![]() |
Cześć. Mam Palka Takiego Jak W Opsie \/, eq to plate set i boh. Gdzie Moge Szybko Epić ?? A Jeżeli Chodzi o Guardy To W Jakich KOpalniach I Na Które Poziomy Moge Zchodzić.
Z Góry Thx |
Cytuj:
|
Cytuj:
Non stop Guardy !! Zerki beda walic w ciebie dosc mocne hity ok.100 |
A ze skillami 5x/5x z EQ:F-axe ; K-Arm ; W-Helm ; d-shield;p-legs
Od 15 do 20 lvlu? Z PAccem |
Larwy, Scaraby...
|
jak expic
mam druida 12 lvl 10 mlvl
brass legs scale armor morning star dwarven shield solider helmet 17club fighting |
@pptt
Narazie raczej dwarfy lub trolle w ab lub okolicach (rub runy sprzedawaj i eq kupuj) |
Tak tylko nie wiem gdzie sa te swampy w venore
ja mieszkam w ab i chcialbym tam trenic ;( |
Moje pytanie
Jestem Knightem, mam skile 70/69, 5 mlvl i zero Uh. Posiadam PACC. Gdzie expic? (Chcialbym poznac Edron), bo Scaraby na Ank juz mi sie znudziły.
@ Edit: 23 lvl (Chcialbym doexpic do 25lvla), eq: W helmet, K-set, Booty, Scarf, Dragon Lance lub Fire Axe i Crown Shield |
jestem najtem, mam 11 lvl skille 40/34 ;( gdzie najlepiej teraz expic by szybko awansowac na wyzsze lvle?
|
Yamiiii jakie masz eq to jest wazne
|
sry,
eq: plate set, dragon hammer, dwarven shield, dark helmet teraz skill: 41/35 |
Expic to mozesz juz w kazz mines -1 pietra narazie bo na -2 moga byc lurninte guardy:P
|
Mam pytanie, gdzie moge expic ze skillami 51/47(knight) Moje eq to p-legi tower shield, warrior helmet, b-sword, k-armor. I jeszcze jedno jakie potwory bede mogl blokowac na skillach 60/60 na 20 lvl??Z góry dzieki za odp.
|
Jupi wreszcie kolege spotkalem ktory mi powiedzial gdzie trenic i mam na trening miejsce :D
Se trenie na minoskach ale za to 5% skila idzie na 1 mino :p a skile mam 46/39 12 palem no wiem ze cienkie ale poczatkujacy jestem :confused: A co do ciebie peter.a to powiedz jaki masz lvl bo to tez troche daje jak wysoki to duzo masz hp i wtedy mniej uhow tracisz bo zadziej musisz sie uhac(na lepszych monsterach)a teraz to moge powiedziec ze rotwormy (niezly exp izarobek :D) |
czy ze skilem 46/40 moge sie wybrac na cos "lepszego" niz dwarfy? xD eq: plate set, beholder shield, D hammer, dark helmet,
|
Szybki, ja mam lvl niski bo 16, ale na razie robie skille 60/60. A jest jeszcze jakiś fajny exp oprócz dwarfów i rotów? Yamii ja bym zrobil skille 50/50, zapakowal bp ih(chyba ze masz 4 mlvl), bp hmm, club ringa, kupil lepsze eq i zszedl na solidiery.(na początku niech lepiej cie ktos ropa bo moze byc ciezko) I jeszcze jedno wedlug mnie zle zrobiles ze poszles knightem w cluby. :( Najlepsze co moglbys zrobic to isc w swordy albo axy.(Polecam to pierwsze)
|
Cytuj:
na walkirie i amazonki w amazon camp tylko uwazaj bo dragony tam luruja Cytuj:
a blokowac z takimi skilami (20lvl 4mg 60/60) to mozesz dragona (nawet solowac jak masz giant sworda ale 4 mg musi byc) |
Jak tak mówisz to zbieram na giant sworda :) O 4 mlvlu wiem, bo to chyba oczywiste. Slyszalem ze z humanem treni się o polowe wolniej niz z monsterem czy to prawda?
ps. Ile mniej wiecej uh bedzie schodzilo przy solowaniu draga na tych skillach co mowiles? |
Z jakimi skillami moge isc na Dwarf Guardy i z Jakim lvl
POwiedzcie mi z jakimi skillami moge isc na guardy bo sie nie orietuje i oczywiscie z jakim lvl tam moge isc prosze o odpowiedz :)
|
re: UP
Knightem to 40lvl i 80/80 to się zwróci za UH. Paladynem to 25-30lvl i 70 Distance. |
Gdzie expic ??
Mam problem bo jak na guardy moge chodzic od 40 to powiedzcie mi na jakie potworki moge teraz chodzic nie jestem pewny ale czy dwarf slodier ze skillami 46/45 zada mi duzo ciosuw za duzo hp ?? Mam male skille i dopiero 12 lvl czuje sie jak :baby: i z gory dziekuje za pomoc :D
|
Siemka mam question =] gdzie moge sie wybrać: 20 lvl skills 64/64 eq:C armor, K legs, V shield, Crus helm, Bright lub Giant sword i platinum amulet. oczywiście jeszcze pare bp uhów itp....:)
|
Gdzie expic !! :)
Gdzie ja bede mogł expic !!??!!
