![]() |
Lamus od zawsze byl wyzelowany^^
muahaha Byku...:Dnie no pieknie pieknie Polak pelna geba:D jak tak patrze to nie wiem gdzie Caelos ma wiecej "plynu" w tym "kuflu" czy na wlosach:D |
I tak mogę się założyć o1k, że ten płyn w szklance Cealosa to sok jabłkowy, bo na piwo nie wygląda.
|
Cytuj:
luz men no offence taken bedzie co ma byc...mozliwosci setki:P |
Cytuj:
@EDIT Cos się znowu piernaczy w tibia.com <LOL> oni tego nigdy nie zrobią :/ |
Cytuj:
|
A komu Lamusini i reszta płacili za wolność: Fosie czy turtlom?
|
Cytuj:
no ale na szczescie to sie neistanie;] @lamus tylko prosze bez sexu mi tam bo ty na wszystkich masz chrapke ps. wiecie ze lamus sie zalamie jak sie skoncza zapasy ropy naftowej na swiecie... bo niebedzie wazeliny :DD |
notop - nie nawidze cie;p
|
Gildi [GUILD]Nooblands[/GUILD] chyba naprawde sie nudzi albo szukaja zaczepki... ale czego mozna sie spodziewac po ludziach, ktorzy inv~ 60 osob.
|
Cytuj:
@lindlay wiem ;) |
notop tylko go nie pogryź
|
Cytuj:
przestali byscie sie klucic. ja mam lagi i gram w bierki :) |
Piszcie sobie co chcecie ale mnie uzekl Bedurion co za przystojniak B)
POZDRAWIAM CIE BEDEK MAM NADZIEJE ZE POJDZEMY KIEDYS NA BROWARA |
Cytuj:
|
@Pall_Mall - ktos ty ze chcesz ze mna isc na piwo ?
@rest of gays - co wam sie nie podoba w moich fotkach fotce ? |
Mi tam sie podoba Twoja fotka B)
Przedstawia narkomana xD ktory pod wplywem narkotyku ktory pobudza xD (anfetaminy) gra po 20 h w Tibie !! haha nie zebym cos mial do tego !! ;p |
Jestes z Krakowa ?? Po ile macie tam 5 g fety ?? :D huauhauhauhau xD nóób
|
Widzę, że Psycholis to zawodnik i zna się na rzeczy o.O
A tak wogóle to wolałbym wypić z piwo z Glasskiem niż z jakimś żelusiem xd |
Nigdy nie bralem narkotyków aby więcej grać i nie mam zamiaru. Jak zlapie się zajawke to można grać i grać i nawet nie myślisz o śnie czy jedzeniu. ( czasami nawet wiecej 20h, jesli tylko byly warunki )
|
Ku... pier..lic te jeba.e lagi kolejne 50 k na blesy poszlo sie je..c kur.. X(
|
Sua taki nerwowy bo z domu nie wychodzi i nie pije od 3 dni (niemożliwe!)
|
Cytuj:
|
@Aurii
Wygląd o niczym nie świadczy. A jeśli nawet uważasz że taki koleś jak Glassek powinien przemieszczać się kanałami to już naprawde jego problem a nie Twój. Nie każdy jest idealny... @KENDZIO Również mam lagi...jeszcze gorsze niż ostatnio:( . Zresztą już nieraz padlem przez nie, a szczególnie przez freezy... @alz'q Mnie to naprzykład obchodzi:) . Gildia jest na arcani? Jest. Temat jest o arcania? Jest. Więc nie widze problemu żebyś pisał o wszsytkim i wszystkich rzeczach związanych z tym serwerem. |
Cytuj:
|
mmmmm...ciekawe gra tak cie wkrecila ze mogles grac po 20h+ nie jedzac nie pijac xDD hyhy
Wstyd wyjsc z bedkiem na miasto ?? Ja tak nie uwazam pytanie czy bedek wyszedl by z Toba na piwo czy wolal by expic :p |
rofl, skumaj na jazwe np Abiego... wtedy powiedz czy wyszedl bys z nim na miasto - a Glassek wyglada normalnie, wiec nie wiem po co ta cala idiotyczna dyskusja, a czy wyszedl bym z nim na piwo ? proste ze tak
|
Laska Ron Al Ninia ma ryj jak jamnik xDDD a co do Galaaska to moze taka fota krzywa a nie on xD ale cuz..
|
Sednem sprawy nie są rysy twarzy, bo nikt o nich nie decyduje, ale o to jak się kto prezentuje - jak zobaczyłem tych żelusiów źle mi się zrobiło
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tak na marginesie...fota linda jest nadal jedna z najwiekszych tajemnic na Arcanii nikt nie widzial ale chodza pogloski ze wyglada jak dzwonnik z notre damm:Pspiwor fdp;* |
01:52 Sua Mea [156]: dawaj fotke.pl czy cos gdzie ejst i niepierdol jak zaczeles temat bo zara skopiuje co pisales i na forum dam !!
