![]() |
Skille...
Na 13 levelu skille 40/40 na 20 levelu 60/60
|
A ja mam 5 lvl i jestem na rooku :) moje skile to 14 club i 16 shielding!! :D
|
Moja wersja
Wchodzisz na maina i robisz jak największe skille ,w zależności od tego ile chce ci się trenować .... na 20 lvlu z przynajmniej 60/60 wdg. mnie :)
|
Ja mam swuj system.
20lvl-60/60 30lvl-70/70 40lvl-80/80 50lvl-90/90 100lvl-100/100 A potem już starać się robić po 1 skilla na 2 lub 4 levele |
a ja 19 lvl i skille prawie 65/65:D
|
Ja mam na 9 lvlu 34/34 :)
|
Lol!
Cytuj:
|
Prawda
Cytuj:
|
Ja mam 14 lvl i 50/49 B)
Skille zależa tylko i wyłącznie od stylu grania. Mnie osobiście wnerwia jak ktoś z mniejszym levelem ma większe skille ;) |
Cytuj:
celesta -> level 17 czy 18 skille 65/65 azura -> level 10 skille 50/51 trzeba tylko chciec trenic. ja jakos potrafie trenic i na niskim levie jakos moge miec ladne skille. treniac normalnie skille okolo 80/80 bede mial na okolo 25-28 levie. to nie jest zaden problem dla mnie. jesli bym mial pod reka ghoula od samego poczatku, to nie powinno byc wiekszych problemow ze skillami 85/85 na 8 levie. a to ze nie masz skilla 80 z takim levem to raczej nie jest powodem do dumy... Cytuj:
|
Hmm.... Każdy powinien mieć skille jakie chce... Ja osobiście mam knighta lvl 24 skille 71/65, bo tak chciałem i trenowałem przez jakiś miesiąc, 70 axe wskoczyło na 18 lvl a mlvl 4 na 17.
|
Ta lepiej na poczatku zrobic extra skille, a potem masz juz spokoj i przyjemnie sobie expisz :) :Ork:
|
Moze powiecie,ze jestem idiotką,ale co tam :P
Ja sie po protu lenie. Seryjnie. Wogole nie skiluje. To jest takie nuuudne(ale wiem, ze potrzebne...) Na 18 lvl mam skile...TO TYLKO DLA WYTRZYMAŁYCH!!!
40/40 ... 8o Ok,pozdro dla wszyskich. Miłego dnia!! |
No ja na 10 (prawie 11)lvlu mam skille 45/41... wiem, że słabe ale cały czas skilluje ;].
|
ja uwazam ,iz skile to sprawa poboczna
zalezy jak chce kto grac albo zabawa 2h na tydzien dla przyjemnosci albo np 3h dziennie zabawy +3h skilli:D albo cos pomiedzy :D |
Knight
ja mam 18 lvl mam skille 46/42 czy to są dobre skille na ten poziom?? prosze o odpowiedz
|
UP @ nie...
dobij chociaż do 55/55 |
59/59 + 3mlvl + 10lvl, dobre? :D
|
Ja mam skille 47/42 i mam 18 lvl :baby:
a moj kolega ma 46/30 i co on ma powiedzieć :p Bo walil od 8 lvl'u z broni ktora ma ataku 35 :p |
A ja mam 17 lvl ze skillami 53/52 i magic level 3 powiedzcie mi czy sa dobre takie skille ?
|
Ja na 20 lvlu mialem cos okolo 5x/5x, teraz mam 41 lvl i 72/70 i nie zamierzam narazie juz trenić, knightom 30+ level zdecydowanie polegam trenienie na slimach w full eq :D
|
Cytuj:
1.Gdybyś miał pod ręką ghoula od 8 lvla to na bank byś nie miał 85/85 nawet na 20 lvlu. Miałbyś dużą rozbieżność między skillem ataku a shielda bo nie sądzę że wychodząc z rooka treniąc z ghoulem na skilach ~15/15 ten ghoul by Ciebie nie zranił mocno...chyba że masz zbytek kasy lub dobrych znajomych którzy Cie uhaja non-stop.Niektórzy siedzą na rotach i z powodzeniem trenią na skillac 70/70 więc nie mów że na 8 lvlu na ghoulu trenisz. A to że na tym lvlu ma skille 78/81 to tylko jego sprawa bo jak powiedział jakiś genialny modek "Podobają Ci się Twoje skile? Czy dajesz radę potworkom, na których chcesz expić lub expisz bez większych strat?. Prosta rzecz: odpowiedź "tak" = masz dobre skile, odpowiedź "nie" = masz złe skile." http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=7102 <świetny poradnik Raynolda, przeczytaj bo warto 2. Nie sądze że z tymi skilami best hita ma 60 w rota, best solo mino, best solo z uhami cyc a z ekipa ds :| Założe się że ma o wiele lepsze osiągnięcia...np. ja na skillach w profilu best hit mam 94 w amazon, best solo beholder, best z ihami dwarf guard.Ale to tylko przykład ;] 3. Aha i jak będziesz miał takie skille nawet na 20 lvlu to plx zrob ss i podaj mi link na pw ;] @edit: trochę wyjaśnienia...khazada poirytował post Demona_2210, wg którego 80/60 na 20 lvlu to fantastyka :) |
