![]() |
@Makko, kiedy założyłeś swoją pierwszą postać??
Podaj name i dokładną date stworzenia konta. @Wuju, a po ile uhy ? :) O Korargolu to może nie wiem zbyt dużo, ale wiem na tyle aby go nienawidzieć...Ale z tym kto dłużej grał na Valori to mi się nie wydaje, że ty Makko. |
@Monna
Hehe :D A kogo polecasz bo szukam do hmmków :D |
wijy dzienki za dobre komenty :D z org.pl xD to byly czasy 13 lv 60 dista spiry sie nie lamly:D a wuju ty chyba grasz jeszcze monnarocem bo on ostatnio 2 razy na gs dednol :d nizele masz jedzonka terz tak chce
|
Do hmm'ków to ciężko jest kogoś znależć , najlepiej jakiegoś palka...bo sorcowie i druidzi expią teraz z exori vis ... więc palków szukaj
Palladyn~~ Ja nie gram już Monnarociem , na koncie Monnaroca jest ten char i nim grają chłopaki Character Information Name: Kama'ra Sex: female Profession: Elite Knight Level: 111 World: Thoria Residence: Venore See ya... |
>zieew<
Ufo, nie zaczołeś zbyt wcześnie skoro 2 poprzednie chary były praktycznie small lvlami lub makerami. w dodatku na tym samym serv, więc nie ma takiej przewagi zebyś my mieli inne informacje.. zresztą nie bende się kłucił jak noob. Grasz od początku i wogule... jesteś master :D:D.
Wujek jaki mlvl?:) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ehh.. i po co to wszystko? grasz pare dni wcześniej i sie kłucimy. napewno nie było wielkiej przewagi. w każdym razie nie wykorzystuj tego tekstu w mą strone, bo nie było skierowane do Ciebie, lecz Domisia z którym się wcześniej pokłuciłem. a możliwe wkońcu że gra mniej odemnie na valorii. więc chyba nie słusznie wykorzystałeś mój tekst?:)
ps. ZAKOŃCZMY TEN TEMAT........ |
Cytuj:
|
Może domis długo nie gra ale zaczynał równo zemnom czyli od czasów kiedy Huch'net jako 1st 100lvl wbijał i ja Heretici rządziły! ;p
|
i ... znów zaczynasz. akurat w to sie nie wtrącaj bo to dodałem do całego opisu sytuacjii, ty nie lepsze na tibii teksty żucałeś i nie wypominałem Ci tego więc nie
dodawaj swoich czterech liter tam gdzie nie musisz |
Cytuj:
więc spoczko:D |
O Boshe .... Skończcie ... byście wkleili coś a nie ... :p Temat podupada ! Czas reaktyowować stare czasy :D
Btw. Jutro coś wrzuce , bo dzis nic się nie działo :D P.S Dubh dzięki za demonke :) |
omg, ludzie ten temat zamienia sie w chat, wrzucajcie cos plx, ja ostatnio wrzucilem, moze cos z deep fibula wrzuce jak bedzie team, bo poki co mi sie nie chce expic zbytnio, mam nadzieje ze nie zajzy tu zaden modek bo nam zamkna temat, jak wroce w piatek z wyjazdu chce tu widziec 10 stron screenow xD
@Makko & Haja skonczmy ten temat plx |
Cytuj:
|
My little druid
Ktoś tam o Mlvl pytał :D Prosze przedstawienie postaci...ta postać miała 40 mlvl+ ale się trochę zjechała:D
http://i19.photobucket.com/albums/b1.../Tibia0008.jpg See ya... |
Cytuj:
Zmartwie cie bo Fire axe + necro jest dla pacc a baneshee jest zajebiscie trudny (ostatni room) wiec bedziesz botrzebowal dobrego teama |
Na Banshee Questa trzeba mieć porządną ekipe , bo nie jest taki łatwy na jakiego sie wydaje :)
|
Ja nie mam Banshee wykonanego :/ I za kazdym razem kiedy ekipa sie zbiera ;P to nie moge isc bo hunta łapie -.-
|
Created: Oct 14 2004, 10:04:44 CET
Troche dawno to było.... Ale już się nie kłócmy. A Haja: Created: Aug 07 2004, 09:51:17 CET |
Co wy ku*wa tak długo w tą tibie gracie :D ? Ja gram od Lutego 2005 ... ( nie bierzcie pod uwage date stworzenia postaci )
|
Otóż chcialbym sie zwrócic do wszystkich napinaczy w strone mojego dobrego kumpla Ufo~
Kiedy on zdobywal lvle na Valorii to wy niewiedzieliscie co to jest Tibia albo chodziliscie pod dp sprzedajac Scale armory.. dla niego mam respect i wy tez powinniscie miec. btw. cos tam mowiliscie o kuropatve etc.. a wiec Kuropatva ma nowego ownera który jest frajerem jakich malo to samo z Harvestmanem.. jak bedzie trzeba to Kuro znowu bedzie kickniety z gildii =) |
dawajcie więcej fotek a nie kłućcie się;/!!
|
Cytuj:
Acha Ades miałem konoto załozone w Wakacje jakoś ale były to nóóbb chary 7lvle ETC. Wiesz mój 1st acc. Haja był w listopadze gdzieś moze miesiac wcześniej ale tyle razy retired byłem, że ŻĄL.Pl Gruth ja nic nie mówiłem, że dłużej gram od Ufo~ tylko, że podobnie co Domis (Pan Kuszy) :D A tak wgole ważne jest kto dłuzej gral? raczje nie :P |
Cytuj:
|
Grukth rox :) Pamiętam Ciebie na 30 lvlu jak razem ze mną robiłeś hmmki Earidei :D
|
To byl inny Grukth moj rl ziomek, Earidea to tez nasz rl ziomek xD
a ja jestem Grukth którego wszyscy nie nawidzą xD |
:P Earidea była (był) (Sebek) wporzo :) Szkoda że juz nie gra , teraz na jakimś innym servie pyka na h-lvlu bo coś mówił :)
|
Sebek to Tiases 100+ ek na Selenie xD
|
o.O Nieźle pojechał :D
|
pierwszy 8 ml na sElenie wbil xD
spam blz?XD |
[*][*][*][*][*][*]
Tak się zastanawiałem czemu każdy to ma. A tu właczam Onet i patrze: "Odszedł wielki człowiek" [*][*][*][*][*][*] Polacy pokażcie na Mundialu na co wasz stać!! |
Wiedzialem o tym od 7 rano :([*][*][*]
Hail dla najwiekszego Polskiego trenera !! Kazimierz Górski.[*] |
Buhahahahahahaha!
Nooby!!! |
@UP@
Prosze cie dziecko...nie wypowiadaj sie w tym topicu... |
hail Kazik
|
@up ...
In nomine patris et filius spiritus sanctus amen ![*] |
Wale posta...:P:D:P
Teraz ty Michal xD |
|
Oh...noobie noobie noobie :P musisz dawac advance'y z fishingu xD ? kup pare sd wpakuj w kogos i daj ss'ki :P
|
Bumpppppppppppppppppp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:56. |