Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Zoczek 01-05-2006 15:24

@Szkodi

ahaha to Kali jest pedalqiem xD pozdro^^ (karol here-.-)

Yuge 01-05-2006 18:06

Vienek nie jest ownerem mojego chara czyli Yugekomiego ;)

Mlecziii 01-05-2006 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zoczek
@Szkodi

ahaha to Kali jest pedalqiem xD pozdro^^ (karol here-.-)

Hyba jest tu wiecej paedaluw :baby:

Pawio 01-05-2006 21:09

Tak mleczi oczywiście a największy z nich to ty!!X( Morda i wyp***** stądX( Kłamca i thief!

edit: Popraw swoją ortografie bo mi sie niedobrze robi jak to czytam

Miltoner 01-05-2006 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fabolous
@up

Skopo de'tag ?

xDDDDDDDDDDD. I co teraz bedziecie wymieniac name wszystkich czlonkow IR ?? ;p

Vienek 01-05-2006 22:59

No każdy będzie teraz zgadywał :P

wole pozostać anonimowy
bo jak podam nick wtedy to będe mógł określić jako ass licking

pawlon 02-05-2006 01:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vienek
No każdy będzie teraz zgadywał :P

wole pozostać anonimowy
bo jak podam nick wtedy to będe mógł określić jako ass licking

lol, jak podasz nick to sie beda z ciebei ludzie smieli, to jest to czego sie boisz,a nie tego ze ktos powie ze aa licking, za to cie juz wiekszosc uwaza :P

szkodi, nie ba reply na moj poscik? bo nuda :(

Vienek 02-05-2006 10:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon
lol, jak podasz nick to sie beda z ciebei ludzie smieli, to jest to czego sie boisz,a nie tego ze ktos powie ze aa licking, za to cie juz wiekszosc uwaza :P

hah większość na tym forum mnie tak postrzega :P, ale szczerze zwisa mi to

Yuge 02-05-2006 21:53

To forum poswiecone jest chyba wydarzeniom z Galana, a nie do waszych prywatnych klotni. Wiec Panowie moze na bok z tym ;)

Vienek 02-05-2006 22:09

yuge masz racje ;)

a tak na marginesie grasz jeszcze na jakimś serwie?? :>

Yuge 02-05-2006 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vienek
yuge masz racje ;)

a tak na marginesie grasz jeszcze na jakimś serwie?? :>

narazie gram na kazdym po trochu a gdzie zakotwicze to sie jeszcze okarze :)

Kenseji 02-05-2006 23:57

Smiac mi sie chce jak czytam te wasze zalosne posty.more blz!!!11

pawlon 03-05-2006 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenseji
Smiac mi sie chce jak czytam te wasze zalosne posty.more blz!!!11

wyjasnij nam o wielki mistrzu i guru w ktorym momencie sa one zalosne?

w przeciwienstwie do twojego swiatlego i tryskajacego inteligencja postu :D

Kenseji 03-05-2006 01:59

drazycie temat bana crolica w co drugim poscie w tym temacie,czy naprawde tak bardzo boicie sie gniewu o wielkiego SZKODIEGO :D ze nie mozecie wyjawic wlasnych nickow?

dla mnie to jest zal.pl ;s

pawlon 03-05-2006 02:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenseji
drazycie temat bana crolica w co drugim poscie w tym temacie,czy naprawde tak bardzo boicie sie gniewu o wielkiego SZKODIEGO :D ze nie mozecie wyjawic wlasnych nickow?

dla mnie to jest zal.pl ;s

jak zaczne byc ass lickerem tak jak np ty, to nei ma sprawy. poza tym nie obje sie niczyjego gniewu, ta gra nie jest dla mnie tak wazna, pisze tu bo sprawia mi to przyjemnosc. a to ze nei znasz mojego nicka, no to co? boli ci to? to nie musisz czytac moich postow, ja przynajmniej mam na tyle godnosci ze nie msuze sie podlizywac innym zeby grac w spokoju :D

szkodi 03-05-2006 02:13

Cytuj:

ja przynajmniej mam na tyle godnosci ze nie msuze sie podlizywac innym zeby grac w spokoju :D

dla Twojej informacji misiu - Keji wylizuje mi sreberka i w ten sposob gra w spokoju :] Poza tym znam go dobre nascie miesiecy i to nie tylko z Galany. Mi no nup plix.

