![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Powiedz mi kogo pkuja z Hurri~ -.- Ogolnie pkowali nie pierwszy raz... @down Mi tam rybka czy byl czy nie wazne ze padl xd |
Wow zajebali nizahe bo byl Pingowany! GREATZ!!!!!!!
|
Jednego dnia rządzisz całym światem, drugiego dnia jesteś huntowany przez prawie wszystkich wysokich leveli. Ale ten świat zmienny. ;]
Jak nic się nie zmieni to już prawdopodobnie koniec Nizahe na Morganie. |
Mam pytanie jaka jest obecnie sytuacja na servie , czy da sie robic pg i nie byc huntowanym ? czy da sie wybic na tym servie ?
|
Cytuj:
Dokładnie ;) |
To sie porobilo jaja jak nic :D
|
Efff.
Nizahe kiedys w rozmowie z moim qmplem, ktorego protowal, napisal ze wbije 200lvl na Morganie. I co Mr. Steve? ;] |
Xillio -> Delete (macro use)
|
Cytuj:
|
Witam
Przed chwilą KURWA padłem przez jakiegos JEBANEGO Ancient Afgan Pisze mi ****, że mam hunta od HURRICANE za to, że moim pro jest Sliccery Może mi ktoś z Hurricane to wyjasnić? Dziekuje i Pozdrawiam |
Nie ma co wyjasniac
|
Czyli mam hunta?
|
i tu masz przyklad dlaczego jest wojna :D hurri konczy sie kasa i pkuje kogos sie da i za debilne powody ?
hurri jest takie same jak niz wiec cyz wygra i przegra bedzie tak samo |
Cytuj:
A jak gadal z moim qmplem, sie spytal skad on jest bo zna dobrze angielski. On powiedzial ze z Polski, a ehazin ze ma do niego nie pisac bo jest Polakiem a on nienawidzi ich >.< @Volshio Na czas wojen lepiej jest protow odstawic w kont ;] |
...
@Volshio
Vandoz ma racje , lepiej odstawić protków bo np może Cie protkować za to że mu sellasz uhy , sdki , jakieś runki lub ringi czy rzeczy pomocne w wojnie :) pamiętam jak była wojna Fire vs Tengu , to ludzie z Tengu zabijali tych co mieli w titlu (Pro by ...) ...=Fire member a to że padłeś to szkoda , ja podczas tej wojny padłem od Trixtary i Saweha ... powód: Good friend of Notic Crew , a notic jest w Hurri~ więc Trix~i Saweh~ wymiatają !! a podobno Trix~kończy z Tibią a Saweh~ wraca na Titanie , a chciałem się na Sawehu zemścić kiedyś za tego deda... ale nic :) pozdro :) |
Sliccery nie jest juz moim Pro!
Czy dalej mam hunta? |
Vildingen i Solle wychujali Octal i Hurri xD
5 fragów na nich zarobili.. Cytuj:
|
Nov 19 2006, 17:36:56 CET Killed at Level 121 by Vildingen
and by Solle'Steinhold /\ Elven jaris |
HaHaHa!
Fire wygralo :| To pewne ;] |
Cytuj:
|
A mnie coś dziwnie pachnie ten Octal i wydaje mi się, że to jest kolejna akcja dywersyjno psychologiczna niza~:D
|
Niby teraz jest jakieś pkowanko między Inferniomai a jakaś gildia bo niby cos tam....czy możę mi to ktoś wytłumaczć?!
|
Cytuj:
@R.R. Moglbys opisac nieco dokladniej o co ci chodzi? :P |
Cytuj:
|
Kieruje to do osob z hurri osoby 3 neich sie nei wypowiadaja jak nie wiedza
Nick hurri powino wiedziec kogo jest i pomysle kto jest z wami a kto przeciw Jesli to wam wiadomo to sorry SS Na pytania czemu nie jestem z HURRI nie bede odpowiadac mam swoje powody |
Nom nirek byl szpiegiem, sprzedawal wam informacje, mowil o naszych planach itp.:))
|
czyli od hurri tez ma hunta?
|
@Dider czyli twoj bloodbro to szpieg? wspołczuje ale to tylko gra nie martw się.
COs nie widać walki dlaczego?:confused: |
nvm
<10 znaków> |
Prosta ironia, a wy to łykliscie :D
|
Nov 30 2006, 23:56:10 CET Killed at Level 108 by Dae Thalion
and by Elven Jaris :o Tym milym akcentem konczymy dzisiejszy dzien xd Hail Hurricane :D |
Cytuj:
Gdyby taki akcent byl codziennie... ;) |
zrobcie dla wszystkich prezent od choinke i znowu zibijce Nizahe ;p byłoby fajnie :)
|
Cytuj:
Nizah sie zalamie przez te slowa ;[ |
Jakoś nie widze tego żeby Hurri coś zdziałało w tej wojnie skoro nawet nie potrafią zachować w tajemnicy kto ich supportuje -.- Dzięki Scottie za film, który wysłałeś do Fire jakiś czas temu. Umilił mi życie -.- stfu
|
Hurricane ogolnie narzeka ze nizahe i inni to PA , pk itp. a sami pkują noob charami X( jak Hurricane wygra to bedzie dopiero będzie syf na morganie.
|
Cytuj:
BYE POLISH PPL! PA! PK! |
Cytuj:
DOKŁADNIE <33 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:56. |