![]() |
@Taifunex
Hahahaha widze juz, ze masz pelne gacie "lepiej sie przylaczyc do nas" widac, ze sie boisz zawsze byles noobem jakbys nie sharowal w 4 ownerow dalej byl bys tutaj nikim. |
Cytuj:
|
nic dodac nic ujac.... prosze aby dzieci 10-14 letnei nei wypowiadaly sie tu :/ bo jak sie czyta niektóre wypowiedzi to zal... sascho masz dowody to przedstaw je prosze cie bardzo... :/ a najpierw pogadaj z sanyolem !! bo zal !! jak nie wiesz o co chodzi ! a twoj kolega "magic bleck" ukradl mi postac i jak ty bronisz zlodzieja to ejstes na jego poziomie...
|
Furora
Tak btw to na tym servie bedzie kurwa teraz PIEKŁO bedzie miazdzony w chuj, wczoraj zawinol sie rl van lidena chomikejtor i jakis jego kumpel rs-ik spadly boszki i jakies tam jeszcze inne ciekawe rzeczy + loocik.
Zobaczymy kto pozaluje wojny bo my raczej nie a na tym servie bede sie zawijac wszyscy z dusk z abb i all rl tych wszystkich zydow HAIL HAIL HAIL VISION |
Cytuj:
Kto powiedzial ze ty bedziesz mial postac do gry ;> ? |
Cytuj:
|
kochany margami zaczął przegrywać to taifunek musiał sie wmieszać do boju wynik jest już raczej przesądzony w takim razie..., ale przynajmniej taifun zwolni tempo expienia ciekawi mnie jaki będzie payment dla Imagrama jakby chciał zapłacić, ale w każdym razie HAIL VISION GL & HF
Co do PA Imagrama to zgodze się z tym, że trochę odbiło mu z powodu lvla, ale niby co Taifun robił?... |
Imargam,Zwidek wreszcie pokazali jaja i ida pomoc swoim rl :) Odwazna decyzja.
|
Cytuj:
Buehehe widze Taifun strasz w twoich oczach.. jak robisz takie posty haha.mam nadzieje ze cie wywala z servera sry za podwojny post |
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1467876
No wiec oficjalna deklaracja zaistniala, ja tak to rozumie :p. Moze Taif pisze jakies metafory :P Ale wlasnie juz ktos napisal taki jakby dylemacik, ktory tez mam, co jest gorsze ? Katrila "Hitler" w jakby dobrym znaczeniu :P i Imar, czy Taifun ze swoją ekipą,.. |
HAHA Jaka kara
HAHAHAHAHAHAAHAH Wezcie mnie miażdżcie Taifun robisz w gacie bo wiesz ze 300 juz nie wbijesz ZYDZIE ?! A Furora to juz jest skonczony serwer i NIKT nie ma tutaj juz przyszłosci. Skaramy całe to ZYDOSTWO 8o Sie jeszcze zdziwisz jak na serwie bedzie 300 osobek online.
|
Cytuj:
haha |
Hahaha
HAHA Mnie to ><> Pozdro 600 jak wbije na nim fraga to bedzie przyjemnie a padnie NAPEWNO
|
Pavodi, wyjebany z Abb~ bo jest podobno spajem.
Tak dalej, Abb, a sie okaze, ze cale abb i duski to spy. Stfu. @down Zapewne Pa, Zło i destrukcje ;o |
Nie podniecajmy, sie tak bo nabijamy tylko posty,.. zobaczymy co czas przyniesie,..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tarinek HUHAUAHAUHUAHA ZA TYDZIEN Residence: Rookgaard HUHSUHSUHS Trajnek moze jeszcze powiesz ze Tajfuna solo zfragujesz huahuahauhua? az tak bardzo mu zazdroscicie za ma taki lvl ktorego wy nigdy nie zdobedziecie (jajaja sharing huahua) boscie ziepy i nie wiecie jak i gdzie expic zazdrosc TO KURWA WLASNIE POLSKA!!! same ziepy nie masz swego to ukradnij innemy chociby to byl twoj najlepszy przyjaciel |
Haha
HAHAHA Neanon ty mnie nie rozsmieszaj psie jestes zwykłym botem.:baby: Na of padles jak zyd. Idz na OTS'a potrenuj pvp dorosnij i wejdz na forum. Bo szkoda zawracac ludzią głowe.
|
...
dleczego tarrin wyzywasz wszystkich od żydów? zrobili ci cos oni?
