![]() |
Cytuj:
|
21 kina, skille 55/55, eq: noble arm, p-legs, dark helmet, crimson sword/two handed sword, dragon shield. Dam rade wyvernowi? A jak tak to ile potionow moze pojsc?
|
Czy 32 sorcem pokonam GS-a?
|
Zadam pytanie za kuzyna :) Czy ubije dwarfa guarda 16 palem ze skillami 53/46 ?
|
Spoko
Spokojnie Dasz radę tylko sie módl żebys laga nie miał, bo wtedy sytuacja by była nieciekawa...!!!:(
__________________________________ See You on Tibia...:) |
EQ:
Crusader Helmet Hailstorm Rod Demon Shield Blue Robe Knight Legs BOH Platinum Amulet 70k w depo ( tylko żebym za dużo nie musiał wydawać bo ostatnio padłem przez pewną osobę i troche musiałem wydać) Statystyki: 36 lvl 35 mlvl(wiem wiem...) Czy dam rade na dragonach(gdzie jest jakiś odpowiedni dla mnie resp?) ile mam wziąść manasków? mam 1 bp HMM wystarczy? czy zrobić sobie jakieś inne runki? chcę wbić tylko 1 lvl (z 36 na 37) przy niedużym waste p.s dajcie mi najelepiej linka na tibian earth bo za bardzo na dragach się nie znam Pozdro! |
Czy pokonam Giant Spidera na 43lvlu sorkiem
Eq: Royal helmet Golden armor Demon shield Blue legs Woi Boh Free Account |
Mam pytanie czy
20druidem eq: Mammuth Fur Cape k legs c shild c helmet n rod c boots platinium amulet Dam rade expic na poh bez waste P.S. Wczesniej expilem na guardach ale mi sie juz znudzilo wiec pytam sie czy na poh se poexpie |
Jeśli chcesz na cyklopach to może byc ciezko, polecam m.sternum.
Jak na mino to nie wiem czy dasz rade, ja tam 24 palem ledwo wyrabialem <lurowane potworki>. a o GS nawet nie mysl |
28 ms - małpy
mlv - 29 eq : zajebiste jak na ten lv ;) waste czy nie? I jeszcze przy okazji mam pytanie czy padne przy robieniu dreamera gdybym spróbował? |
50 drut
eq: Royal Helmet, Golden Armor, Crown Legs, , Platinum Amulet, BoHy Na czym expic bez waste ?? Ew. malutkie ?? ;) Na dragonach/dragonach loradch dałbym rade ?? Pozdrawiam ;) @edit zapomnialem o shieldzie i rodzie xD Demon Shield Hailstrom Rod |
od ktorego lvl mozna biegac ELDER DRUIDEM po GS isle???
prosze o odp |
@up2
na dragach na l00zie tylko wez pare bp mana potion/ strong mp dl-a tez tylko jak nie bedziesz mial szczescia co do loota to wiadomo :D |
Czy mój kumpel paladyn lv 24 skill 90/69 da radę spokojnie expić na dragach?
Eq: Plate set, dark helmet no i jak speary to dwarven shield Ma też 2 bp of uh :P Wypadły mu z kolesi 4 bp of mana fluid i 4 of life I czy lepiej mu z hunting spear czy może z jakiś arrow czy bolt?? |
Smoki będą padały jak muchy tylko na takim poziomie trzeba bardzo uważać na pasek życia bo nie ma się go zbyt dużo.
A co do broni to niech już weźmie ze sobą Royal Spears. |
Up2
Tak moj kolega z 90/69 na 24 levelu:p Chyba cos ci sie pojebalo albo nas w huja robisz;) A jesli to prawda daj nick kolegi na 24 levelu z takimi skilami:] |
Mam 51 palla (Facc), skille 81/67. Czy mogę spokojnie expić na np. Deep Fibula? Jakieś inne propozycje? ;]
|
Mam Palla, 51 lvl (facc), skille 81/67. Czy mogę spokojnie expić na np. Deep Fibula? Jakieś inne propozycje?
