Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Only Valoria (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=27429)

Domis 22-05-2006 20:29

@Makko, kiedy założyłeś swoją pierwszą postać??
Podaj name i dokładną date stworzenia konta.

@Wuju, a po ile uhy ? :)

O Korargolu to może nie wiem zbyt dużo, ale wiem na tyle aby go nienawidzieć...Ale z tym kto dłużej grał na Valori to mi się nie wydaje, że ty Makko.

Metal Master 22-05-2006 20:58

@Monna
Hehe :D A kogo polecasz bo szukam do hmmków :D

Palladyn von hellgate 22-05-2006 20:59

wijy dzienki za dobre komenty :D z org.pl xD to byly czasy 13 lv 60 dista spiry sie nie lamly:D a wuju ty chyba grasz jeszcze monnarocem bo on ostatnio 2 razy na gs dednol :d nizele masz jedzonka terz tak chce

Monna 22-05-2006 21:15

Do hmm'ków to ciężko jest kogoś znależć , najlepiej jakiegoś palka...bo sorcowie i druidzi expią teraz z exori vis ... więc palków szukaj

Palladyn~~ Ja nie gram już Monnarociem , na koncie Monnaroca jest ten char i nim grają chłopaki

Character Information
Name: Kama'ra
Sex: female
Profession: Elite Knight
Level: 111
World: Thoria
Residence: Venore

See ya...

Nayebek 22-05-2006 22:03

>zieew<

Ufo, nie zaczołeś zbyt wcześnie skoro 2 poprzednie chary były praktycznie small lvlami lub makerami. w dodatku na tym samym serv, więc nie ma takiej przewagi zebyś my mieli inne informacje.. zresztą nie bende się kłucił jak noob. Grasz od początku i wogule... jesteś master :D:D.

Wujek jaki mlvl?:)

Ufocznik 22-05-2006 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nayebek
Ufo, nie zaczołeś zbyt wcześnie skoro 2 poprzednie chary były praktycznie small lvlami lub makerami.

lol, nie byly makerami, makerami sie staly jak zaczalem grac ufem

Cytuj:

w dodatku na tym samym serv, więc nie ma takiej przewagi zebyś my mieli inne informacje..
a co to ma do rzeczy ze na tym samym servie? przeciez gadamy o tym kto wczesniej zaczal na valorii -.-

Cytuj:

zresztą nie bende się kłucił jak noob.
cos insynuujesz? w koncu to wy sie kluciliscie pierwsi, a ja chcialem wam uswiadomic ze to ze ktostam gral dluzej nie znaczy ze jest lepszy wiec sie wtracilem -.- btw tez nie mialem zamiaru sie klucic, prowadze kulturalna dyskuje

Cytuj:

Grasz od początku i wogule... jesteś master :D:D
mysle ze to wystarczy jako odp:

Cytuj:

No nie zdziw sie, grałem na valorii jak ty jeszcze byłeś plemnikiem

btw. teraz wyjezdzam na 4 dni, wracam w piatek, wiec do piatku nie bede tu nic pisal, jak cos ktos chce to na gg, pozniej przeczytam ;p Cu

Nayebek 22-05-2006 22:18

Ehh.. i po co to wszystko? grasz pare dni wcześniej i sie kłucimy. napewno nie było wielkiej przewagi. w każdym razie nie wykorzystuj tego tekstu w mą strone, bo nie było skierowane do Ciebie, lecz Domisia z którym się wcześniej pokłuciłem. a możliwe wkońcu że gra mniej odemnie na valorii. więc chyba nie słusznie wykorzystałeś mój tekst?:)

ps. ZAKOŃCZMY TEN TEMAT........

Ufocznik 22-05-2006 22:21

Cytuj:

Ehh.. i po co to wszystko? grasz pare dni wcześniej i sie kłucimy. napewno nie było wielkiej przewagi. w każdym razie nie wykorzystuj tego tekstu w mą strone, bo nie było skierowane do Ciebie, lecz Domisia z którym się wcześniej pokłuciłem. a możliwe wkońcu że gra mniej odemnie na valorii. więc chyba nie słusznie wykorzystałeś mój tekst?:)

ps. ZAKOŃCZMY TEN TEMAT........

ty tez grasz krocej ode mnie, a mimo to nie mowie ci "wiem wiecej od ciebie won, gralem jak byles plemnikiem" jak ty do niego poprostu, zreszta faktycznie mozna juz skonczyc ten tematn na moje to nie bylo sprawy :P