Nowe info - splacili sie Blooc, stara jaga, egeenetoo, tom-rek, Demiphant (choc nie calkowicie), splaca sie Bon Devil.

pawlon 03-05-2006 02:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
dla Twojej informacji misiu - Keji wylizuje mi sreberka i w ten sposob gra w spokoju :] Poza tym znam go dobre nascie miesiecy i to nie tylko z Galany. Mi no nup plix.

Nowe info - splacili sie Blooc, stara jaga, egeenetoo, tom-rek, Demiphant (choc nie calkowicie), splaca sie Bon Devil.

taaa, slyszalem o tym, i ze jeszcze moze paruu bedzie chcialo, troche mnie to dziwi, ale w sumie nie dziwie sie ze nie chcieli takich lev porzucac. tez by mi bylo szkoda na takim lev.

szkodi co do tego ass lickingu co wyzej, ehh, tak sie skalda, ze zobacz, takie rzeczy jak wyzej pisza tylko ludzie co maja napisane "friend to rahilli" albo protected by~. dla ciebie to normalne? co z tego ile go znasz? ja znam ludzi co z toba grali i to na kilku serwach, znaja cie tez grubo ponad rok, i jakos nie maja takich wspanialych opinii o tobie. jak widze ile osob biega z napisem ze protecta maja przez ciebie i perma, to mi ich szkoda, ze nie potrafia grac sami, bez chowania sie za kumplami, nie ma sie co dziwic ze wiekszosc z nich nic nie osiagnie. a tak to tylko biegaja i cwaniakuja.

thewojtek 03-05-2006 09:39

Cytuj:

blooc jakis tydzien temu, stara jaga 2 dni temu, demi~ 3 dni temu ;PP
gran tez sie splacil o,0

co do asslickingu, mam podany moj nick <<< tam i wiecie kim jestem, po to zebyscie wiedzieli kogo opinie czytacie, odpowiadam za to co pisze, pisze co mysle i raczej to nie jest asslicking -,- wiec nie pierdolcie bzdur ze jak ktos tam poda nick to odrazu kazdy posadzi go o asslick....

Raynold 03-05-2006 09:45

Czy do każdego tematu musi przychodzić Moderator i upominać, żeby się nie kłócić? Czy nie potraficie sami zrozumieć tego, że prywatne kłótnie załatwia się na pw, maila, czy też w grze, a nie na forum publicznym?

Jak w innych tematach: kto zacznie lub będzie kontynuował kłótnię pod moim postem, bądź zacznie wyzywać itd itp, z miejsca dostaje miesięcznego bana.

szkodi 03-05-2006 11:17

Warto podkreslic ze Demiphant ma kilka dni do zaplaty reszty pieniedzy.

Z newsow Konda wbil 80 mln expa.

A i dziekuje oderatorowi za ingerencje :]

Odezwe sie jak bedzie o czym rozmawiac ;)

Dragon86 03-05-2006 12:21

A co z corliciem i stypem??
moga tez sie splacac??-.^ i czy chca??:p

Kuczer88 03-05-2006 13:11

Może byśmy poszli na nowy swiat bo po co tu siedziec :PPP Chętni niech sie zgłaszają i nie pytają kim jestem bo to mało istotne w tym momencie.Niedługo powinny wyjsc new worldy i można by sie troche na nich pobujac.