|
Cytuj:
Owned xd < |
Cytuj:
Na ofie padlem hmm no padlem i co z tego :<? ale padlem dlatego ze mnie zostawili moi :) jak by mnie nie zostawili bym nie padl :D |
Cytuj:
@Baku Taaa wogole sami boty se robicie takie ze zostawiacie afka i sie samo gra no nie :D ? |
Cytuj:
|
Zajebiscie z was psycholodzy, na podstawie 3 krotkich tekstow odrazu stwierdzacie ze ktos "ma obsrane gacie"... kto bedzie hunted? taifun? czipsu? fenix? z calym szacunkiem ale was popierdolilo.... piszcie co chcecie, ja nikomu w dupe nie wlaze ale stwierdzam fakty. taifun noobem nie jest, jest z ato maniakiem i nigdy nie da sie shuncic na swoim wlasnym serwerze... prawda jest taka ze czipsu + fenix + taifun vs. cale aberatio i ab~nie ma szans... nawet jesli uda wam sie dogonic/trafic sdkiem taifuna ewentualnie jakims cudem ztrapowac i ubic to on i tak to odrobi w czasie kiedy wy ebdziecie w pztach ;s a nawet ejsli oleje te 8kk expa to i tak bedzie miec 130lvli wiecej od katrili i bedzie ja skladal na 3 hity........ MYSLCIE ZANIM COS NAPISZECIE -.-
pozatym naprawde wole taifuna niz imargam & zwidek squad, i nie dalem sie zmanipulowac populistycznemu postowi taifuna tylko naprawde jest takie moje zdanie. imargam jest tempy, taka prawda a ludzie tempi maja to do siebie ze nic dobrego nie potrfia robic. ;s |
Cytuj:
ewentualnie jakims cudem ztrapowac i ubic to on i tak to odrobi w czasie kiedy wy ebdziecie w pztach ;s :D stfu trainek ok robie postac na furorce :D tylko po to aby cie zrookowac wbije 30 sorca i dead masz (porownanie mnie w pszyszlosci do ciebie ja ty teraz do taifuna) mama jedno pytanko abberito jest z vision czy z duskami ? |
piszcie tak dalej, jeszcze 2-3 strony spamu i miesa a temat zostanie zamkniety jak poprzedni:p
|
Dokładnie James
Pozdro dla kumatych |
Cytuj:
Btw. dajcie na luz bo nam temat zamkną złe modki ;< |
Nie zostaje nic tylko zyczyc powodzenia. Good Luck.
Elisabett |
Cytuj:
|
Specjalnie założyłem tutaj użytkownika bo nie mogę patrzeć na niektórych wypowiedzi
Grałem na początku tego serva znalem taifunka i ime i wiem ze nigdy ima zawsze błl PA i tego typu sprawy wiedziałem ze prędzej czy później zakończy się to wszystko wojna. No ale wypowiedzi niektórych osób załamuja moje ręce np. taki terinek Cytuj:
po 2 tajfun i tak zrobi 300 lvl i ty i tak mu w tym nie przeszkodzisz po 3 nie wydaje mi się żeby grało na nim po 300 osób bo jak na razie jest to chyba jedyny serv na którym gra tylu polaków i nigdy to sie nie zmieni. |
Cytuj:
|
hahaha papa ima~
tak koncza pajace ... predzej czy pozniej ... |
!!!
Oczekiwalem takiego poparcia z waszej strony , jak widzicie dolaczaja do nas kolejne osoby ktore swoja gra i zaangazowaniem zapisza sie w panteonie wladcow.
|
lol
humm, zobaczymy jak to będzie, to że taifun sie dołączy to było do przewidzenia.. :)Ciekawe jak to się rozegra :)
@członkowie wojny : Nie zapominajcie o TibiaCam !! czekamy na movies! :) |
Cytuj:
Koles nie wiedzialem ze 80+ ms godzi sie grozic 47 ms :P Pamietam jeszcze jak pare dni temu jak mialem 42 uciekales z vampow przerazony z jednym tekstem na klawiaturze: "Napisz jak skonczysz". Jak to bylo :> Sasho Pansa: JAk przyszedlem to cie nie bylo i wyrabane mam na to ze poszedles manasy. Mam nadzieje ze skolowales wystarczajaco duza ekipe na mnie (czytaj 15 ludzi) bo w koncu sam bys penial wpasc po mnie w koncu mam tylko 40 lvl mniej xD . Uznalem ze zwidkiem ze nie dam ci tej satysfakcji i nie dam ci fraga za free :) I pamietaj czekam na twoj blad ;) CYA in tibia :) |
haha powiedzcie po co te wojny jaky spokojnie nie mozna bylo grac to jest zwykla gierka ooo nie pograsz zal mi takich trainkow jak chcesz sobie robic wojny znajdz sobie inna gre tibia głównie polega na bici lvl zabijajac potwory xd
|
Cytuj:
masz taaaaaaakie pojecie o tym wszystkim widze w ogole nie powinienes sie tu wypowiadac placku z tym swoim brazylijskim "huahauasuau" Cytuj:
btw, ile masz lat, 12 czy 13? Cytuj:
|
Cytuj:
Po 1: Jak koles na twoim lvl moze mowic po co jest tibia ile biles ten lvl 5 miechow :S po 2: gdyby tibia bylo tylko po to aby bic lvl nie bylo by czegos takiego jak server pvp i pvp-enforced Wiec sie streszczajac PLX NO NOOBS COMMENTS ........ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:13. |