![]() |
Cytuj:
firek mi przypomina kubusia puchatka LOL no i ty z bratem podobni jestescie |
@up
rozwaliłe¶ mnie ostatnimi słowami ale tak ogólnie co was obchodzi ile maj± lat ^^ firkowi się przytyło chyba xD - mi to looz nie gustuje w chłopcach :P |
Eneris wy¶lesz mi fotki?
|
@Toral
Udał ci się wrzut, gratuluje. Agyz jest 90 rocznik. @ervinius www.photobucket.com >Eneris. @Mercioleksy Też nad tym samym my¶le.. ale widocznie nie jest taki m±dry jak siejnik żeby to zrozumieć... @Edit Rasis Daron Killed at level 105 by vodka and beer. http://img505.imageshack.us/img505/1336/dsc05928ct2.jpg http://img505.imageshack.us/img505/1...8842611861.jpg |
@co do ostatniej foty
dobrze ze nie wchodzil na slup wysokiego napiecia lol a tak to generalnie trzeba umiec pic... |
Toral na wakacje zapraszamy do Gdynii.
Pokażesz nam jak pić, okej? |
A moze to wy zawitacie w wielkopolsce?
|
Tylko, że to Toralek napisał, że trzeba umiec pić.
|
LOL a jakie to ma znaczenie, jesli juz to chce pokazac jak sie pije > zaprasza do siebie x]
|
to miało wywołać u¶miech, a nie czepianie się, wpadajcie do Warszawy to pogadamy ;]
|
Sranie w banie takie.
Eneris, ta druga dziewczyna oprócz Karoliny to kto? ;> |
Cytuj:
|
humm, a gdzie mieszkasz?
|
Cytuj:
|
[CHAR]Krystian Paladyn[/CHAR]
May 24 2008, 01:56:29 CEST Killed at Level 76 by Snippy Sniper and by Gufroman Szybki regroup z expów i wpadamy do kazo.. [CHAR]Dazobit[/CHAR] May 24 2008, 02:12:41 CEST Killed at Level 70 by Aiwen Maggus and by Revange Twin [CHAR]Snippy Sniper [/CHAR] May 24 2008, 02:14:59 CEST Killed at Level 52 by Eneris [CHAR]Gufroman[/CHAR] May 24 2008, 02:16:16 CEST Killed at Level 52 by Zetrax and by Mimi Shinja |
zebysmy leczyli dazo jak bylo zaplanowane to by sie inaczej potoczylo heh
w ogole zastanawialismy sie czy stac czy co innego robic, postawilismy na to pierwsze i nie wyszlo, zdarza sie ogolnie to wasze chary sa dla nas za szybkie, ostra lipe mamy na open field ;/ nie bylo tak zle na 5 vs 8-10 osob |
Racja, nas było więcej ale mogli¶cie mnie sprobować za mwalować, jakby wam sie udało już bym was nie dogonił.
|
Cytuj:
45 sorc z elysi |
Cytuj:
ogolnie duzo bledow popelnilismy ale chuj z tym ;p |
ogladajac wasz filmik naliczylem 3 powazne bledy xD
ale to sie da naprawic, jeszcze bedzie okazja heh |
nie wiem czemu ciebie w ogole nie bylo, zasnales??
|
Cytuj:
|
Przypadki chodz± po ludziach.
Dzieki Elaro, od Enerisa chyba bym sie nie doczekał odpowiedzi. |
Cytuj:
___ Dzi¶ w akcji wam co¶ nie wyszło, czy zrobili¶my co¶ innego niż wy zakładali¶cie? |
2lvle w gore, 2 w dol, 2 w gore, 2 w dol, jak dlugo bedziecie grac takim stylem?
|
przynajmniej co¶ się dzieje :P
|
Cytuj:
|
jakies filmiki moze? :>
|
Cytuj:
nie zle to fakt nie bylo, bo kurwa bylo tragicznie!! |
noob jestes :p
to ze duzo osob od nas mialo wyjebane na akcje to ich problem |
Cytuj:
bp shoveli na dp moje. <Za nooba> no ale tak ogolnie to prawda jest taka, ze znowu nie przygotowane to bylo tylko taki bardziej spontan... czyli pizda |
Toral, teraz przekonujemy się o mocy Siejników, bez WRI.
|
Cytuj:
@Lares "to ze dużo osób od nas miało wyjebane na akcje to ich problem" humn interesuj±ce :D jednak da się normalnie rozmawiać na tym forum z co niektórymi ludĽmi. |
/point tanaka, firiux, elivines, irme
|
Cytuj:
|
@Toral
Dzisiaj byli¶cie aktywni ale jedyne co pokazali¶cie to jak umiejętnie chować się na skarbcu, raszowali¶my podobna liczebnie ekip± do waszej a wy i tak uciekali¶cie, podejmijcie w końcu walkę, bo jak narazie to walczycie tylko na forum. Fragi: Elaro- przeraszował Azur Dark- widocznie brat mu nie powiedział że go pingowałi¶my. |
elo elo elaro
|
Cytuj:
Huh? Jak nie podjelismy jak podjelismy walke i po tym jak Elaro padl wycofaliscie sie... |
1. Kilku ludzi z wri biegło z 2 strony.
2. Po co mieli¶my znowu was gonić do skarbca? Przestańcie tuszować to że się boicie albo nie macie pomysłów na to jak z nami walczyć. @Bavee Zauważyłe¶ ze prawie każdy olewa twoje posty? |
@eneris
moze to wy poszukajcie sposobu na nas? bo jak widac dzis nam sie udalo... kazdy walczy jak umie, zreszta wy dopiero wpadliscie jak sie gipo pojawilo a wasz atak noobcharami w veno tez byl niezwykle olsniewajacy i fair play, nie wspominajac juz o pingowaniu azura ~V! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:20. |