![]() |
Cytuj:
|
@UP:
Jeszcze chwile temu tak myślałem :o. @topic: Beff Tede - Peja : Jak dla mnie żaden nie wygrywa, choć może nie wielką przewage ma Peja. Ale na pewno nikogo nie zmiażdżył :p. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Przepraszam, że zmienię temat - kto tak daaawno wygrał wg. was beef, Owal czy Sheller?
|
Cytuj:
|
Peja ma lepsze teksty, "wydobrzałeś na mordzie" z Uwagi w TVN jest już kultowe :D
|
Cytuj:
@ SWIETY TO KLEOFAST Z INNEGO KONTA, POTWIERDZONE INFO |
Cytuj:
|
MÓWIĘ SERYJNIE I PIERDOLE EDYCJE LIMITOWANE .
|
Tutaj wszystkie odpowiedzi Ryśka. Mimo, że nie lubię Pei, to jednak "wszystko na mój koszt" miażdży. Jak na razie moim zdaniem z minimalną przewagą wygrywa Tede.
http://www.hip-hop.pl/ustawki/album_...?id=1255082515 |
Pyskaty - Pysk w pysk, w pysk dobra plyta! :D
100% <3 Oszukać przeznaczenie <3 |
Jeżeli poleci diss typu 3 korony to Ryszard jest już udupiony,taka prawda sam Peja przyznał "Gdzie się podział TDF co wygrywał wszystkie wojny" Tede wygra i tą wojnę...
|
ratata tatata riczi stara kurwe gna
|
|
Cytuj:
JOŁ. |
Cytuj:
|
Cytuj:
ROZGRYWAM TEN BEEF TWOIM KOSZTEM, PO KOSZTACH! flame jou |
Cytuj:
WIEM, NIE TLUMACZ SIE, JESTES KURWA MINISTRANTEM |
już się rozbił o kant dupy spadająca gwiazda, tede.
lOl. Naprawde, dissy peji udały się jak rzadko kiedy. SLU GANG ! |
Ostry i tak wszystkich zmiótł
|
|
Argen, Jestes Hejterem, Jestes Pedalem I Kur*a!
Wiecie Co Zrobic Z Frajerem? Wszystko Na Moj Koszt! Prowokacje Sa Chu*owe ; / wtf? pisalem to z shiftem wszystko i tylko pierwsza litera duza.. -.- |
ej, myslalem, ze ten avek jak chcesz mi jebnac to gdzies indziej niz t.pl, haha, no ale dobra.
|
Cytuj:
HARDKOR JOT PE OGIEN JOT PE FIRMA HARDKOR JEBAC PSY |
Cytuj:
@kele no, J.D jak zawsze zajebisty, ale mimo to ten bardziej oldskulowy mi sie podoba ; d |
Argen Rap Fanatyk Wie Lepiej Od Was
Jebac Policje |
@Emcess
W jaki możliwy sposób jakikolwiek istniejący avatar może być lepszy od J.D.?! @topic Wolałbym dissy pomiędzy kimś innym niż Tede i Peja. Twórczości ani jednego ani drugiego nie lubie, ale jednak Tede ma rozum, Rychu to kretyn. |
Nie no faktycznie, ku*wa, rozumiesz stary, moja mama ma startową Wielkie JOŁ, wiesz, rozumiesz stary, ku*rwa, wie gdzie gram koncert, ku*rwa rozumiesz, tylko ku*rwa ja stary, powiedziałem ku*rwa co myśle o tym, co wiesz, stary, zdarzyło się w ku*rwa Zielonej Górze.
Propsy dla Tede! Rozumiesz stary, on to umie ku*rwa mądrze coś powiedzieć. |
ej no sory, ale widzialas wojewodzkiego z Peja? wiesz, Tede tez mowil to na jakims tam luzie, bez zadnych spinek, rozmawial z tym kolesiem jak z ziomkiem...
btw. sluchal ktos audycji ostra i cadillaca dile'a? kurwa, podziwiam Adama jako czlowieka, bez kitu.. nie jest taki jakis tam raperek, kajdany itp. normalny czlowiek, poswieca sie rodzinie i nawet sam mowi ze po koncertach odrazu wraca na chate do rodziny, nie buja sie po klubach, i ze sztuka jest zajebiscie zajarany. wieeeeeeeeeeeelkie propsy, bo i muzyke ma wspaniala. |
rysiu prosze, nie krzycz na mnie,
haha, a wywiad mi się znudził po 6min~ |
Cytuj:
|
^^^ zawsze Cię podbije ziomie
|
@Lotress
podbijam. : ) ona nie ma racji. |
Cytuj:
Po prostu mowie o tym, że jeśli jest mądry, to powinien umieć mądrze coś powiedzieć. Ciśniecie Peje, że nie umie się wypowiedzieć, ale za to Tede potrafi. Potrafi zastąpić przecinki słowem 'kur*wa'. @Lotress, Ty jesteś tym Suki z Nebuli xd? |
Cytuj:
Dot 2. Tede w 95% dissów nawija o obciągarkach, a jego argumenty w erratkach polegały na tym co podała czwarta władza. Słuchałeś "olej onara" to było dno i wodorosty. Nie wiem po co on to wydał, dla jaj? Przesłuchaj "wszystko na mój koszt" i wypisz sobie argumenty. Nie będe pisał bo ide spać. Myślisz, że Tede to wygrywa? Peja już mu zamknął pysk odwołując koncerty czy też 3 dissami. Chciał być ciekawy, a juz każdy go jedzie, nawet Decks, z którym nagrywał niedawno. |
Cytuj:
|
Lotress, atakuj, Ty masz cierpliwość do gimbusów (patrz DKolek)
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
klik
Ale to jest chujowe. Autodissów Peji to nawet mi się nie chce liczyć, do tego tak beznadziejnie nawinięte, jakby od niechcenia, że z trudem przesłuchałem do końca. W ogóle od kiedy dissy rzuca się hurtem? Cytuj:
|
Wy uważacie swoje, ja uważam swoje. Powiem tyle - nie rozumiem dlaczego w Polsce ludzi bogatych zaczynających od niczego się nie nawidzi. Tede zachował się jak przygłup, pisząc pierdoły na jakimś tam blogu, a jak sam Rychu twierdzi, nic mu nie powiedział. Ja uważam ( w stylu joha, przepraszam ) Tede < Peja. Najlepsze było gadanie, że znowu nasz hip-hop jest uważany za gówno, że znowu go nie ma i znowu ten Peja..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:17. |