![]() |
Cytuj:
PS. ile zapłace za beholder shielda na Iridii ? |
@up
Około 1k, to u dżina da sie sprzedać. @topic 20 kina K armor, p legs, crown/warrior helmet, medusa shield, mamooth~, fur boots i 20k+ w depo. Zmienić coś? |
24 Knight
Knight Armor, Knight Legs, Crown Helmet, Bright Sword, Beho Shield. Myślę nad zmianą tarczy. |
*roni_dark No i dobrze myslisz:p Kup sobie jakas tarcze pomiedzy tower a vamp, to juz zalezy od tego ile kasy jestes w stanie wydac i czy ci szkoda.
*Beys No dwarven na poczatek powinna starczyc, ale odrazu jak bedziesz mial kase to by sie przydalo kupic guardian albo dragon. |
25 EK
Vampire Shield, P Set, Crown Helmet, Serpent Sword 60k w dp |
p-set, steel helmet, dwarven shield
14 lv 20k w dp co doradzacie? |
Cytuj:
|
Niestety widze ze wiekszosc z was bierze kase z lepszych lvl czy zamawia na allegro albo dostaje od kumpli. Tez tak robilem, ale nastały nowe czasy. Gram na serwerze bez kumpli, bez niczego. Sam zdobywam kase. Przede wszystkim - mam scarfa, dark helmeta, p seta, dwarvenke i fur bootsy. Co kupic? Jestem Palladynem (mam 14 lvl, eq mnie do tej pory nie obchodziło bo tylko zbierałem kase na to.. pomijajac skillowanie - dopiero 46/31 nie licząc kilku deadów) I na czym zbierac kase? Najbardziej mi sie opłaca na waspach bo wypadaja honeycomby, chociaż mam czasem dni że nawet 30 w 2h zrobie, a czasem i w 2h około 5. No chyba że macie lepsze propozycje, ale żeby w tej okolicy chodziło mało ludzi.
|
Cytuj:
Zbieraj na B-robe, crown shield, crown helmet, BoH (mogą być zwykłe), oraz najlepeij zostaw plate legi lub, ew. knight legi-to raczej plany na przyszłość, teraz zainwestuj w skille (tak do 55 wystarczy ew. 60) oraz kup sobie w miare lekkie eq, a potem tylko oszczędzaj, żeby mieć więcej spearów i w końcu zrezygnuj z gry, bo zdobędziesz wszystko. |
Dzieki oczywiscie za odpowiedz. Ale nie chce mi sie pisac 2 oddzielnych postow, zeby sobie nabic tak jak inni. A nie lepiej kupic tansza skore z mamuta? Ma tylko 1 arma mniej a jest 2x tansza
|
Witam,
Ja mam trochę inne pytanie, ale nie miałem gdzie go dać. Chciałbym się dowiedzieć w jakiej cenie są takie przedmioty na serwerze Lunara Dragon Scale Mail Knight Armor Golden Armor Knight legs Crown Legs Royal Helmet Crusader/Warrior Helmet Demon Shield Medusa Shield Bright Sword Fire Axe Bardzo dziękuje za wszystkie odpowiedzi |
A ja z kolei chciałbym się dowiedzieć, za ile mogę sobie na menerze takie eq sprawić: boh-y, b-robe, crusader helmet, c- i g- legi (chcę znać cenę obu), vamp shield. Chciałbym znać cenę każdego przedmiotu z osobna.
edit: I jeszcze p-ammy. |
Cytuj:
Boh - 55k-60k;( B robe - ok 20k Crus Helmet - ok 6k C legi - ok 40-50k G legi - ok 100k Vampka - ok 14k (Ceny stale sie zmieniaja [oprocz BOH]) |
Siema a oto moje pytanko: Co moge kupic za ta kase
Poziom: 16 Skille/Mlv: 60/60 M Lvl Posiadany Eq: C armor, K Legs, Fur Boots, Serpent Sword, Medusa Shield, Crown Helmet Il. dostępnej kasy: 110 k Co chcemy kupić: Dobre Eq do 50 lvla |
Jak dla mnie to masz i tak za dobre eq jak na swoj lvl, ale jak juz tak chcesz cos kupic to kup se wamp shielda i i zbieraj kase, a o zmianie eq pomysl dopiero na tym 50 lvlu, a no i kupuj bronie zaleznie od lvlu np. bright sworda na 30, jaka bron nosic na jakim lvlu masz na tibii.pl w mieczach.
|
jaka cena bylaby odpowiednia do sprzedania Broadsword na Azura??
|
To troche nie do tematu, ale sadze ze 500gp max, ale moge sie mylic bo nie gram na tym servie.
|
hihi mam kasy dużo, ale pomysłów mało :D
nie kupuje nic bo wpadam w manię siedzenia na rynku. ja tak potrafię przez godzinę !! :baby: teraz to już mnie nie stać na plate legsy nawet. Uh-oh... X(X( |
...
