![]() |
ta ciota podolski to kurwa chyba z braniewa jest jebak pierdolony polak jebany mac co o nkurwa nie iwdzi jakie ma nazwisko pierodlony **** i chuj przez takiego zjebanas przejebelame piatke kurwa mac
|
Gralismy jak nigdy ... przegralismy jak zawsze-zapamietajcie to bo czesto sie wam przyda:|
Mecz otwarcia: FAIL Mecz o wszystko: .............................. Mecz o honor:...................................... |
Cytuj:
Mecz o wszystko: BUT 3-1 dla polakow Mecz o honor: THX FOR TRYING 2-1 dla chorwatow CHOWAC FLAGI Z SZESCIOPAKOW Z WARKI HAHAH |
ogladnelem 20 min meczyka .przypominalo mi to zbieranie pieczarek na polu z krowami,
teraz jestem juz na 100% pewny niewyjdziemy z grupy...nawet niebedziemy mieli 1 punkcika :D polacy pokarza co to honor bog i ojczyzna..wroca z zerowym kontem ;)..zganiajac na klimat |
Podolski ma hunta i juz sie nie wyplaci
na temat meczu n/c ;/ |
pizdy do gory,Kubica 1# w f1 !
|
jebanego balacka i tych jebanych szwabow kibicow spalic na stosie
|
a zauwazyliscie cos? ten shweistanger czy jak mu tam ostro podobny byl do sua ~ na poczatku pomyslalem kurwa. NIemozliwe sua to szwab i wcale nie pracuje w pkp. xD ten sam odcien blondu
|
Cytuj:
Z tyskich :) Fakt, ze nie grali dobrze a zwlaszcza obroncy, zostawiali duzo miejsca niemca i pozniej probowali pulapki offsidowe ale cos nie wychodzilo i wyszlo jak wyszlo :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
JEDEN WIELKI MURZYNSKI PENIS W DUPE NIEMCOM!
Dwie bramki strzelil mecz, czyli Gliwiczanin strzelil nam dwie bramki..ehhhhhhh. a notop wali teraz dwiema stopami sobie konia... |
Cytuj:
: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nie slyszalem tego xD |
@up
haxx0r |
Cytuj:
masz racje chcem rozwiazac problem z tibi na rl zadzwonie po mafie i wjade filowi na chate zabije mu cala rodzine bo mam z nim wojne w tibi!!!!!!!!! ;< zle mnie oceniasz ;s chcem znowu pojechac do legnicy i byc moze znowu zobaczyc filusha przysypiajacego na lawce w centrum,na tylach restauracji etc oczywiscie choc minelo kilka dobrych miechow filush dalej trzyma sie swojej wersji "zmulilo mnie po zupie babci".... Topic ;D woja bardzo intensywna niemal codziennie OB masslogi kilkanascie razy dziennie blessy w miastach poblokowane jak za komuny sklepy miesne :D |
no i dobra !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Taa.. przynajmniej on nie zawiódł |
Czy przestaniecie wypominac komukolwiek co robi w zyciu zawodowym ?
