![]() |
Cytuj:
@Maciej lepiej żebyś nie wiedział o jaką dupe chodzi xdddddd |
Ty mi tego w czapeczce - głównego bohatera.
Pomijając przykrótkie spodnie i żółtą czapeczkę, styl bycia pewnie taki sam. Walka na wzrok. O.O ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Spoko, stać mnie na antyperspirant ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bez odbioru. @down łał 1:0 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak możesz zakładać coś takiego, skoro nigdy w życiu mnie nie widziałeś? |
@up, up, up...
dajcie już spokój, bo to naprawde żałosne @Kafar zaktualizuj fragi, lub wspomnij cos o dedach (w sumie po to ten temat). Chciałbym się tu dowiedzieć jak wygląda sytuacja: kto padł, kto płaci itp., itd Pozdro all normalnym:P |
gdzie bylo wczoraj rise ? sami mowili ze chca ob i znowu nie przyszli ;o
|
Nom podobno miało być OB, ale nie było ;(
|
Cytuj:
|
ZA A KUKU !!!
http://pl.youtube.com/watch?v=KkEgEqenaQE |
głupi ten film.
|
Apropo tego filmu to ten typ co go trzaskal (Edi) bil tego typa co siedzial z dupa za to ,ze podszedl do jego brata (chyba na disco) powiedzial "a kuku !" i wyjebal mu tube (smieszny motyw :D),dlatego mowione bylo ,ze dostaje "za akuku".Oczywiscie w miedach nie bylo o tym ani slowa ale coz :) Tak to juz jest .Ale nie zmienia to faktu ,ze jeden jest glupszy od drugiego .
(Taka wersje ja slyszalem ) |
Cytuj:
W mediach akurat bylo, bo pare lat temu lecialo w wiadomosciach ;] Stad ten film jest na necie ;) |
Burszt
Feb 08 2008, 15:40:20 CET Killed at Level 97 by Victeron and by Elven Jaris Lady Liriel Feb 08 2008, 15:44:24 CET Killed at Level 72 by Elven Jaris and by Reidero Morios ;( |
Cytuj:
Btw. Pierwszy raz widze te nicki :o Co maja wspolnego z wojna? ^.- |
Cytuj:
Burszt to Kerrash Aa ten drugi to Sathoz |
Cytuj:
|
Prosimy o cam ; )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
widze, że na tym forum jest tak samo jak na każdym innym..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro&Poćwicz. A z co do Twoich 'kąśliwych' uwag na temat mojego życia... Nie wypowiadaj sie na tematy o których masz gówniane pojęcie. |
Gdzie ten filmik bym 'zrobiony'? Niech zgadne Czewa? xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale cicho... ;x |
Częstochowa <3 _/
|
Cytuj:
ad :Dsd pozdro a:D:DXDDDDDD |
Dalej Eternitas wyjdzcie czy znow spekaliscie?? Rise czeka
|
Ponad 40 typa, jakby wyszli by była ładna sieka.
|
Cytuj:
|
Royal Darkeyes
Feb 08 2008, 23:00:07 CET Killed at Level 93 by Nirek Devilek NIREK ROXANDO_/ 8o |
Czekalismy w dosc dobrym skladzie :) Niestety sie nie pojawili mimo ,ze sie umawialsimy z nimi. Trudno ;) Smieszy mnie tylko gadanie ,ze dzisiaj to oni sie bawia na imprezach itp a na tibi polowa z nich online jest na mainach albo noob charach;d
00:03 You advanced from Level 101 to Level 102. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:59. |