![]() |
G***o beholdera, Beholder sie Zes***(ten sam noob który ma ignore i hunta od mojego noobkillera)
pyton nie myty Kup se televizor Srajtasma kupodzierżca Aha, i jeszcze jeden: Orshabaal huahauhuhahauhauha |
Ja w Aldorze spotkałem "szmatke do podłogi" i "lubie ziemniaki"
|
Kiedyś widziałem takie nicki :
Te Ty Godosz Po Naszymu :) Bigos Rolki Musztarda Telefon :) |
Cytuj:
a ja raz widzilem "twoja stara sie daje" i inne obrazilwe |
Zenek spod trojki - ja8o
obi i dixi w hacie - moj kolega, ale se zkasowal, bo do 23 lvl nie wiedzial ze dla pala to luk a ciagle axe'm skillowal xD8o |
ja nie pamietam dokladnie jakie nicki to byly ale cos w stylu :
- złoty sedes - dupa kwasnieskiego jeszcze mialem raz przygode na OTS gostek zrobil sobie nick Szukam GMa ( mnie :)), a po chwili wychodzi nowy gostek z niciem znalazlem GMa :D |
Na Kyra:
Zgwałcony prawiczek |
Moim zdaniem najglupszy nick na Carlin na Swiecie Celesta to:
Fajka Dziadka:p Kuba Bandzior:p Sir Siemanko :p Zdzicho Czeresniak :p Diabelek zabiaka :p Boromir Waleczny :p Mefisto pan mienawisci :p |
Krzywy Taboret
Stary ci do wanny wlazi Prosiaczek bez nogi Pan zenek mokry pucybut (chyba deleted) Kupa losia nie bic Grabie pana stefana Napalony zezowaty kartofel Noob <- jest taki! Akysz Szatanie Kysz Tja... Mógłbym długo wymieniać, więc wybrałem najlepsze moim zdaniem! ;p |
hmmmm dobry temat a wiec tak:
zdegazustowana marakuja -----(iridia) bob ogrodniczy -------(berylia) hittleer heil durin -----(arcania) fouzer fanatyczny druid----(arcania) Traumatyczne Spojrzenie ----(Guardia) Moorderca Chinczykow ----(Amera) Murzynowa Katapulta ------(iridia) Funfel Pospolity ------(Empera) Joyes Boyes Coyes Coyes -----(Askara) Yukatan taki przyladek ----(arcania) Szol mi jor hend -----(Aldora) Jeszcze nigdy mi nie stanol -----(Iridia) Diclac Lipo Gel Inie Boli -----(Aldora) Zadzwon Do Mnie Zadzwon Tera ---- (iridia) Juzwa mieczyslaw grube jeti ---- (Iridia) Esde leci naa zioma ----(Iridia) Fouzer Wojenny Uzdrowiciel ----(Arcania ) Obzygany zul pod mostem ----(Chimera ) Ruchaam cie co noc ----(Arcania) Yvax Xavyy Ehxy Shyxyhyhxy ----(Rubera ) Moje guwno pachnie fiolkami---- (Fortera) B) B) B) B) B) B) |
Nick
Też spotkałem się ze śmiesznym Nickiem, oto on: "Tatoniebij" B)
|
LoL
Na galanie, tibia community :
Mar 13 2006, 19:52:37 CET Killed at Level 7 by Backpak zwalilo mnie z nog ;p Ad. jeszcze jeden na galanie " Betonowe Sumo Napadlo Wioske " xDD ludzie to maja czasem vene ;p |
Cytuj:
Ksywy ciąg dalszy: Spedalony Kartofel Po***us ***** Bem Ewa Bem(to zagwiazdkowane w całości to trochę "brzydkie" określenie na męski organ rozrodczy(Zaczyna się na K)) Zeus Roz*******acz (chyba każdy zna) Darmowa Dupodajka Koniochlast Trzepiekoński Palant z Guardii Robię Lody Pod Latarnią Grzeję Piwo Jak to dobrze że jest autocenzura. |
ehh...