Demek 22-05-2006 22:24

Może domis długo nie gra ale zaczynał równo zemnom czyli od czasów kiedy Huch'net jako 1st 100lvl wbijał i ja Heretici rządziły! ;p

Nayebek 22-05-2006 22:25

i ... znów zaczynasz. akurat w to sie nie wtrącaj bo to dodałem do całego opisu sytuacjii, ty nie lepsze na tibii teksty żucałeś i nie wypominałem Ci tego więc nie
dodawaj swoich czterech liter tam gdzie nie musisz

Nayebek 22-05-2006 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demek
Może domis długo nie gra ale zaczynał równo zemnom czyli od czasów kiedy Huch'net jako 1st 100lvl wbijał i ja Heretici rządziły! ;p

no ja też tak zaczynałem jak Huch'net 100 wbijał i Here rządziło:P
więc spoczko:D

Metal Master 22-05-2006 22:27

O Boshe .... Skończcie ... byście wkleili coś a nie ... :p Temat podupada ! Czas reaktyowować stare czasy :D

Btw. Jutro coś wrzuce , bo dzis nic się nie działo :D

P.S Dubh dzięki za demonke :)

Ufocznik 22-05-2006 22:32

omg, ludzie ten temat zamienia sie w chat, wrzucajcie cos plx, ja ostatnio wrzucilem, moze cos z deep fibula wrzuce jak bedzie team, bo poki co mi sie nie chce expic zbytnio, mam nadzieje ze nie zajzy tu zaden modek bo nam zamkna temat, jak wroce w piatek z wyjazdu chce tu widziec 10 stron screenow xD

@Makko & Haja
skonczmy ten temat plx

Nayebek 22-05-2006 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik
omg, ludzie ten temat zamienia sie w chat, wrzucajcie cos plx, ja ostatnio wrzucilem, moze cos z deep fibula wrzuce jak bedzie team, bo poki co mi sie nie chce expic zbytnio, mam nadzieje ze nie zajzy tu zaden modek bo nam zamkna temat, jak wroce w piatek z wyjazdu chce tu widziec 10 stron screenow xD

@Makko & Haja
skonczmy ten temat plx

Powiedz jak będzie team na deep fibula :D, mój Makko nie ma zrobione Deep Fibula,Banshee Quest, Necromancer Quest i Fire axe. hehe niewiarygodne ale prawdziwe:D

Monna 23-05-2006 06:07

My little druid

Ktoś tam o Mlvl pytał :D Prosze przedstawienie postaci...ta postać miała 40 mlvl+ ale się trochę zjechała:D

http://i19.photobucket.com/albums/b1.../Tibia0008.jpg

See ya...

Skrzat 23-05-2006 06:36

Cytuj:

Powiedz jak będzie team na deep fibula :D, mój Makko nie ma zrobione Deep Fibula,Banshee Quest, Necromancer Quest i Fire axe. hehe niewiarygodne ale prawdziwe:D

Zmartwie cie bo Fire axe + necro jest dla pacc a baneshee jest zajebiscie trudny (ostatni room) wiec bedziesz botrzebowal dobrego teama

Metal Master 23-05-2006 07:02

Na Banshee Questa trzeba mieć porządną ekipe , bo nie jest taki łatwy na jakiego sie wydaje :)

Monna 23-05-2006 09:16

Ja nie mam Banshee wykonanego :/ I za kazdym razem kiedy ekipa sie zbiera ;P to nie moge isc bo hunta łapie -.-

Domis 23-05-2006 10:53

Created: Oct 14 2004, 10:04:44 CET

Troche dawno to było....

Ale już się nie kłócmy.

A Haja:
Created: Aug 07 2004, 09:51:17 CET

Monna 23-05-2006 12:35

Co wy ku*wa tak długo w tą tibie gracie :D ? Ja gram od Lutego 2005 ... ( nie bierzcie pod uwage date stworzenia postaci )

Bjoern Shu 23-05-2006 12:51

Otóż chcialbym sie zwrócic do wszystkich napinaczy w strone mojego dobrego kumpla Ufo~
Kiedy on zdobywal lvle na Valorii to wy niewiedzieliscie co to jest Tibia albo chodziliscie pod dp sprzedajac Scale armory..
dla niego mam respect i wy tez powinniscie miec.
btw. cos tam mowiliscie o kuropatve etc..
a wiec Kuropatva ma nowego ownera który jest frajerem jakich malo to samo z Harvestmanem..
jak bedzie trzeba to Kuro znowu bedzie kickniety z gildii =)

Edwardo 23-05-2006 12:58

dawajcie więcej fotek a nie kłućcie się;/!!

