![]() |
Cytuj:
Cytuj:
@Istna Rozumiem, ze nie odpisujac juz nic w moim kierunku zgadzasz sie z tym co powiedzialem?:) |
po co mielismy wpuszczac wszystkich skoro impreza byla ustawiana przez nas i naszych szpiegow? spotkalismy sie z wami, poznalismy, spoks siem 3m
|
Cytuj:
|
Nieważne...
|
Mogłeś wejść na serw Echo w Cs'ie ;)
Bardzo często go tam widzę ;] Ciekawe czy tez by z Cs'a wyszedl jak bys napisal do niego :D |
Cytuj:
|
Maku robienie interesow z ludzmi pokroju Amesa, Sarny itp jak i nimi samymi nie ma sensu. To je**** pazery nic wiecej X(X(
_/Pegazus Pall. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czemu myslisz ,ze mamy sie za lepszych . Z tego grona które tam przybyło połowy nie znałem a do drugiej połowy nic nie mam (czyt. Ziomal Wiglas ,oni sa przynajmniej luzni i smieszni) NIE TO CO TY KUBA jestes lamusem i musisz sobie to uswiadomic.
ps ... znowu dalem sie sprowokować :/ |
Nic nie musze sobie uswiadomic:) Kolejny pocisk na mnie. Juz Ci mowilem wczesniej na ten temat cos, dowartowosciwywuje Cie to to nie ma sprawy. A co do lepszych no nie wiem moze mnie tam nei bylo i nie powinienem tak mowic, ale jakos kurde takie mniemanie sobie wyrobilem:) I moze mowie tez tak dlatego, ze sie nie lubimy. Lepszosc lacze z waznoscia, a co do tego to sie nasluchalem kliku osob (znow jako przyklad podam galiego:>) i mowia oni czesto jakby byli niewiadomo kim. Moze dla swojego grona to normalne dla osob z zewnatrz smieszne. Najgorsze jest to, ze nikt nic takim nie powie i oni w to brna i mysla jacy to nie sa dobrzy. I nie mow, ze lepszemu zawsze sie wypomni. Ja wiem super dobry niewiadomo jaki nie jestem, ale te osoby tez nie sa.
Pzdr |
Cytuj:
|
Ja tu pisze glownie z nudow. I smieszy mnie to:) A ja mowilem ogolnie, zawsze znajda sie wyjatki.
|
stoj ....... parowo
|
siwy pr0 zawodnik ;;
|
Tak czytam i myśle że też bym zrobił tak bo bym chciał wbić i poznać sławnego legendarnego sarenke ogarniacza i istna MMA FIGHTER:D
|
Cytuj:
|
Nawet ze mna się przywitałeś 8o:D
|
Cytuj:
A nie wpuscilisym was wszystkich nie dla tego ze to bylo jakis spotkanie tajne kuraw :d tylko dlatego ze by nas prawdopodobnie wyjebali z hotelu bo mielismy pokoje na 8 osob a bylo nas 20 + was by wszelo 20 to troche juz przegiecie . :d |
Cytuj:
|
Kukukukurwy
|
Jak zrobiles, ze widac ile postow napisales?;)
|
no właśnie
|
wystarczy w lokacje wpisac polska, miasto a potem postow: xxx i masz :p
|
|
Cytuj:
|
e vmax, przeciez wiadomo ze dpft nie przyjmie wara x.x
|
Hart myslal ze moze sobie pojsc expic heheheheheheheheheh
Aug 01 2009, 00:20:16 CEST Slain at Level 187 by Bedurek, Evil Shen'Ron, Fire Dragon Rage, Gaster, Lucyfer-Arcania, Panov, Royal Piecimir and Sourex. dedmejk |
Cytuj:
|
Ten Cipsoft całkiem popierdoliło ...... Wojny na non pvp serwach .....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Server non-pvp to jak sama nazwa wskazuje NONKURWAPVP, wiec z jakiej racji oni maja sobie zabijac kogokolwiek? Oni maja sobie zabijac potworki przez cale zycie, bo do tego jest przeznaczony ten server. Zabijanie pojedynczych osob nie sprawia tyle satysfakcji co open battle, wiec po tym patchu czy co to tam jest, nie bedzie powodu grac na pvp praktycznie. Na non-pvp bedziesz mogl sobie spokojnie bocic bez obawy ten swoj 200 lvl (teraz juz nawet GM jak cie przylapie to nie moze wlepic bana), a jak ci sie znudzi expienie to powalczysz.
Niedosc ze zrownali pvp do poziomu non-pvp to w najblizszym patchu chca w swiecie non-pvp wprowadzic pvp. Teraz to sie bedzie nazywal semi-pvp |
Wiem o co Ci chodzi, ale co poradzisz? ;x
|
No wlasnie nic i to jest najgorsze. Druga sprawa jest to ze ci co byli 'zalamani' tym ze nie ma juz pvp dalej graja i kupuja pacce zamiast przestac grac i liczyc na to ze sie opamietaja i zmienia spowrotem system pvp.
|
hah seikeron xd jaka frustracja.pl jak bys wiekszych problemow nie mial ;d zrobiles chociaz juz ten tatuaz ;s?
|
nie mam kasy teraz
@temat Ciekawe jak poradza sobie z noobami, ktorych zabic nie mozna, na ob. |
Tibia umarła, tylko wciąż zbyt wielu ludzi nie potrafi przyjąć tego do wiadomości. Jednak trzeba przyznać, że Cipy skutecznie konserwują trupa, tibia jest obecnie jak Elvis niby martwa, ale dalej żywa.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49. |