![]() |
dostajesz wlasnie taki scroll czasami expa(zadko) a nic ?? moze nie wykonaliscie bonusu ?? zawsze wykonujcie bonus wtedy dostaje sie nagrowdy.
|
Cytuj:
http://img236.imageshack.us/img236/2...orc0009md3.jpg koks. |
Usunąć .
|
X-zero cho do nas na broa ;x mam tam dita na windi mam maga w sumie też moge tam zagrać jak chcesz sie zgadać na gre to pisz pm nick:Harlekiin(ale nie jestem pewny jeszcze sprawdze :P)
|
X-0 ja gram na windii. Ostatnio nie gram bo pacc ale jak mam chwile to czasem wejde. Mam 26 thiefa i niewiem gdzie wbijac do drugiego joba.
Pzdr for all. ;) |
A tu mój sorcerer 17 lvl, to nie są jego maxymalne hity, normalnie wale po 200 [po dwa razy], ale to jest jeden z lepszych potworów jak na mój lvl ;p
http://img222.imageshack.us/img222/5241/sspu9.png |
Heh kiedyś też grałem xP ale jak zawsze mi się znudziło xD
@Kashek gz i wogołe koment xDD |
Cytuj:
|
bo te grzyby to normalna rzecz na ktorej sie expi =P
|
Hmm...jak się teraz założy konto na globalu, to je usuwają po jakimś czasie? jak tak to chyba idę na eMS :/
|
Na gms ludzie z europy wcale nie mogą już zakładać konta ;x
@Down:Na jump quescie chodzi o to aby skakać do góry po tych platformach i na końcu zdobyć to co tam musisz.. |
Witam, gra ktoś na Kradii ? Pisać tutaj ,lub na PM =).I o co chodzi z tym jump quest, może mi ktoś powiedzieć : >?:D|
@up No okej, ale kto zleca te jump questy? Dam radę na 20 lvl ? |
@2xup:
Dziwne, bo ja wczoraj założyłem aż 2 (tzn.jeden z proxy, bo podobno tak się da..a drugie bez niczego) oczywiście passów już nie znam ;p @topic: Chciałem dać screena...ale wchodzę w folder z grą a tam tylko jeden xD Po prostu niby robiłem screeny a się nie zapisywały ;o @edit, up: Level - miasto - NPC - Nazwa - nagroda - komentarz 15 lev - Lith Harbon - John - "John's Pink Flower Basket" - 30 x screw + 300 doświadczenia (po ponownym przejściu questa dostaniemy część losowego minerału) - trzeba będzie iść do Dungeon i pogadać z misterious statue...robiłem wczoraj, nawet trudne... 30 lev - Lith Harbon - John - "John's Present" - rękawice na 35 lv + 5000 doświadczenia - też trzeba iść do Dungeon 20 lev - Kerning city - Shumi - "Shumi's Lost Coin" - 30 zwojów do Losowego miasta + 1 Fame + 2200 doświadczenia - musisz kupić bilet w tej stacji... ten JQ wydaje mi się łatwiejszy 30 lev - Kerning city - Shumi - "Shumi's Lost Bundle Of Money" - Mana Elixir x 100 + losowy minerał 4700 doświadczenia - kiedyś go wykonywałem... Nie wiem czy są na wyższe levele, ale jeszcze są questy w Ellini, bierzesz je od Sabitramy w sleepwood (dungeon!) |
Irwin, wróć się do fajciów i dalej żal na tą swoją uber elytę. Jesteś zbyt mały i nieelytarny, żeby zaszkodzić forum twoim spamem.
|
To w końcu gdzie się tą gierkę ściąga? na maplesea.com, czy global?