to pomyslcie sobie ze gdyby taki Sua nie jezdzil pociagiem ( ciekawe ilu z was zdalo by egazmin na maszyniste ?) to nie zarobil by ani grosza moze, a jesli by nie zarobil ani grosza to by go nie wydal i nie placil podatkow ,jesli by nie zarobil to wasi rodzice co powiedzmy maja sklep czy pracuja w innej branzy nie zarobili by tych pieniedzy, jesli nie zarobili by tych pieniedzy to byscie nie mieli sie w co ubrac , jesli nie mieli byscie sie w co ubrac to wasi rodzice musieli by powiedzmy krasc, jesli by musieli krasc to mozliwe ze trafili by do wiezienia, jesli by trafili do wiezienia to byscie wyladowali w schronisku dla mlodziezy ,jesli byscie wyladowali w schronisku dla mlodziezy to pewnie byscie tez kradli a juz napewno mielibyscie mniejsze szanse zdobyc dobre wyksztalcenie a co za tym idzie nie moglibyscie pracowac w zawodzie jakim chcecie. Jesli ktos tego nie rozumie to znaczy ze malo wie o zyciu doroslym i niech lepiej sie nie wypowiada bo nie jest wazne kto co robi ,wazne ze pracuje na swoje pieniadze uczciwie bez okradania innych i tylko swoja ciezka praca. Wiec nauczcie sie zyc w spoleczenstwie gdzie naprawde nie zyja sami bankierzy, maklerzy, biznesmeni badz jacys magnaci naftowi. To ze Sua pracuje w PKP to tylko szacun dla neigo ze robi to co lubi i ma z tego duzo motywacji do nastepnych lat pracy bysmy mogli zyc w normlanym spoleczenstwie. Sam pracuje fizycznie i wcale nie mam sie czym chwalic ani czego wstydzic. Jestem z zawodu barmanem i potrafie zarobic na swoje wlasne potrzeby jak i rodzine tak jak Sua, wiec jesli jestescie w stanie zrobic to samo, to nie robcie szydery z nikogo kto ma inna prace jak wy bo pracuje fizycznie, bo bez takich ludzi nie bylo by pracy papierkowej a jesli nie pracujesz i jestes na utrzymaniu rodzicow to tym bardziej nie masz prawa mowic o pracy innych bo sam jeszcze nie wiesz jak to z toba bedzie bo zycie roznie sie uklada. |
lolo~ jak zwykle inteligenta odpowiedziec :)
|
I tak wiadomo ze niemcy mieli elfbota i strzelali z poza ekranu , a takze na lawce rezerwowych luki krzyczal quick quick quick polo polo paralajz paralajz kill dem al
Btw: Could not find character Character picinhoxs does not exist. own3d? Btw2 za bann: http://img375.imageshack.us/img375/7242/braniewoty2.jpg |
Mi zdeletowali chara z 0 lvlem :S
|
Cytuj:
hHAhahAhaHAHahHAHAAHAHHAhAHAhHAhhhHAHAahAHhaAHhAHA HAHAHAhahAHAh " czy jestesmy bezpieczni" ? :D |
HAHHAHHAHAHAHAAAHAHAHAHAHAHA rysunek owned XDDDDDDDD
te nobie Name: Picinhoxs Sex: male Profession: Elite Knight Level: 43 World: Arcania |
" Now he is Arab " :)
|
Pamietacie ich bezpieczeństwo ???
ale to tylko pozory...... http://img413.imageshack.us/img413/8...iewo222sj0.jpg |
http://www.youtube.com/watch?v=nRX7nCJnByg < Chambawamba and Kell kazi!
|
Cytuj:
|
Nieważne...
|
|
Cytuj:
wiec z tymi txt to idz do swojej starej i znow dostaniesz taboretem po ryju @lolo wiesz popsotu zaduzo jest tutaj dzieci ktoszy ciagle ssaja sutka starej,za jakies 10-15 lat bedzie mozna z nimi pogadac normalnie,wtedy rozmowa bedzie inna. ps.pociesze coniektorych ,zeby zdac egzaminy na maszyniste neistety niewystarczy pisac bez bledow ,tak wiec chyba raczej sie niedorobicie tej fajniutkiej pracy ps2. zastanawiam sie kto zakwalfikowal maszyniste jako prace fizyczna..1 raz slysze aby taka byla kurde chyba mi sie kasa nigdy neiskonczy.3 dni temu clawa lotlem dzis zoulstona....znow z 1kk+ mam na statki |
Cytuj:
Taboretem po ryju to chyba Ty dostawales w dziecinstwie, mnie tam nikt nie bije w domu jak i po za nim. |
<melodia z swiatecznej reklamy coca coli>
Coooooooraz nizej poziom, cooooooooraz nizej poziom... |
13:07 You see a soul stone.It weighs 0.30 oz.It contains the essence of countless tormented souls.
o.0 0.o ahh ten sula mewa |
Zara jazda po sue bo prawie skonczyl studia plxor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
teraz do wlosow i ortografi oraz pkp(na ktorym niepracuje) bedziecie mieli nastepny temat;)
uwielbiam patrzec jak dzieci sie wyzywaja;) |
Cytuj:
|
Dobrze ze moj synu¶ Nevin Alur nie jest taki wulgarny jak wy .. :) Bo gdybym uslyzala to z jego ust dostal by exp locka
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41. |