-***eczek podwujny ogureczek (Xerena) -Baton (Titania) -Balcerowicz (Pandoria) -Kupsko (Inferna) -Hehehe (Obsidia) -Babcia (Selena) -Chinka Czikulinka (Solera) -Babcia Kleofasa (Azura) -Jutro Ladnie (Guardia) |
-Sniadanie (Guardia)
-Przemo zabujca potworuw (Guardia) -Krolik Buggs -Co sie gapisz ocenzurowano EDIT: 17:19 You see Sierota Marycha (Level 19). She is a knight. |
Ja uważam, że najgłupszy nick ma osoba na celeście-"Mikla Widzew Lodz" (widzew, widzew! łódzki widzew! ja tej ku*wy nie nawidze!!)
|
Ja widzialem
-Zesrales sie (xantera) -Twoj stary (xantera) |
Hyhy
Tajemny Bill - Elysja (Ja :P )
Lubie jest Pierogi - Elysia Adamek cie nie lubi - Elysia BUHAHAHAHAHAHAHA |
ja mam dwa chary jeden wabi sie Kaszankas a drugi Spuszczus
|
a ja widzialem
-21:01 You see Narzad pulciowy meski (Level 15). He is a druid. |
To to nic ... looknijcie
Notoryczny miotacz sledzi - 100+ sorc :) Dobre ? ... to proboj dalej :) |
Nicki
no to tak
-zladłem talerz(berylia) -uha se zrobie(też berylia) -andrzejunio lepperek(to też berylia)(ja) |
Ja widziałem coś takiego:
Galaktyczny Rolnik <-- danubia ( to ja :faceoff: ) |
ja widxzialem takie nicki: Zesrales sie(Xantera), Bananowy Chlopek(Saphira), Kamil Wysysacz schabowych(czy jakos tak)(chyba Xantera), Lubie Pe'kowac(Saphira), Pijak Pitbul(ja)(Harmonia),Zamknij pape(moj kolega:D)(Harmonia)
|
Nick
A dlamnie Sir Pojeb :p
|
A dlamnie Sir Pojeb , Roockowy chłopiec , Roockowa Dziewczynka , Nie mam dupy , Kupie Knighta :p
|
A dlamnie Sir Poje b jeść banany , Roockowy chłopiec , Roockowa Dziewczynka , Nie mam dupy , Kupie Knighta :p
|
widziałem "Imie bez nicku"
|
|
Psikuta(harmonia)
Zgarbiony wiesniak(Valoria) |
Bija Mnie Kablem Od Pilota(Arcania)
Sponcz Bob Kanciastoporty (Arcania) |
Ja znam takie smieszne nic-i:
Piotrek Master Sorkerer - (to ja) pytacie się co w tym smiesznego a to że jestem knightem xD Babcia Wacia Mag - muj qumpel ma jakis durzy lv UWAGA ELYN TYGRIND JAK BY KTOS WIDZAL TA POSTAC TO NIE NAPISZE ZE HUJ W DUPE TEMU HACEROWI :kat: TO MOJA SATRA HACNIETA POSTAC;( :kat: HARMONIA |
Evul PK
Rat Michal wiśniewski |
11:22 You see Siemasz Ziom (Level 9). She is a sorcerer.
Harmonia 16:14 You see Przemycone Ciastka (Level 15). He is a paladin. 16:29 You see a dead human (Vol:10).You recognize Pogromca Chamow. He was killed by Sir Xivir of berylia. A to, AFAIR, Berylia |
Maciek pogromca truskawek (Balera):p
Oralny orangutan (Titania)8o Magiczny wibrator8o 8o |
Smierdze guwnem - Guardia
Piekielny Ziom - jw. Pedrycz gonzales - jw. < - kumplowi sie nudzilo, aktualnie hacked.X( |
ja dzisiaj na Saphirze spotkałem nick "ubogi zbieracz złomu" XD
|
Galaktyczna Bagienna Syrena
Ogolony goryl Dzielna Suka Latarniana all jamera 8o ps. jak juz bylo to sorrki |
Nie Mam Pomysłu Na Imie ( harmonia )
Dam ci dupy (azura) Co sie patrzysz (juz niema , harmonia) |
Cytuj:
Rat mu nie straszny to moj drut, ach pamietam czasy noobkowania;] duzo kumpli mialem za ten nick hehe. a tak w temacie: Maciek of selena(rozbrajaja mnie nicki gdzie jest of/on/at/fron <swita>) -zabojcia zwyklych ludzi -lowca smerfUF -czesiek hydraulik do uslug -hydraulik mario(moj drut na securze:P ale stary) -zeus rozpie**alacz -posterunkowy cezary (moj drut na selenie) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:18. |