![]() |
Cytuj:
|
Za to Ty jestes kól, i masz bogate slownictwo8o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
O HÓI JAPIERDOLE ALE GAŁA |
Cytuj:
Wiem ze Polacy duzo przeklinaja... ale ty jestes wyjatkowy Cos mi sie zdaje ze w rlu musisz dostawac niezle baty skoro na forum caly czas spamujesz głupimi postami :) pozdro dla Ciebie :cup: |
Cytuj:
Dodatkowo zdaje mi się, że jesteś kretynem jeśli oceniasz ludzi po tym, co piszą na forum, a także nie widzisz pointy postów tak oczywistych, że ojapierdolę. :mag: |
Na dzien kobiet prezent dla Flow :)
Lecker Matz Mar 08 2009, 11:42:15 CET Killed at Level 179 by Solle'Steinhold and by Dilame Ciap Ciap Mar 08 2009, 12:04:45 CET Killed at Level 103 by Tom Tan and by Mazhete Septiuss Mar 08 2009, 12:02:50 CET Killed at Level 112 by Azylus Magee and by Dilame Fidos'fyb Mar 08 2009, 12:04:49 CET Killed at Level 111 by Vudur and by Asong Daydreamer Feyrety The Wolf Mar 08 2009, 12:03:55 CET Killed at Level 135 by Morus Tyrax and by Mazhete gz chlopaki boat trapa hahahaha |
AVIS:
Azylus Magee Mar 08 2009, 13:29:43 CET Killed at Level 115 by Nobi Chra and by Arcano Vampire Keri Inferno Mar 08 2009, 13:30:17 CET Killed at Level 142 by Thumedan and by Kuvok Lhoptic Mar 08 2009, 13:31:00 CET Killed at Level 132 by Ciap Ciap and by Berig Mage FLOW: Berig Mage Mar 08 2009, 13:31:19 CET Killed at Level 147 by Arman Bloodhand and by Volltio |
Jest duzo wiecej fragow miedzy innymi ja : (
|
|
@Elesar
HAHAHAHAHAHHAH musial dodac "Pozdro abcoki kurwy" idiota ci co trapowali kladke powinni bana dostac no ale GZ Arcano Vampire :cup: |
Kurwa dobry jest Arcano zajebisty a powiedz na ilu z Avis masz fraga?
|
xDDDDDDDDDDDDD
14:19 Arcano Vampire [149]: KAMAN KURWA Pomijajac ze kladka byla strapowana to calkiem fajny text .. wykazales sie ;] @down Dobrze gada polac mu |
Cytuj:
|
Aaaa macie http://www.sp**dyshare.com/216654147.html
|
No trzeba przyznać, że orańsko całkiem całkiem ;)
|
Cytuj:
|
Arcano sie dobrze spisał, zostawcie go ;(
|
Nasz kochany Arcano odpalił pz? Nie no chłopie idzie pogratulować :) Btw kiedy pg do 140?:p
|
A kiedy niby nie odpalilem pz jak byłem potrzebny? Jak to zawsze powtarzam mało wie - duzo pierdoli
|
OB
Arcano Vampire Mar 08 2009, 18:48:52 CET Killed at Level 149 by Sliccery and by Punzhete Xddddddddddddd |
@up
Dobrze xDDDDDDDDDDDDD "duzo pierdoli malo robi" Arcano xD |
No to tragedia faktycznie padłem, pierdoli mnie to i tak wynik koncowy wojny jest oczywisty poki nie mam 100 lv o nic sie nie martwie więc?
|
Ty odpalasz? Bardzo śmieszne, chyba ktoś na Twoim charze :)
|
ciekawi mnie ile osob po oczywistej wygranej flow zacznie znów podlizywac sie im ^^
|
Oczywiście flow wygra trapując wyjście z pz, za dużo ots chłopaki :) w sumie nie daliśmy wam szansy na spokojną grę na rl tibi ostatnio, więc musicie się wyżyć, prawda że w wojnie nie ma nic pewnego i nie wiadomo kto wygra :p
|
Cytuj:
Nie dacie szansy na spokojną grę? Jak tak dalej pójdzie, to nawet nie będziecie mieć hajsu na sneaki, chyba, że któryś z was będzie robił pałę lepiej niż Moniś i uda mu się zapierdolić trochę kasy makumbie. :mag: Edit: @ Gimli Jeszcze dużo brakuje do wygranej Flow, ta wojna jeszcze potrwa. ;) |
Bardzo duzo tym abrdziej ze walsnie cale flow zostalo zmasakrowane i ktos padl ebz blessow i 3 lv wtopil ale nie slyszalem kto ;x Predacone 4 lv w pupe
|
Mar 08 2009, 19:24:08 CET Killed Hunter of Dark Army at Level 155 ok
Mar 08 2009, 19:24:05 CET Killed Jessica Pelc at Level 124 unjustified Mar 08 2009, 19:22:34 CET Killed Elven Jaris at Level 167 ok zydobranie jazda jazda jazda @edit ahahahah Thumedan znów pz'ta nie wbił hahahahahaahh spyek kochany |
My w przeciwieństwie do was nawet jak kasy nie będziemy mieć to wyjdziemy się bić :p
|
Flow nie mieliscie takiego uczycia ze juz keidys byliscie tak pod sciana "rozstrzelani" ?
|
Cytuj:
|
A jakis filmik jest z tej epickiej akcji ?
|
A Keri zaliczyla Hat-Tricka dzis :)
Yalahar battle. Avis [45] : [13] Flow |
A ktoś twierdził że Cię to interesuje?:p Może innych owszem? To się nazywa egoizm, cecha którą promuje cała gildia flow:)
|
ciekawość to pierwszy stopień do piekła :) avis tez nie jest święta ;)
zapewne po wygranej wojnie Avis będzie chciało sie pozbyć po jakimś czasie reszty polaczków z serva to nie lepiej wam teraz jest połączyć siły ? sami CHYBA przyznacie że to jest nieuniknione. |
Nikt nie twierdzi, że jest ;) Było o tym myśleć zanim próbowano się nas pozbyć z servera, w tym wypadku naprawdę nie dbamy już o to czy wylecimy ale o to czy pociągniemy flow za sobą, i nikt się nie powinien dziwić . :)
|
Cytuj:
|
Kurwa, a ja dzis bez hat-ricka! :(
po co gadacie teraz o polaczeniu sie polakow? zaczyna sie goraco robic dzis znowu nie spimy!!!!!!! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |