![]() |
Wiesz, skosił mi na tydzien mlodego excella na skrzydlo co trenie, i zadka co trenie tez na 2 tydnie.... No to 7 lekarzy w ruch poszlo...
|
Cześć
Mam klub! Czekałem 1 dzień nazwa: Legia Nowy Tomyśl Liga: 1-sze miejsce w VIII.1931 8o |
wygrana na wyjezdzie 1-6, ino z botem. 2 miejsce w tabeli jak do tej pory, za tydzien przy odrobinie szczescia tez powinienem wygrac, w najgorszym wypadku remis (gram u siebie, morale wysokie, pomoc na tym samym poziomie, reszta statsow tez w miare wyrownana). Czyzbym zapewnil sobie utrzymanie jeszcze przed runda rewanzowa? ;]
|
0-1 Eric Melon (22)
0-2 Bob Napoli (36) 0-3 Bob Napoli (38) 0-4 Ariel Wąchała (43) 0-5 Bob Napoli (63) 0-6 Bob Napoli (72) 0-7 Clive Sheffield (73) 0-8 Jorge Souto (73) 0-9 Bob Napoli (76) No prosze a kuter mowil ze tak przeplacilem za niego : D I teraz najlepsze! Koles ktory byl pewniakiem do awansu zgubil dzisiaj 2ptk : DDDDDDDD I to z konkurentem do degradacji : D Morale drużyny: zadowoleni |
Kur... 2-2... A prowadziłem po I połowie 2-0...
|
Wygrana 4 - 0 z liderem , Finanse : - 869 000 ( - 968 320 ) i co klepa ;/
|
Wygrana 3-1 z beniaminkiem ;(. PIC'owałem i zdziwiłem się bo dość mocno osłabiło to moją pomoc, mianowicie z kiepski (wysoki) na nędzny (maks.). Grali ci sami zawodnicy, z tym że dzisiaj byli w lepszej formie oO. Za tydzień mecz z liderem, smutna prawda jest taka, że jeżeli przegram to praktycznie już tracę szanse na awans.
|
przegrana 3-1 :P ale tak sie spodziewałem. Fiszbin my w tej samej lidze jesteśmy o ile sie nie myle :)
|
@up
VIII.1024 ? Mój team to KS Kalarepa. |
to jakis mega przypadek chyba bo to nie ta liga :D zobacz VIII.1505 na drużyne GORLAND
|
5-1 w dupę z drugim miejscem, następny mecz ze spadem tabeli, więc może się uda odrobić trzy punkty.
|
3:2 niestyty w plecy ale spodziewalem sie przegranej ale remis wygladalby lepiej:/ B) rekordowa ilosc gwiazdek 29 ;) :)
|
Wygrana 4-1 z liderem xP Dziwne, że tak nisko. Miałem pomoc przeciętna min. posiadanie piłki 96% w drugiej połowie a tak nisko. Ech. Co to się dzieje.