Knight 12LvL Skille 60/60 I jeszcze tylko 4mLvL |
Sheva: Dwarf solidiery
Krzysiek: PoH: oczywiscie cyce |
aha ... :)
Thx ... a jaki eq musze miec mnie wiecej :)
|
Cytuj:
|
Sheva napisz jaki masz to ci powiem.
|
Eq
yyy P-set Steel/Dark Helmet Serpnet Sword :)
|
Na jakie stworki mam chodzić ?
Sorcerer ;)
Level: 17 Mlvl: 30 Eq: Dark Armor, Steel Helmet, Brass Legs, Dwarven Shield, Knight Axe ;( prosiłbym nie odpowiedź "na roty i krasnale ty ciemniaku :D" tylko cos lepszego.. EDIT: Coś lepszego bez większych strat ;) |
amazony i valkyrie sie klaniaja panu. czasami ci lootnie p armor wiec nawet moze byc ( czasami xD) ,no i dwarf soldiery lecz dobrymi runkami.
|
Anaco jamam chodzić ???
14lvl , 23mlvl ,PACC, eq: fs, noble arm ,warrior hełm,plegs,dragon s?? down:jak chce na darishie to musze na ghosthipa najpierw ;/. Edit:oki już wiem jak iść na darishie ^.^ a larvy są troche zamocne ;/. |
Cytuj:
roty na darashie albo larvy |
Profesja>Knight:crusader:
Swiat>Hiberna Miasto>Carlin mlvl>prawie 3 Lvl>8 :o skille>47/43(prosze nei smiejcie sie,dopierozaczołem grac :baby: ) eq: dark helm,plate arm,palte legs,dragon hammer,dragon shild Teraz , gdzie mam xpic<jesli ktos by mógł to niech mi pwoie dokładnie jak tam dojsc. Mam prozbe szukam kogos kto by mi pomogł , objasnil pokazał w tibi , gdzie co jest (jakiegos kolege,przyjaciela/ciułke:) ) pomoe mi ktos bo jestem naprawde newbe :( |
Gdzie expic?? mam PACC
Mam 40lev 63(z ringiem 67)/59.Eq:Noble Armor,Crown Helmet,Plate Legs, Bots:P,K Axe, Dwarven Shield:(. prosze powiedzcie gdzie expic tak zebym uh nie tracil i byla jakas kaska |
Gdzie mam expic
Gdzie mam expic na lvl 13 skillach 52/52 knight.
Uzbro: Plate armor , plate lgsy, guardian shield, knight axe, dark helmet, scraf gdzie mam expic i wogole gdzie troszke kaski zarobic :) Powiedzcie skille nicze3go sobie na 13 lvl :cup: :evul: |
Expowiska w VENORE (i okolicach) :
1. Swamp Trolle : Aby dojść na "Swampy" należy udac sie na połódnie od enori i isc tak caly czas aż sie dojdzie do dzióry (nleży ją rozkopać łpatą). Gdy zejdziemy na dół zabijamy 4 rotwormy i wchodzimy ropem do góry, tam właśnie znajduje sie jaskinia trolli. Musimy takze pamiętać aby nie otwierać drzwi za którymi jest ghul!!! 2. Rotwormy : Aby udać się na rotwormy należy wyjśc z miasta polódniową bramą i skrencić w prawo. Idzie sie prosto aż do dzióry do , której wchodzimy. Idziemy w prawo i wchodzimy po linie. Potem idziemy caly czas w prawo aż do następnej dzióry. Po wejściu kierujemy sie dalej w prawo az do wyjścia po linie.--->!!!!!NIE IŚĆ NA DÓŁ!!!!!!<--- na dole jest siedlisko ślimów na któeych mogą trenić wyższe levele.Po wyjściu z dzióry kierujemy się na mostek . Gdy przejdziemy wchodzimy do dzióry w której są rotwormy. 3. Bugi : Jeśli chcemy dojść do bugów musimy udać sie na północ od depo i wejść do portu (nie tego ze statkiem) potem idziemy w lewo , przechodzimy przez drzwi i wchodzimy do dzióry.Tam jest z 16 bugów w oddzielnych komorach. TO NA TYLE JAK DLA POCZONTKUJĄCYCH |
Cytuj:
|
UP:możesz iść do AB na zamek albo kopalnie tam są 2 ghule w odzielnych respah a na zamku to orc warriory , orki , spermany i zerki ale to juz na poziomah +.
|
Dziieki Haid,y Skorzystam ale arazie musze dobic skile 60+:P bo juz mam 50/47 2 dni skillowania i lecimy do 15 lv : Pa potem do 70 +i bende ciagle xpic ;P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:56. |