Z poważaniem
Kuczer

Dragon86 03-05-2006 13:21

Hehe gdybym umial Pg i mial na to czas poszedlbym :p
ale ani jednego ani drugiego wiec podziekuje :)

$Vego$ 03-05-2006 14:08

Żal mi dupę ściska gdy widze wasze posty w ktorych mówicie jaki to zły Konda zabija Polaków. I dobrze, bardzo dobrze, lepiej żeby Galaną rządził Szwed niż jakiś polski śmieć. Nie dziwie się że na Galanie to Konda jest władcą. Polacy nigdy nie będą nią władać bo nie umią nawet sobie pomagać tylko się mordują jak popadnie i kogo leci. Swedy se pomagają a my tylko ślizgamy się na tym samym gównie, leżymy na dnie i życie nas dyma jak chce. Ciągle padam przez te polskie kur**. Nie mają honoru atakuje zawsze razem jak jest jeden PK to nigdy mnie NIE atakuje tylko idzie po kolege. Boja sie uczciwej walki. Admini powinni pokasować polskie konta takich n00bow.

A tak po za tym czemu ja dostałem Name Locka nick miałem "Siema Wiara", a jakiś n00b ma nick Master Harry Potter?

pawlon 03-05-2006 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez $Vego$
Żal mi dupę ściska gdy widze wasze posty w ktorych mówicie jaki to zły Konda zabija Polaków. I dobrze, bardzo dobrze, lepiej żeby Galaną rządził Szwed niż jakiś polski śmieć. Nie dziwie się że na Galanie to Konda jest władcą. Polacy nigdy nie będą nią władać bo nie umią nawet sobie pomagać tylko się mordują jak popadnie i kogo leci. Swedy se pomagają a my tylko ślizgamy się na tym samym gównie, leżymy na dnie i życie nas dyma jak chce. Ciągle padam przez te polskie kur**. Nie mają honoru atakuje zawsze razem jak jest jeden PK to nigdy mnie NIE atakuje tylko idzie po kolege. Boja sie uczciwej walki. Admini powinni pokasować polskie konta takich n00bow.

A tak po za tym czemu ja dostałem Name Locka nick miałem "Siema Wiara", a jakiś n00b ma nick Master Harry Potter?

pewnie nie czytales tibia rules name lock za to ze twoje imie nie opisuje osoby.

a propo cheatow:
wanos elstar:
Banished: until Jun 02 2006, 02:36:37 CET because of macro use

Lord Hybrid 03-05-2006 17:36

Cytuj:

pewnie nie czytales tibia rules name lock za to ze twoje imie nie opisuje osoby.

a propo cheatow:
wanos elstar:
Banished: until Jun 02 2006, 02:36:37 CET because of macro use

Wygląda na to że nie dlugo nacieszył sie pozycją tutora gdyż stracił ją po banie (jeśli dobrze pamietam to z miecha był tutorem).

Miltoner 03-05-2006 19:51

Cytuj:

Hahahahaha jakos na aldorze rzadza polacy i co ??? jest PA ???? NIE MA bo na to nikt nie pozwoli CYA.

Rybzor 03-05-2006 19:55

Cytuj:

Fajne fajne, a komenta na tibia.com masz jeszcze lepszego :p

Sharev 03-05-2006 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba
Fajne fajne, a komenta na tibia.com masz jeszcze lepszego :p

Polacy sa najwiekszymi skurwysynami jacy graja w ta gre. Sa pojebanymi PK którzy zabijaja swoich zamiast zabijac Brazyli czy Amerykancow. Szkoda slów na takich polskich matkojebców. Smierc polskim PK. Tylko jeden raz zaatakowal mnie gosc ktory NIE byl polakiem po uderzeniu do mnie z dwoch SD dal mi spokoj. Wszystkie inne deady mam przez polskie kurwy, ktore nie maja honoru i zawsze atakuja wtedy gdy maja wiekszy lvl lub gdy jest ich wiecej.