8o gay? |
Cytuj:
------------------------------------- 01:34 Kol'ba [125]: ty to feri niemasz? 01:34 Sua Mea [156]: -lol 01:34 Kol'ba [125]: xD 01:34 Sua Mea [156]: ja sie nieucze od 5 lat 01:34 Sua Mea [156]: 4 01:34 Sua Mea [156]: sry 01:34 Sua Mea [156]: nielicze studiow;p 01:35 Kol'ba [125]: hahaha 01:35 Kol'ba [125]: ostro 01:35 Kol'ba [125]: stary dziad z Ciebie ;D 01:35 Sua Mea [156]: ano 01:35 Kol'ba [125]: ja ostatni rok i s*******am do stanow xd 01:35 Kol'ba [125]: jak wize dadza hehehe 01:36 Sua Mea [156]: bedziesz murzynom myl pyty za kase?:d 01:37 Kol'ba [125]: obskocze wszystkie najlepsze kluby w calym stanie a potem wezme sie za sbieranie na samochod, potem pojade na sensation do maiami a potem wruce do polski i wejdedo tibi i powiem Ci "ce" xD 01:37 Kol'ba [125]: hahahaha 01:38 Sua Mea [156]: znaczy sie 01:39 Sua Mea [156]: zajedziesz do staow dasz z 5 razy dupy by miec na hamburgera a pozneij zamieszkasz na dworcu i na jedzenie ebdziesz zarabial kiszka? 01:39 Kol'ba [125]: cos takiego 01:39 Kol'ba [125]: xD 01:39 Kol'ba [125]: nie a tak wogule to do babki jade hehe ;d 01:39 Kol'ba [125]: i to ona bilet mi funduje jak wize dostane =p 01:40 Sua Mea [156]: babke wykorzystasz !! 01:41 Kol'ba [125]: wole jej wnuczke 01:41 Kol'ba [125]: xD 01:42 Sua Mea [156]: hmm..twoja siostre?:D 01:43 Kol'ba [125]: szkoda ze to moja siosta 01:43 Kol'ba [125]: ;< 01:43 Sua Mea [156]: rofl 01:43 Sua Mea [156]: tez masz mysli 01:43 Sua Mea [156]: z kim ja wogole gadam;p 01:43 Kol'ba [125]: hahaha 01:43 Sua Mea [156]: ale 01:43 Sua Mea [156]: masz zdjecie siostry?::d 01:43 Sua Mea [156]: ja to nie rodzina dawaj ! 01:44 Kol'ba [125]: moze mam moze nie ;d 01:44 Kol'ba [125]: a jak sie zakochasz? |
ty tez calego nie dales ;) i troche dodales od siebie patrze aahahahahaa
|
Cytuj:
www.notop.republika.pl/korba.jpg @ akro~ lindlaya nikt neiiwdzial nigdy bo ma zalozona na stale czerwona czapke MU i nigdy jej neizdejmuje! |
hahahaah tak jest panie policjancie 8o jak łysy grzywką o kant kuli hahahahahaha
02:20 Kol'ba [125]: ide spac 02:20 Kol'ba [125]: xD 02:20 Sua Mea [156]: ok paps 02:20 Sua Mea [156]: snij se o babce;p 02:20 Kol'ba [125]: hahahaahaha 02:21 Kol'ba [125]: ale numer Ci dam 02:21 Kol'ba [125]: ale nie dzisiaj 02:21 Kol'ba [125]: nie chce mi sie po telefon isc ;d 02:21 Kol'ba [125]: sobie zadzwonisz 02:21 Sua Mea [156]: ;p 02:21 Kol'ba [125]: pogadasz co i jak ;d 02:21 Sua Mea [156]: ;] 02:21 Kol'ba [125]: co slychac tyryryry hahah xD 02:22 Kol'ba [125]: przedstawisz sie jako notop z polski haha 02:22 Sua Mea [156]: prtzedstawie sie jako"kochana babciu mam na ciebie ochote tu twoj wnuczek";p 02:22 Kol'ba [125]: hahahahaa 8o hahahahaha |
co to ma byc chata tutaj robicie ? jak maie ochote na siebie to umowcie sie na pianke z piwka lub cos a nie spam tutaj
|
Cytuj:
|
wojna?? jaka wojna?? aaaa tak wojna!! juz prawie zapomnialem ze jest wojna xD ;p
|
rofl, lagi chyba na arcani ustaly...
|
@ sua~, korba - żałosne. Niby tacy dorośli i poważni a tacy dziecinni ...
Nie dziwię sie, że to taki walnięty świat ... eLo! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:07. |