Skile knighta
Ja na 16lvl mialem skile cos kolo 55/55 ale morzesz miec nawet 50/50 i to jest good... :)
Liczy sie gra dopiero po 20lvl wtedy dobrze miec skile 60/60 jak masz 65/65 to jest za***iscie! :cup: (oczywiscie są też tacy co maja skile 70/70 na tym lvl ale to trzba dluuugo skilowac a to jest bardzo wkurzajace) jak masz skile 60/60+ na 20lvl to idziesz do kazo i tam expisz na soldach caly czas do jakiegos 30lvl i jak slimki sa wolne to tez tam warto wpaść :] czasem morzesz wybrać sie na guarda ale lepiej z blookerem chyba ze sam jestes knightem. I na każda wyprawę radzę zabierać IH albo lepiej UH!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
na moje powinienes dobic do 55\55 albo 60\60 i expic troche poniewaz skille nie pomoga ci przed PK np: sorcem jak cie "poczestuje" z sd nabij jakis lvl i wtedy skille rob. ps. ja na 17lvl mialem skille 72\72 i powiem ci ze gowno mi to dalo jak mnie pk dorwal, uratowalo mnie tylko to ze mialem 4mlvl i uhy tez mialem. |
Cytuj:
|
Nierozumiem jak na 20 skillu mozna miec takie slabe skille, ja mam 16 lvl i mam 55/55. Przeciez jak masz na 20 mniejsze to sie az nieprzyjemnie gra ! :o
|
Cytuj:
|
Uzaleznienie?!
Jak ktos jest tak uzalezniony od Tibii ze trenuje 8 h dziennie, zeby mu skill podrosl o jeden to nic nie mowie :) ja mam 12 lvl (kilka % do 13), skille 41/38 i TRENUJE WTEDY, kiedy np: mam polowe skila shieldinga, a chce miec juz do konca, nie trenuje kilka godzin tylko max 10 min bo mnie to szybko nudzi :)
btw - cwicze sie w swordach i mam nadal long sworda :) i wale max 30 hp xD ale poprostu gram dla przyjemnosci |
who fucking cares??
Btw 1 oznaka uzaleznienia to wypieranie sie jego :) |
:)
hm...gdybym chcial moglbym przeciez chodzic na jakies warriory czy orki i skillowac, ale po 1:
Nuda <ziew> Po 2 - niezbyt dobrze to umiem...czasem ustawie tak ze wali co 30 sekund po 1, 2 hp a czasem co chwila albo po 5, albo wogole lub jak walnie to za duzo :] Zalamywujace :D Skillowanie jest wazne, ale przyjemnosc z gry wazniejsza imo |
Przeczytaj poradnik Raynolda albo jakikolwiek inny to sie nauczysz trenić i przekonasz się po co są skille
|
Wczoraj 19:14
Myrod Skillowanie jest wazne, ale przyjemnosc z gry wazniejsza imo Dobre skille są jednoznaczne z przyjemnoscia z gry B) |
Ja mam knightem na 8 lvl 55/55 ale według mnie to i tak cienko.
|
Moim zdaniem każdy ma takie skile jakie on sam chce.Znałem zioma który miał na 15 level 36/36 a teraz ma 29 level i skile 79/78 :S
|
Ile
Ile ześ siedział na rooku i ile razy deadłes bo takich skillów panie Cragmorton musiał byś siedziec jakieś 3 miesiace ciagle z kolega, bo po updace skilowanie z kolega jest jeszcze wolniejsze
|
Cytuj:
Więc takie skille na 8lvl to jest rzecz NIEMOŻLIWA... P.S. Jeśli mówisz, że to cienko to według mnie rzecz przesadna - na 8lvl z dość dobrą tarczą i skillami 55/55 można spokojnie blokować 2/3 soldiery a na 8lvl to było by naprawde coś... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Zrozumcie wreszcie ze przy blokowaniu skille zazwyczaj sa malo wazne... |
lol
Cytuj:
no mistrzu jesli ty naprawde duzo skilujesz i masz takie skile na 16 lvlu to gratz :D ja od 14 lvla mam skille 60/60 wiec chyba nienormalny jestem na punkcie skillowania :D a jak ktos ma dobrego kumpla z ktorym ciagle treni to takie skille to kwestia max tygodnia ;] |
Cytuj:
Beho ja nie mogę pokonać a skille mam o 10 wyzsze od twoich. HMM pewnie walisz. EDIT: Ja jestem zwolennikiem skillowania od samego poczatku a pozniej nabijania lvl, ale na tej postaci zmieniłem tą regułę. |
Cytuj:
Wiesz...może nie pouczaj innych na temat skilli skoro sam masz skile na 16 lvlu , które mają ludzie na max 10 :baby: edit: i sorka za nowy post zamiast poprzedni zedyotwac :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:20. |