![]() |
:swe::swe::swe::swe::swe::swe::swe::swe::swe::swe: :swe::swe::ban::ban::ban::ban::ban:
|
:)
Wazzzzzzup?
|
Cytuj:
@Bongo Team WSZYSCY DED RAZEM ZE MNA |
adedin ciekawe jak sam siebie zabijesz :D wkońcu i tak nitzem fraga ci zabiore :)
____________ Pimol : Z Nitz'em już nie pkujemy on nam zabiera wszystkie fragi !! xDDD |
Elia spróbuj ruszyć Bergera jeszcze raz, to na łączu satelitarnym się zaloguje żeby Cie pogonić ma dear ;*
Tak, jeszcze żyje chociaż cięzko jest ;)) Nauka i teraz wyjazd do Holandii na wymiane haha^^ Co tam u was CHOPAKI? |
a dzieki nawet ujdzie
a co u Ciebie ?:)) |
Cytuj:
|
A chodzę sobie po Carlin strzele czasem exori gran a nobki same "wtaczają się pod koła"
|
Cytuj:
Cytuj:
|
A mnie to bawi ;]
A najbardziej wasze inteligentne wyzwiska z nob charów. WBIJ WIEKSZY LVL TO BEDE BIEGAL ZA WIEKSZYMI. A skoro nie potrawisz dojść do 40lvla to bede "ganial" za tobą na 30stym |
@Diego - ty missy z exori gran a Edord z Ue...
|
Cytuj:
a o twoich intelignetnych wyziwskach nie wpsomnisz typu twoja stara? |
MAm pytanko tez macie lagi?
Jesli ktos ma lub nie prosil bym o odp typu : "tak - neostrada/nie neo" Ja od 3ch dni ledwo biegam a nie mam neo :| |
Cytuj:
Berger, poprostu za glupi na ta gre jestes :D <333 |
@up - albo zmadrzalem i nie gram :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Osobiscie to jestes za Tą moja opcja :D haha <33 |
Cytuj:
[CHAR]Roiddit[/CHAR] Sep 26 2007, 21:22:51 CEST Killed at Level 85 by [CHAR]Little'Murder[/CHAR] and by [CHAR]Norbi Firefist[/CHAR]. |
Lal
I taki jestes z tego dumny? wy ich ja was, mnie jeszcze nie ubiliscie Kazdy odpowiada tylko za siebie, ty w pojedynke nie zabilbys 50 lvla ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
siemka pozdrawiam vifarn i crealeth :D:cup:X(:cup:;(:baby::D:o:o:p:]8o:confused:8o8o8o8o8o8o8o:);):(:baby:;(:evul::cup :
|
Cytuj:
|
@BongoCarlinPK
Ja nie chwalę się na prawo i lewo ze oto kogos zabilem, lal a ty zabiles jakiegos sorca w 20 osob i myslisz ze jestes fajny lols8o8o @IridiaCarlinPK NA OBRZEŻACH "MAISTA KARLIN" CODZIENNIE PO OBIEDZIE POLUJEMY Z EDORDEM NA 10 LEVELE. Ja robię zmyłkę i na dany znak pudłuję z exori i wtedy on dobija z ue. "czy do ciebie Carlin to tylko zabijanie 10 lvli kolo depo?" <<a tego nie zrozumiałem. Ps: Pisz wolniej albo edytuj swoje posty, chyba że to jest twój własny slang :baby::baby: |
Może skończylibyście juz spamować w tym temacie bongo team co ??
Nie jestem żadnym kumplem diega ale w tej kłótni tylko go można poprzeć |
Po staremu widze ;]
//Metek. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tutaj frag z dzisiejszego dnia: [CHAR]Cain Dark Dragon[/CHAR] Sep 27 2007, 21:36:11 CEST Killed at Level 58 by a minotaur archer of [CHAR]Little'Murder[/CHAR] Pozdrawiam! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Bongo - Czemu na mnie sie nie zalogowaliscie? :| bylem tam na statku stalem i czekalem:)
|
Berger zapolujemy na niego bo powiedzial 2 slowa za duzo
|
Nie byłeś naszym celem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Edit: nie wiem po co czekałes o.O |
Co do Diego to wg. mnie zabijanie 10-20 lvli ze skulami rsami (przeważnie pustych) jest idiotyzmem... To że nie chwalisz się na prawo i lewo że kogoś zabiłeś to prawda bo niemasz się czym chwalić ubijesz 50 palka i jaki to wyczyn dla najta na tym lvlu ale ubić 85msa 87 msa 65rp 60rp 55 rp 50 ek 58 ek bijąc je noob charami typu 20-30 lvle to spory wyczyn.
|
Cytuj:
Hahaha on bedzie sam, was bedzie 50 hahaha, Berger masz sie nad czym zastanawiac! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:16. |