Co do tego 24 Palla z 90 distem- troszkę niepotrzebnie od razu wbijałeś tak wysoki skill, na 24 lvlu łatwo paść i szkoda dziewięciu dyszek ;] |
Niechcący dwa posty wysłałem, przepraszam i proszę o usunięcie tych dwóch niepotrzebnych :)
|
Cytuj:
|
Byłem na Dragon Lair, problemem jest to, że tam praktycznie zawsze jest zajęte :P
|
Raczej tak
Cytuj:
|
Czy ze skillami 75/75, Bright Swordem i na 30 lvlu mogę iść na Dragon Lair i nie paść? Przeżyję, jeśli wyskoczą mi 2 lub 3 dragony na raz? Oczywiście mając health potiony :) I czy dam radę GS'owi, gdyby dogonił mnie na PoH'u? Proszę o rychłą odpowiedź tutaj lub na priva.
|
@up
jesli chodzisz tylko z bsem bez eq to trudno ci bedzie zbloczyc GSa xD ogulnie jakby cie dopadl po drodze na dc powinienes dac rady uciec (waste caly bp potow) 33 MS czy dam rade na powiedzmy tar tombie za tp (chodzi mi zeby sie zwracalo) jesli nie tar to jaki ? |
Czy pokonam?
Czy pokonam draga na 31 lev ( prawie 32 :P) z dobrym eq :P z 4 mlev :P i
ze skillami 59/58:( .:cup: |
@UP - tak, ale weź bp potów "jakby co".
|
ed
Czy dam rade 41 edem solowac Hero? jak nie to jaki lvl zeby spokojnie solo huncic na nich..bez waste
|
Cytuj:
|
No więc tak
46 lvl knight skille 79/77 eq. b robe, knight legs, crusader helmet saphire hammer i crown shield. Czy moge blokować hydry 36 druidce, czy byłoby duże ryzyko deda? i co z waste? ile wziąść potow... mam do dyspozycji 60k... A może poczekać do 50 lvl i war hammer? down. zmieniłem eq, teraz mam dsm, demon shield, demon helmet, jeśli nie na 46 to na jakim? |
Majac do dyspozycji 60k zaopatrz sie w jakies lepsze eq.
I blokowania hydry na 46 lvlu niepolecam, jest bardzo duze ryzyko deada, o waste juz niemowiąc, i z tego co napisałeś wynika shooterem na huncie miała by być 36 druidka.... :P Mysle ze jestescie bez szans :P |
Drag
Czy na 21 levelu i skillach 50/50 dam rade dragowi z dwarven axe ile zejdzie potionow uh ?
|
Ja mam 14lvl 55/55 Knight. I zamierzam najwcześniej iść od 25lvl 65/65.
|
@UP - Ale mu chodzi o jego postać -.-.
@2UP - weź 2 bp'ki potów. Może być tak, że zużyjesz 8, a może być tak, że drag dostanie pierdolca i tak Cię zaspamuje, że zużyjesz bp. Dlatego i tak weź 2 bp'ki, zawsze będziesz bezpieczny [;. |
Thx
Cytuj:
Nara |
Mam 22 lvl mag m lvl 19 (padalem czesto 3 razy pod rzad i nie nabilem ;()
czy pokonam Horned foxa ? Bez blokera... |
Cytuj:
|
Pytanko
Mam małe pytanie dobiero zaczołem graz w tibie mam juz 9 lvl jestem palladynem i czy moge pokonac huntera. Ze slimem dzisiaj wysgralem ale boje sie ze mnie tera zbije. I myśle ze hunter jest słabszy od slima ale nie wiem pomużcie na co moge is najsilniejszego jakby co chodze z lukiem i zadaje max 40 obrazen z [ITEM]burst arrows[/ITEM] odpiszcie jak najszybciej pliss :)
|
@up
Slime jest o wiele slabszy do Huntera... Watpie czy dasz rade... chyba ze z potionami... ale sie nie oplaca :] |
Radz
Cytuj:
Moim zdaniem na huntera na razie nie idź.Na najsilniejszego możesz spróbować na cycach ale uważaj.Na wszelki wypadek weź bp potow albo ihów bo . :cup: |
hunter potrafi mocno trzepnac proponuje tak na 13-16lvlu sprobowac ale to tez zalezy gdzie go chcesz dednac i jakie masz skille :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:45. |