![]() |
Ja tez dostane od kogos ? Hua hua hua !!!!! :DD
|
Cytuj:
Ode mnie ^^ Payment 1gp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1oneoneoneoneoneoenr azrazrazrazpierwszypierwszypierwszypierwszy |
Cytuj:
ps znowu jestem pijany muahhahaa Kofam was |
Cytuj:
Ten znowu swoje -.^ |
Banished: until Feb 11 2007, 03:29:13 CET because of excessive unjustified player killing (Exceeding the limit of unjustified kills by 100%.)
HACKZOR nawet levelu nie moge sprawdzic ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Biedny seq nie może expić ... nic pozostało w domku stać. Bo na battle nie wychodz± a ludzie się gromadz± oj.. :D Czekamy na pokaz twoich umiejętno¶ci Sequ¶
|
Members of Unreal and Guardian Angels have 24h to leave guild without any payments. People who dont want to fight post here or msg me ingame.
huh?:D |
Cytuj:
Kazdy Leader musi to napisac bo moze ktos nie chce walczyc? |
Ja chce walczyć ale nie mam kim :(
|
Cytuj:
hahah :p Seq kto jest takim twoim dobrym szpiegiem u GA i Unreal? :) |
Cytuj:
|
@Ancient i IB.
Odwarzny krok walczyc. @O moim hacku A nawet dobrze nie wiem co jest...niechaco uruchomilem jakis plik ***** i moze to jest to, ale juz po zdarzeniu mam bana, stracilem w ch*j kasy ,kryminal rekord zostanie juz dosyc dlugo, no i jeszcze nie wiadomo co z postacia. |
i tak dpft pwnz, 18;2 z beach na open ROOOOFL, seq ssie :D
|
Widziałem filmik niezła sieka była ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Albo dzisiaj z tekstem do mnie cytuje: "od kturego lvlu do Kazadum?":D 8o |
Cytuj:
nono lize dupe szczegolnie seqowi. pytalem jaki lvl bo znajomy mi poiwedzial ze idzie tam od 80 i chialem sie upewnic. a tak wogole to sie z toba nie chce klocic wole z seqiem :P :baby: :baby: |
Cytuj:
|
Gildie guardian i unreal czekaj± całym dniem na battle a tu nic seq nie będziesz całe życie w domku stał ;D bierz przykład z vision.. może wygracie chociaż to nie bardzo możliwe ale cuda się zdarzaj±. Tylko musicie walczyć a nie b±ki zbijać sobie . To tylko gra jak padniesz to kiedy¶ odrobisz wczoraj sam 3x padłem i co tylko lvl spadł :( ale trzeba do przodu i¶ć . No to powodzenia :)
|
Cytuj:
;/ Sagaan ładny reason znalazł żeby odej¶ć z wojny ;D |
HAHA odgadlem ich tsa haslo i odrazu zmieniaja channel ale dobra widze ze Morita im Pomaga
PS: Na Widakeyu gra Morita ^^ Teraz i wylacznie pomoge przeciwnikom po takim zachowaniu "niby kumpli" xDDD Czekamy na dolonczenie IB do CF:-) |
Cytuj:
@ vilum : odbij od lockharta , bo ma racje co do "dowcipów" seqa , bo jak sie widzi teksty tego jełopa to zawsze sie jako¶ humor psuje ;/ |
Mori na widzie poco ma uczestniczyc bez pacc? sam proponowales aby dac ci chara >.< i walczyc z nami chciales pff vilum ot ze niektorzy cie nielubia to nieznacyz ze all a ty na all walisz jakiess pierdoly ^^
czy to ze mori byl na ts oznacza ze dolaczymy do EiV ty byles wiele wiecej i mogli by uznac ze weszlismy do kazadum ? |
Cytuj:
Cu ;) |
Zabawne:D
EiV massloga zrobili to Ib chcialo przyswirowac i tez zrobili ubrali sie tak samo jak oni ......:D CZEKAJMY TERAZ HAHAHA:D |
Ib robi to co chce prawda taka ze skonczyli swoja wojne , oprocz stania na lodzi nic wiecej nie mieli z nami wspolnego :P vilum mam do Ciebie sprawe jak mozesz napisz do mnie na morgnanie ** nigdy wiecej sie nie masslogujacy czlowieku :D
|
Potwierdzam to iz niemielismy nic wspolnego z EiV
to coo zrobilismy to bylo Spontaniczne :P Vilum niebulwersuj sie tk zobacyzsz cs i odrazu sie obrazasz i stwierdzasz ze ja juz do EiV dolanczam |
Bolter ale ty stary jestes znoobiony, brak charakteru, brak honoru, tlumaczysz sie jak lewus, no poprostu jednym slowem jestes zalosny.
|
Nie tlumacze sie tylko gadam z vilumem bo daje bezsensowne przypuszczenia >.<
A co do honoru to niebede sie wypowiadal ja kja niemam honoru to co z tymi co mnie opuscili w wojnie ? zostalo nas 8-10 vs okolo 40 a jednak jestesmy wolni bez peymentow jest good ja sie ciesze i oby tak dalej zeby wrescie sie skonczyly wojny. |
Cytuj:
też sie ciesze ;) |
Tak to bylo "spontaniczne" z tym masslogiem eiv.
Szkoda tylko ze osoby opuszczajace Unreal z tego powod nie mogly tego zrozumiec. IB jest wolne od nas a my od ich pa. Widac jedno laczy sie z drugim.^^ Hail wolne wl'e :P |
Wojna sie skonczyla. Czas na wnioski. Nie chce zadnych obelg, bo napisze sama prawde.
Wniosek nr.1 Samozlo i jego gildia zyskali respekt w oczach Titanii. Wniosek nr.2 Gildia Immortal Brothers okazala sie slaba gildia ,byc moze nie byla wystarczajaco zgrana z kazdym w niej memberem, i dlatego sie rozpadla, Ancient postanowil walczyc o swoje ale to nie mialo sensu , wojna roztrzygnieta pokojowo, Good. W oczach niektorych graczy IB stracilo respekt. Wniosek nr.3 Sagaan poraz kolejny pokazal co jest wart. Wniosek nr.4 Kazdy jest szczesliwy oprocz EiV. Ale sie wymadrzylem :D |
Tak apropo niepokazalismy ze jestesmy slaba gildia poniewaz walczylismy w8 i doprowadzilismy do rozejmu z gory przegranej wojny ^^ obesszlo sie bez peymentow gildia sie rozpadla pniewaz bylo duzo nieaktywnych memberow i musialem ich chronic pozniej znow powstalo ib i wlaczylismy o swoje ^^.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak dla mnie to obie gildie chciały zacz±ć znów expić i nie miały ochoty na wojnę ;d |
Cytuj:
cya |
GA/Unreal zaproponowaly otwarta bitwe. Propozycja zostala odrzucona z wyzej wymenionych przez Boltera powodow(czytaj: jest ich malo).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:47. |