Witam ;D
Moje eq : K set,Devil helmet,fur boots,crown shield,serpent sword. mam 2k. i mam pytanie / Zbierać na coś ? Sprzedać jakąś rzecz i coś inego kupić... Czy zostawić kasę i wydawać na mf,uh,ih itp?:baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Odpowie mi ktoś? |
Help xd
Otóż mam knighta. Lvl: 18 Skille cos koło 37/34 - skillowanie będzie na 20lvlu Kasa: 7.5k Posiadane eq: nosze: p set, wyvern fang/serpent sword, beholder shield, leather boots, steel helmet w depo lezy: k armor, dragon shield + beholder shield, fire sword + serpent, fur boots, steel helmet(2x), plate legs(1x), Mlvl: 2 :( - dobijanie 4mlvl będzie na 20lvlu Na co mniejwięcej chciał bym wydać tą kase: nie całą kase najlepiej ale myslę że 2bp ih(zostały mi 4 ihy po tzw. "iridia war"), może lepszy hełm, a za pare lvli raczej na k legi(mam w depo duzo smieci na sell typu kusze, łuki itd to też wejdzie ok 1k) EDIT: świat iridia(pvp) |
Dobra, oprócz knighta mam też pala:
lvl10 [ byłby 11 ale berserk jeden hit... no niestety :d ] mlvl 0 o_o Jakoś tak wyszło... Eq [ podobne do knighta ] Crown Helmet, Noble Armor <<< dostałem od kolegi, Plate Legs W dp 3k, ok. 300 boltów, łuk, kusza, 55 spearów, 3 honeycomby, minoleather, Skille: 39/27 Co do shielda... Ogólnie chodze z cross/bowem, ale jak biore speary, do skillowania to wooden shield :baby: Na co wydać, small stony, arrow, bolt czy jeszcze coś innego... ? |
*Ryba_Firefox Załóż dragon shielda i fur bootsy z depo.
*Beys Kup mommoth fur cape. |
Cytuj:
|
witam
mam knight lvl 31 skile 70/71 m lvl prawie 5 eq:dsm,rh,demonka,pammy,steel boots/boh,bright sword,c legi dostepna kasa:50k pytanie: co moge se kupic przydatnego?? |
*Beys U mnie na Forterze jest warte okolo 3k, ale niestety nie wiem ile u ciebie, ale mysle ze 3-6k.
*bercik-knight Najlepiej to nic nie kupuj :P Eq masz bardzo dobre jak na swoj lvl. |
knight 15 lvl
skill 48/46 morgana eq p set beho shield serpent sword leather boots dark helmet 5k do wydania |
chyba tylko noble armor moze ci sie przydac.przyznam ze nie znam cen jakie panuja na morganie ale nie sadze zebys mogl za 5 k kupic cos wiecej.radze raczej pozbierac wiecej kaski... :]
|
dzieki za podpowiedz ale juz za 4.5k kupilem k armor :)
|
Co kupic??
Level:20
Skille/Mlv:21 Posiadany Eq:Blue Robe,Volanic Rod,Plate Legs,Leather Boots,Crusader Helmet,Medusa Shield Il. dostępnej kasy:20K Co chcemy kupić:Crown Legs albo Vampir Shield Cena przedmiotu który chcemy kupić: ?????????????? Wlasnie ile to by na Candi Kosztowalo |
24 lvl
Knight 63/62 iron helmet, plate armor, serpent sword, plate legs, zwykle buty i meduska, scarf okolo 14k co kupic ? moze zbierac na BOHy i pozniej na elfy ...? |
Zmien chelm na przynajmniej steel.
|
Cytuj:
|
Siemka!
Mam 15 Paladyna ze skilami 51/41 (skilowan'ko będzie później, bo kamienie mam) EQ: Steel Helmet, Plate legs, Plate armor, Dwarven shield, Scarf, Leather Boots. Mam do wydania 14k. Nie są to pieniądze kupione z Allegro, ciężko na nie zarabiałem dlatego proszę o rozsądną odpowiedz. Co kupić? Zastanawiałem się nad G armorem albo B robem. Gram na świecie Elysia. |
Co kupic??
Świat: Guardia (no-pvp) Profa: Knight Lvl: 24 M lvl: 4 Skille: 68/65 Eq: Crown Armor Knight Legs Fur Boots Medusa Shield Wyvern Fang Crown Helmet Platinum Amulet Dostępna Kasa: 100k Co kupić aby mi starczyło na długo (moze dsm) |
Łep se kupcie!
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:43. |