Jestem na 1 miejscu razem z Crvena Zvezda Kopisk i nie zamierzam oddać tego prowadzenia do końca sezonu. |
Wygrana 4-1 zajmuje 2 miejsce przegrywam bilansem.Hmm za tydzien mecz sezonu mam nadzieje że żle nie będzie
|
7-1. Szkoda ze z botem, ale nic. Liczy sie kazdy pkt =P
|
|
@Up
I co się cieszysz? Z takim KK to na żaden wyjazd się nie wybierzesz:). A cyferka, jak cyferka... |
Fiszbin mamy podobna sytuacje finansową
|
http://i7.photobucket.com/albums/y286/Ishineon/ff.jpg
Kto jest fajny? Niestety VIII liga już piąty sezon... Mam nadzieję, że to już ostatni. |
a ja szukam jakiegos porzadnego innera do kupienia, macie moze? ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Straznik - za to nie masz dwoch fantastów, co najwyzej fantas i znakomity lub jakiś ols... |
Cytuj:
|
kto zechce mnie uratowac bo mam kiepska sytuacje finansową
|
Cytuj:
Pozdrawiam. |
Cytuj:
|
Co robić gdy zbliza sie bankructwo :?/
|
to co ja , trenowac zawodnikow i sprzedawac ale zaden ziomek niechce kupic . ;( ;( ;( ;( ;(
|
Wchodze dzisiaj na Hattrick Coatch Professional, patrze wyniki treningu i zobaczylem wyrok dla swojej druzyny, nie dosc ze najlepszemy pomocnikowi spadla forma juz do kiepskiej:/ to jeszcze zaden z trenowanych napastnikow nie raczyl podniesc swojej umiejetnosci:/ ...masakra:( a na dodatek najtrudniejszy mecz w lidze i mam nadzieje ze ugram chociaz remis:(
|
Finanse Gotówka: -987 427 zł (-1 134 174) zł Kto jest Hojny xD sprzedaje bramkarza ^^ |
17 ligowa wygrana z rzedu ;] Tym razem 3-1, ale ciezko bylo, bo przeciwnik gral z kontry... skonczylo sie to jedna kontuzja +3 dla mojego najlepszego skrzydlowego +lekka kontuzja dla rozgrywajacego... sax, za tydzien gram z najmocniejsza druzyna ligi, tez gra z kontry, pol skladu mi polamie ;/ Trzeba bedzie PiCnac i wystawic rezerwy, po co ryzykowac kontuzje w meczu ktory i tak przegram? ;] A, no i za tydzien pierwszy milion na plusie ;d
|
No i znowu wdupane:)
1-3 nie jest aż takie złe, choć ostatnio mój rywal nie grał za dobrze... |
6-1 do przodu z jednym z konurentow do awansu :) za 2 tygodnie najwazniejszy mecz z spadkowiczem ktory ostro gra z kontry a wiec moze byc ciezko
Hattrikowcy! Jako iz zbilzaja sie swieta to zycze wam samych wygranych w ht nie bede wam zyczyl zdrowia itp. bo wkoncu to temat o owej grze.Do zobaczenia w ekstraklasie! ;) |
Wygrana 2:1 z ówczesnym liderem, teraz jestem 2 w lidze, przegrywam bilansem bramek. Aż do 12 kolejki gram teraz same łatwe mecze. Awans jest w zasięgu ręki.
|
Wy sie radujecie a w moim obozie rozpacz choc wygralem i mam 2 miejsce w lidze ;/
Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia |
Wygrana w meczu sezonu 3:1 na razie 1 miejsce i zobaczymy co dalej:)
Merry Christmas:) dołączam się do życzeń wyżej napisanych:) Pozdro. |
12 zwycięstwo ligowe z rzędu ; ) Gładko 3-0 a się bardzo obawiałem.
Pierwszy raz w mojej karierze zajmuje 1st miejsce w lidze ; O o 2 pkt vice lidera wyprzedzam. W bramkach 11-2 : ) Noo. Oby ten sezon był dla mnie udany! Wesołych Świąt! |
Mać, zarąbisty sposób na piłkarskie uczczenie Wigilii - znowu 1:5 w dupsko. Ze spadem tabeli.
Następny z pierwszym miejscem, bosz, jak mi się uda wejść do środka tabeli, to będzie nieziemsko. |
Ja na początku nie wiedziałem co i jak robić, robie byle co, a tu przyjeżdza kuzynek śmieje się ze mnie, patrzymy a tu mam 1 miejsce w 8lidze jakiejś tam :confused:
Nazwa drużyny: HOLY_SQD (same wygranye :P ) Jak ktoś chce może się ze mną umówić na sparing :p |
A może pomożecie mi coś, w ostatnim sezonie walczyłem o 3 miejsce, zająłem 4 miejsce w ósmej lidze, a teraz kupiłem 2 zaowdników i całkowita odmiana - przedostatnie miejsce w lidze, ale prawie wygrałem jeden mecz. Pomóżcie co zrobić - moja drużyna nazywa się Gangsters Wola Mieczysławska United i zobaczcie sobie jak sie spisuje. Pomóżcie w wyjściu z dołka
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14. |