Demek 23-05-2006 14:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bjoern Shu
Otóż chcialbym sie zwrócic do wszystkich napinaczy w strone mojego dobrego kumpla Ufo~
Kiedy on zdobywal lvle na Valorii to wy niewiedzieliscie co to jest Tibia albo chodziliscie pod dp sprzedajac Scale armory..
dla niego mam respect i wy tez powinniscie miec.
btw. cos tam mowiliscie o kuropatve etc..
a wiec Kuropatva ma nowego ownera który jest frajerem jakich malo to samo z Harvestmanem..
jak bedzie trzeba to Kuro znowu bedzie kickniety z gildii =)

Tak, więc wrazie "W" napiszemy do Ciebie :*******

Acha Ades miałem konoto załozone w Wakacje jakoś ale były to nóóbb chary 7lvle ETC. Wiesz mój 1st acc. Haja był w listopadze gdzieś moze miesiac wcześniej ale tyle razy retired byłem, że ŻĄL.Pl

Gruth ja nic nie mówiłem, że dłużej gram od Ufo~ tylko, że podobnie co Domis (Pan Kuszy) :D

A tak wgole ważne jest kto dłuzej gral? raczje nie :P

Bjoern Shu 23-05-2006 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demek
Tak, więc wrazie "W" napiszemy do Ciebie :*******

Acha Ades miałem konoto załozone w Wakacje jakoś ale były to nóóbb chary 7lvle ETC. Wiesz mój 1st acc. Haja był w listopadze gdzieś moze miesiac wcześniej ale tyle razy retired byłem, że ŻĄL.Pl

Gruth ja nic nie mówiłem, że dłużej gram od Ufo~ tylko, że podobnie co Domis (Pan Kuszy) :D

A tak wgole ważne jest kto dłuzej gral? raczje nie :P

Grukth* xD

Metal Master 23-05-2006 15:39

Grukth rox :) Pamiętam Ciebie na 30 lvlu jak razem ze mną robiłeś hmmki Earidei :D

Bjoern Shu 23-05-2006 15:56

To byl inny Grukth moj rl ziomek, Earidea to tez nasz rl ziomek xD
a ja jestem Grukth którego wszyscy nie nawidzą xD

Metal Master 23-05-2006 16:07

:P Earidea była (był) (Sebek) wporzo :) Szkoda że juz nie gra , teraz na jakimś innym servie pyka na h-lvlu bo coś mówił :)

Bjoern Shu 23-05-2006 16:27

Sebek to Tiases 100+ ek na Selenie xD

Metal Master 23-05-2006 16:40

o.O Nieźle pojechał :D

Bjoern Shu 23-05-2006 17:56

pierwszy 8 ml na sElenie wbil xD
spam blz?XD

Domis 23-05-2006 18:34

[*][*][*][*][*][*]

Tak się zastanawiałem czemu każdy to ma. A tu właczam Onet i patrze:
"Odszedł wielki człowiek"
[*][*][*][*][*][*]

Polacy pokażcie na Mundialu na co wasz stać!!

Monna 23-05-2006 18:52

Wiedzialem o tym od 7 rano :([*][*][*]
Hail dla najwiekszego Polskiego trenera !!

Kazimierz Górski.[*]

Rethav 23-05-2006 19:02

Buhahahahahahaha!

Nooby!!!

Monna 23-05-2006 19:10

@UP@
Prosze cie dziecko...nie wypowiadaj sie w tym topicu...

Bjoern Shu 23-05-2006 19:11

hail Kazik

Metal Master 23-05-2006 19:11

@up ...

In nomine patris et filius spiritus sanctus amen ![*]

Monna 23-05-2006 22:05

Wale posta...:P:D:P

Teraz ty Michal xD

Metal Master 23-05-2006 22:13

Żeby nam temat nie umarł :

http://i27.photobucket.com/albums/c1...r/60f34d95.jpg

Sir , Yes , Sir !

Monna 24-05-2006 08:53

Oh...noobie noobie noobie :P musisz dawac advance'y z fishingu xD ? kup pare sd wpakuj w kogos i daj ss'ki :P

Bjoern Shu 24-05-2006 13:05

Bumpppppppppppppppppp

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:56.