@Down czemu? |
Na globalu już nie zagrasz, chyba że masz kumpla który nie jest europejczykiem. On by ci założył koto i podał passy.
|
To gdzie mam grać?
|
Cytuj:
http://img211.imageshack.us/img211/2...ple0027oi1.jpg \o/ |
Cytuj:
@topic: Najnowszy PQ :D http://img402.imageshack.us/img402/1...ple0007xx6.jpg Hmm...chcę zrobić inną postać i zastanawiam się czy wybrać: xbowmana, sina czy dita...chyba wybiorę dita, bo sinem i xbowem grałem ;d |
Udało mi się stworzyć konto. :) Teraz pobieram grę.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Znaczy jedno konto mogę oddać (chociaż trochę szkoda postaci...ale to i tak na innym serwie) a drugie...drugiego nie ma xD |
gdzies widzialem sposob zeby ominanc ta blokade zeby mozna bylo grac na globie. Jak sobie przypomne gdzie jest to zapodam linka. Btw chyba spowrotem zaczne grac robie new postac bedzie mag. Tylko cholera ciezko bedzie na maple island expic magiem =P
|
Niewiem czemu ale ja jakos mam konto na Globalu z jakis rok (kiedys w to gralem) normalnie sie loguje i jest ok. Niewie ktos dlaczego moge normalnie grac i czemu mi nie skasowali konta? ;)
Btw. Jutro moze damm ss'ka mojej postaci :D |
Cytuj:
@2xup: Proxy?! @edit: Zna się ktoś na Frapsie? BO mam problem z długością nagrywania (samo się wyłącza) i mam pełną wersję ;) |
Wie ktoś, ile na Broa warty 10% spear atk?
@Pacz_knight: Na jakim serwerze grałeś? :P |
@up
Nie gralem tylko gram :D Tak jak mowilem ostatnio mam przerwe bo mam pacc'a. Jesli chodzi o serv to gram na windii. ;) |
@Upierz:Scroll for Spear for ATK 10%
Basil Price: 100k - 500k Gachapon Perion, Sleepywood » DROPPED BY 2 MONSTERS Na przyszłość www.basilmarket.com. |
nie sugeroj sie basilem bo podaje mocno zanizone ceny. Ja bym to sprzedal za okolo 2 moze 2.5 mln. Choc nie wiem jak na broa z cenami ale na windii by sie tyle wyciagnelo. btw zaczynam grac magiem nabilem 5 lvl i chyba ide na "maina" bo mam na innej postaci flage amerykanska +10 str.
|
Kupię :
Tarczę - Red Tringular Shield.. po rozsadnej cenie .. :) Badz red cross shield, ale moge dac max 70 k :p Dzis 30 lvl zrobilem ^^ Jestem fighterem... Eduit: Broa: |
mam problem sciągnąłem maple story i zarejestrowałem się na ma mapleSEA i zaapdejtowałem grę do 0.47 kiedy włączam grę pojawia się czarne tło i gra się wyłącza zna ktoś rozwiązanie problemu?
|
Najprawdopodobniej problem występuje z kartą graficzną (maple nie działa na niektórych). Rater miał podobny problem.
@Edit: http://foteka.pl/full/351645a1b7d76e...bbe395d9d1.jpg |
gz wbij jeszcze jeden i wio na kerning pq.
A ja swojego nowego maga bede robic na maga f/p narazie 13 lvl. btw jak dojde do 3th job to bede na chmurke robiony chyli na poison myth czy jakos tak. Bo explosia jakos mi sie nie podoba. |
No pewnie. PQ ftw.
A bowmanów na 21lvlu to biorą jak swieże bułeczki! :d |
Na razie nabite mam 60% :P
@Kołbaś: Nick plx! @Ontop: Zapomniałem dodać jeszcze tej fotki. Śmiać się, or hunted by Kuraj! http://foteka.pl/full/bf8ae03847fbca...90d4f73f74.jpg |
Jak bede mial conajmniej 18-20 to podam bo inaczej to bez sensu. btw i tak ci sie nie przyda ja gram na windii.
btw2 nie od dzis wiadomo ze ubranka dla bowmana na 20lvl sa ble |
A ja nie pamiętam gdzie grałem ;/ przestałem bo nikogo nie było. Ale grałem z Nadem i Miszą. Necromantora też pamiętam, co to za serwer? ^^
|
@Kulikos:
Jak Nadrill i Misza grali to Windia pewnie będzie (też grałem^^) |
Ludzie come to broa!!!Aha nick mam harlekiin jakby ktoś chcial mnie dodać...btw.już 32 :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42. |