JEBAC POLSKIE PK

$Vego$ 03-05-2006 20:11

Nikt nie każe wam tego czytać. Wchodzisz na wlasna odpowiedzialność. Tak tak czepiajcie sie mnie ze mówie prawde ktorej sie boicie tak lepiej chwalić nasz piekny kraj. Wez wyjdz i nie wracaj. Kazdy mowi polska wolny kraj panstwo wolnych ludzi tu wolnosc ponad wszystko tu kraj szczesliwych ludzi a prawda jest jedna i kazdy ja zna że DOBROBYT TO MY MAMY W NASZYCH KOLOROWYCH SNACH.

Marze o wysokim lvl wtedy nadejdzie czas pozabijać paru polskich PK.

drut 03-05-2006 20:15

Vego jak bede miał przyjemnośc spotkania cie w rl to masz u mnie browara. Widze ze w tibie nie grają tylko sami idioci ...

Lord Hybrid 03-05-2006 20:16

Cytuj:

hyhyhyy....... kurde nie moge z brechtu. Ale ok. Zawsze morzna pomarzyc tym bardziej gdy jest sie tak zdesperowanym i po takim "trudnym tibijskim dzieciństwie" :)

Rybzor 03-05-2006 20:44

Cytuj:

uwielbiam jeść bananyAC POLSKIE PK
Moze Ci PK zabijaja Cie za to ze im banany wyjadasz?

Vienek 03-05-2006 20:53

Cytuj:

Nikt nie każe wam tego czytać. Wchodzisz na wlasna odpowiedzialność. Tak tak czepiajcie sie mnie ze mówie prawde ktorej sie boicie tak lepiej chwalić nasz piekny kraj. Wez wyjdz i nie wracaj. Kazdy mowi polska wolny kraj panstwo wolnych ludzi tu wolnosc ponad wszystko tu kraj szczesliwych ludzi a prawda jest jedna i kazdy ja zna że DOBROBYT TO MY MAMY W NASZYCH KOLOROWYCH SNACH.

CO ma polska do tibii/galany?? :>

nie wątpie że random pk w więkoszści to polacy, ale nie mów tutaj o kraju ;)

$Vego$ 03-05-2006 22:20

Mimo wszystko ta gra jednak coś ma. Polacy w normalnym życiu wolą kraść niż zarabiać, w grze jest tak samo. Zamiast zarobić na jakimś expowisku wolą zabijać innych nawet jeżeli ktoś jest z tego samego państwa. A tacy Szwedzi grają zespołowi rzadko się zdarza by szwed zabił swojego. Pomagają sobie a nie jak polacy ze sie komuś wrzucą na expowisku i zaczna sie drzeć "Leave or die".

@Ryba: Ja nie pisałem nic o bananach to Sharev dał jakąś podrzedna cenzure.

@Drut;Thx za browca:)

szkodi 03-05-2006 23:46

Nowosci :

Padl Sira Shier. Powod - zaatakowal Gaostica.

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/8624

Yuge 04-05-2006 00:22

Cytuj:

Nowosci :

Czy tylko Szkodi umie pisac na temat?X(

W sumie to blachy powod do zabicia, jak bylo tak jest zabijacie za nic :(

Fabolous 04-05-2006 00:27

Powód nieważny. Ważne że jest i to już wystarczy żeby kogoś zabić. :(

szkodi 04-05-2006 07:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yuge
Czy tylko Szkodi umie pisac na temat?X(

W sumie to blachy powod do zabicia, jak bylo tak jest zabijacie za nic :(

zabijanie za nic to jest zabijanie za nic - tu mielismy konkretny pwood bo Gaostic to ex-Patriota.

thewojtek 04-05-2006 08:25

Cytuj:

Nowosci :

o,0 pierwszy raz od dawna widze jakis sensowny powod, ale nie pomysleliscie o tym ze lepiej takie sprawy zalatwiac "dyplomatycznie" moze Shira~ miala powod.....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35.