 2007, 09:52:24 CET Killed at Level 141 by Baitem and by Favalla :evul::evul: wcześniej padł Lesterzenho. |
Cytuj:
nie tylko oni ARTZENHO i inni tez popadali robi sie grubo |
Art padł od jakichś noobów ;d
Why uje*ali Shivoxy? |
FTP tak jakby sie podzieliło... i sie na*******a miedzy soba. Art jest po stronie Neuro itd. (stare FFU).
Padł jeszcze Favalla |
Macol
Dec 13 2007, 10:48:05 CET Killed at Level 109 by Aervani Djkanthi and by Neurozenho Axmann Dec 13 2007, 10:56:33 CET Killed at Level 87 by Aervani Djkanthi Feiticeira Moon Dec 13 2007, 10:52:38 CET Killed at Level 65 by Master Odim ^^ Duff pacca aktywował i dołącza do Addicted :cup: Szykuje się war :evul: |
to juz mamy 2 gildie ktore bija ftp wojna na maxa ktos z was dolącza?
|
Cytuj:
Ja bije lvle i ide do Last Fate , jak chcecie pomoc vs ftp to uzgodnić trzeba lidera i założyć gildię dla alliance ;x |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11. |