![]() |
Cytuj:
A na vencie tez ich nie ma |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
NA CHUJ KURWA TAKIE PIERDOLENIE O JAKIMS VINDACTIVE CZY NEXUS WYPOWIEDZIELI KOMUS WOJNE ??? DOŁĄCZYLI OFICJALNIE DO WAR? NIEEEE!!!! WIEC ZAMKNIJCIE MORDY BO TO KURWA NUDNE JUZ JEST WY CHCECIE DODAC WSZYSTKIE FRAGI ZROBIONE PRZEZ INTER A FRAGI ZROBIONE PRZEZ LR POMIJACIE NEXUS NIE JEST POWTARZAM NIEEE JEEEST W ZADEN SPOSOB POWIAZANA Z LR!!! TO ZE CHCA NAM POMAGAC TO INNA SPRAWA BYC MOZE MAJA JAKIS POWOD JEZELI CHECIE MIEC Z NIMI WAR TO ZROB KURWA DEKLARACJE NA TIBI.COM I SIE Z NIMI NA*******AJCIE JESZCZE RAZ POWTRZAM ZADEN NEXUS VINDACTIVE CZY JAKIS INNY SHIT NIE JEST Z LR JEZELI TAK PRAGNIECIE ICH NA STATACH TO KURWA ZROBCIE OSOBNE STATY NEXUS VS INTERRGNUM BO NARAZIE JEST WAR LR VS INTERRGNUM I CFA (PRZYPOMINAM ZE CFA WYPOWIEDZIALO I ZADAKLAROWALO WAR DO LR ) OMFG BOZE LUDZI KURWA DOSTAJCIE PO DUPIE TO ZACZYNACIE WYPISYWAC KURWA GLUPOTY ZA 2 DNI BEDZIE PEWNIE 184 LR DO 250 INTER BO JAKIS IDIOTA DODA NEXT GILDIE BO JAKAS OSOBA POJAWI SIE NA OB I TO WEDLOG NIEGO BEDZIE ZNACZLO ZE JEST Z LR I MUSI GO DODAC !!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
Czy Niemcy wypowiedzialy w 1939 roku Polsce wojne? NIE jakos im to nie przeszkadzało. Nie liczy sie to czy wypowiedzieli wojne czy nie tylko czy walczyli. Rownie dobrze Luki mogl by napisac ze nie potrzebuje pomocy CFA i wtedy byla by taka sama sytuacja jak z nexusem i czy wtedy bedurion bedzie wpisywał ich w statystykach?? Pewno tak. |
Cytuj:
|
/\
Warning! Debil detected! |
Cytuj:
|
Cytuj:
@czubek twoj nick mowi sam za siebie... exivujesz chyba siebie;) |
Bym się exivnął, ale twój blond mnie oślepia i nie mogę trafić w klawisz.
|
Cytuj:
Poprostu zal i jeszcze raz zal wlasnie w taki sposob pokazujesz ile naprawde jestes wart i kim naprawde jestes :DD brak mi slow te twoje "rox cool ziomalskie "teksty mnie roz*******aja XD czuje sie jak bym czytal posty 9 latka. Co do Thornak to znaczy ze wedlug ciebie kazdy kto pojawi sie na war ob masslogu etc i zostanie zabity przez Interrgnum powinien wliczac sie do fragow zrobionych przez inter ??? 0.o bo jezeli tak to podziwam twoj TOK myslenia :) bo w przypadku nexus i vind~~ tak jest sa na ob wychodza tylko na ob lub na akcje o ktorych dowiedza sie od kumpli pomagaja niby nam, a tak naprawde przeszkadzaja jak juz napisalem checie tych fragow od nexus to zrobcie kolejna wojne i tam wpisujcie te beznadziejne fragi bo nexus moze chce byc z Nami ale nie jest i nie bedzie !!!!!!!! |
Cytuj:
btw. ee ja mam 12 lat, a w profilu mam 18, bo chce być elo na tym forum. |
haha a CFA wypowiedziało wojne dla LR ? a jakos jest w wojnie ;) Kazi chyba jestes slepy skoro nie widziales ich na battle -.- a nawet ostatnia bitwa na Ankrahmun dragach tez latali sobie z wami :D Skoro mowicie ze aby dołączyc do wojny powinna byc deklaracja to nie liczcie fragow na CFA B) A jesli nie chcecie Nexusssow i Vindcitve na wojnie to nie mozecie ich pogonic ? moze wynajmiecie ORMO zeby ich pogonic :D Po prostu boicie sie statystyk na wasza niekorzysc :) Ale to w sumie i tak kwestia czasu i Interregnum pogoni was z serwera i nie trzeba bedzie statystyk fakeowac na swoja korzysc
krótko mowiąc HUJA CIĘCIE TEŻ ZAJECIE B) |
@Koresponder
Jestes kolejna osoba anonimowa ktora moze pierdolic glupoty tylko na forum. Smoku wannabe? Zapewne jestes jakims pjonasem i zal Ci dupe sciska bo Inter wyrownuje statystyki z LR. Nexuss i to cale Vin~ Jest w wojnie i bardzo dobrze o tym wiedzą i zdają sobie z tego sprawe. I nie gadajcie glupot w stylu 'nie są znami, nie pomagaja nam'. Bo tak szczerze mowiac to pewno 'na swoj sposob' uratowali wam dupe swoimi bledami. |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw, fajnie padles o,o |
Kaio Suril planuje wypowiedziec wojne calej arcani donosza mi moi spy :) Wiec uwaga!!
Btw świński blond rox xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ELO NONAME! lubiem ciem
|
Cytuj:
|
LoL
Nie bylo mnie tu ohohohoh ;d i jakie rzeczy fajne tu pisza ;D No fakt padlem kloonem od ormowcow ;d i to 2 x :\ Tylko 2 x bylem pusty .. jak wiadomo na kloonie mialem 100+ wiec czym sie rajcuja ludzie ze ubili "zjechanego chara "
P.S Pz Medivh ;d jestesmy 1:1 i to gowno prawda ze misiek gral Vlarexem wtedy :(( |
lr mnie ded i znow odrabiac musz
|
Medivh Ma racje
Cytuj:
|
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
no znow na opena sie boicie wyjsc? : ( Ide na "The Godfathera" o,o |
Ale ze niby znow na Ankrahmun? Dajcie inne propozycje
|
Interregnum noby nie wyszly
|
Cytuj:
NIE :D Wiec gz oby tak dalej :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@medi kiedy znow idziemy na jakies piwko albo flaszeczke;?) bo nudno bardzo;] |
Banished: until May 24 2008, 23:15:13 CEST because of hacking
oj medi medi jesio jeden ci zostal co nie ? :D:D:D i naselowales charka widze :D |
Cytuj:
mozeto wasza taktyka? zeby nas wkurzyc? :P nawet jesli to wkurzony rewolucjonista mniej sie boi o wlasnego chara i latwiej nam bedzie was zrushowac czy cos. tak w ogole to twoj sorc juz chyba w wojnie sobie nie pogra :-) |
Hihi Medi banned
a jeszcze sa List i listy i listy szkoda chara ale takie jest ZYCIE :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
A co ty nato jak w pape dostaniesz jesio bo juz masz po medim to pewne a jesio za takie wypowiedzi po japie dostanie i tak sie zkonczy twoja historia tutaj... |
Cytuj:
ps. barak barak 6 cyklon b...(nie moglem wytrzymac) |
Cytuj:
Hmm jak bys byl ogarniety to byś wiedział :D |
Cytuj:
JUDE JUDE JUDE :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:54. |