![]() |
Byłem w dupie... chcecie posłuchać jak było? No może zacznę:
gdy wszedłem było ciemno... ciemno ... ciemno jak w dupie u murzyna.. a gdy wyszedłem było jaśniutko. THE END Zadowoleni z historyjki ?:D |
Jesli knighthood znow odzyska wladze na servie to znow bedzie chaos i pelno paymentow i na tym skonczy sie gra uczciwych, dobrych, i normalnych graczy. OBY TAK SIE NIE STALO!!
|
Wchodz dalej w dupe, juz jestem w tym mistrzem
|
to ja mam pomysl, zrobimy konkurs wchodzenia w dupe na czas. kto szybciej wejdzie, zaciagnie sie i wyjdzie?
whoos tamten post byl z lekka domieszka ironii i serka spodlaski @Battle SOOOOOOOON, pierszy dzien w gildii razem i juz chcecie battle, czego jescze? mieliscie swoj battle 2-2 we fragach? |
Cytuj:
haha mielismy swoj battle? wczoraj 2 raz czekalismy na was nawet na ankh wyszlismy i sie ustawilismy ale coz znowu sie baliscie:( PS 2:1 we fragach o ile sie nie myle |
No szacunek za odwagę ale zobaczymy czy za tydzień , dwa będziecie tak śmiało na battle wychodzić :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Trzeba przyznac za pozno to wszystko, szwedy za bardzo sie wybily musielibyscie z pol roku kopac im dupy zeby ich wywalic z serwera
|
Cytuj:
@R3T Racja :], jednak zawsze jest nadzieja ;DDDD |
Cytuj:
No chyba ze edwin sie bardzo postara w dowodzeniu to wtedy mozecie cos osiagnac ;p |
Cytuj:
|
Kattace deleted [*]
A szkoda, chamski koniec knighta ktory zdobyl pierwszy 9mlvl na Berylii |
Ten kiwi jaki kozak sie zrobil, jak daffy prowadzil gipo to byl nikim a teraz kozaczy uhahahah kiedys zaloguje sie na rookgardzie ;]
|
taa, straszny kozak xD, i tak pierwszy tego mlvl nie mial i tak pozostanie :d
|
Cytuj:
czas na kolejne chary xahardego... 8o - już po wojnie? holendrzy wyprzedają swoje itemy, odchodzą na inne światy... a zapowiadało się ciekawie i znowu klapa soon |
a ktory h-lvl ek na berylii nie byl wybocony?
|
Lord Executer, jak tam wezu jebiesz na banucie?
|
.
Jak jest wolne i nie ma gdzie expic to ta, ale to tylko jak musze afkowac duzo. Tak to culty boce na goromie albo piraty +3 i quest~.
Teraz w sumie od 2 dni nie boce, bo ng nie mam. Formata robilem i cos cipy z ng nie chca mi slac keya juz 2 dzien :(:(! //Wezu. |
Cytuj:
|
Aa tam moge sie zalozyc ze Lord tez botuje czasami, nie raz go widzialem na malpach i innych "bot-place'ach" :P Ale i tak szacunek bo nie robi tego tak czesto jak inni :d
A zreszta kto w tych czasach nie ma bota. / Vastiq |
mysle ze nikt normlany 200lvl recznie by nie wjebal xd
|
Eternal wjebal, ale to bylo dawno ;]
|
Cytuj:
Eternal wjebal, ale to bylo dawno ;]" a on jest normalny? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wbilbys recznie 129 389 800 expa?
|
No pewnie to przeciez 25877960 ratów
|
no tak, w sumie lajt
|
Co tam slychac na berylia? Jak patrze na erig to masa nowych h lvlow sie zrobilo odkad przegralismy z geekhood i sprzedalem chara:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Po pierwsze to ogólnie GZ 20+ poprzednich postow...
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
a po drugie, moze ten nie ma bota, co go nie potrzebuje zeby wbic jakis lvl... |
A czy ja powiedzialem ze on tam botowal ? Powiedzialem tylko ze go tam widzialem wiec mozna miec jakies podejrzenie. Tak pozatym to normalny czlowiek chyba woli isc na jakies lepsze potwory jak sie ma 200 lvl, bo bicie malp recznie na 200 lvl wedlug mnie jest chore (no chyba ze botowac). To juz nawet demony sie nudza po pewnym czasie expienia, a co dopiero malpy... No ale coz rozni ludzie rozne gusty :d
/ Vastiq |
Vastiq Plastiq :* msg me na gg a nie afkujesz xd
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Zalezy jak kto woli ja naprzyklad wole isc na powietrze a komp za mnie gra
|
ile można ręcznie expić? -jednego, drugiego, trzeciego chara.... ?
to się wkońcu nudzi a jak ktoś chce mieć kolejny dobry lvl i nie chce się ręcznie expić to używa bota i to wcale nie oznacza czy umie grać czy nie. przeważnie ludzie z botem lepiej potrafią grać od tych bez... ;) na beryli już prawie wszyscy bocą, nawet ci których o to można było nie podejrzewać do niedawna, ale takie są skutki pojawiania się gma raz w tygodniu i przepisy rządzącej gildi która na to pozwala 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. WSZYSCY TERAZ MAJA BOTA. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33. |