Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

Iomer Thunderblade 05-03-2007 16:37

karolinka dzis plakala

Van Rebeliant 05-03-2007 17:32

Huah, a jaki dokładnie był reason?? "For spying", co gdzie i jak? :P

sellemon 05-03-2007 18:09

@Lizard Feleon

04:58 Lizard Feleon [105]: tak to sobie starej pokaz

Takie teksty zachowaj dla siebie albo swoich kolegow..Dziekuje PaPa

Iomer Thunderblade 05-03-2007 18:57

xyriela: lubisz nadal dominika?
macavelli: tak
xyriela: to oddaj mi aola
macavelli: nie spadl nam
xyriela: spadl, tez krecilam filmik
macavelli: ja go nie mam, spytaj unicrona

xDDDd

zalfik 05-03-2007 19:33

UPS... jaka szkoda ^_^

Van Rebeliant 05-03-2007 20:11

Ajomer, to ma być żart? ^.^ <rotfl>
Btw. Ja jestem Dominik xD

Iomer Thunderblade 05-03-2007 20:22

nie no, byla serio taka rozmowa

Lenrock 05-03-2007 21:21

MUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA MUAHAHHA MUAHAHAH lmao

Kusy_Kazakov 05-03-2007 21:53

@Ultimation: Widać że się rozkręcacie, tylko jak na razie samych "supporterów" i szpiegów posyłacie do piachu. Czekamy na członków Cruoris ;]

A rozmowa Xyrieli z Macą ownuje xD

@down: przyznaje mój błąd, pominąłem 1 stronę tematu pisząc posta ;]

teraz czekamy aż wreszcie padnie Zorlan xD

AxenRemo 05-03-2007 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kusy_Kazakov (Post 1302635)
@Ultimation: Widać że się rozkręcacie, tylko jak na razie samych "supporterów" i szpiegów posyłacie do piachu. Czekamy na członków Cruoris ;]

A rozmowa Xyrieli z Macą ownuje xD

Jakbyś nie zauważył wczoraj chłopaki się postarali i padli Nortec i Dany
Więc jak nie jesteś w temacie nie pisz
^^
~Axen

Marczio 05-03-2007 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade (Post 1302018)
karolinka dzis plakala

ey pocieshshshsh jaa blxoroorro

Orius 05-03-2007 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1301718)
Wielkie gratzky!!!! Tylko oswieccie mnie, ktory to taki jenteligient:
10:34 Emttec [33]: WEZ DO REKI GRUBY KIJ I PIERDOLNIJ SWE W RYJ. BIJ GO MOCNO, BIJ GO ROWNO, PRZECIEZ WIESZ ZE BIJESZ GOWNO.

Ja Was bardzo prosze. Nie znizajcie sie do ich poziomu, nie stwierdzajcie, ze jakis narod to gowno!!! Skoro Puge chce mowic, ze dobry Polak, to martwy Polak, to niech mowi. Wy nie musicie takich akcji odstawiac!!!

Jeszcze raz wielkie gratzky. Next Puge? :>

@down
Aha ;)

Tu pan konfident Cie popiera :]

Shifos Wielki 05-03-2007 23:36

Gz Ulti* ded Danego jest bezcenny:).
Nortec tez ma nos uteperowany.:)
Tak trzymac.

Kusy_Kazakov 06-03-2007 01:54

@Cruoris

Mortech Nocturna
Mar 04 2007, 16:17:01 CET
Killed at Level 118 by Pugge Nocturna

missclick? ;) pewnie Macavelli policzy to jako warfrag ;]

Van Rebeliant 06-03-2007 07:04

ewHEhehehe, to by było niezłe xD
tera czekamy na Pugge/Puge :P
Może podstęp? (sprytne upierdliwanie się mu nupcharami) xD

zalfik 06-03-2007 08:18

A ktos wie tak na powaznie, czemu Puge zabil swojego Mortecha?

@down
Dziekuje. Ale ja sie nie chcialem domyslac, tylko wiedziec ^_^

Lenrock 06-03-2007 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zalfik (Post 1303035)
A ktos wie tak na powaznie, czemu Puge zabil swojego Mortecha?

bawili sie i pugge przypadkowo zabil mortecha, przeciez mozna sie domyslec..

Arvit 06-03-2007 20:02

tak padlem jak noob mozecie mnie jechac ;p

Marczio 06-03-2007 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arvit (Post 1304066)
tak padlem jak noob mozecie mnie jechac ;p

<jedziemy>

Flopik 06-03-2007 20:36

Arvit mozesz mi powiedziec czemu nie biegles do swiatyni? wiem ze oni z tamtad biegli ale mogles ssa + time ring i zapierdzielac na pohu do swiatyni a nie do ab gz :D ale kombo jaaaaaaaa w 2 Cie pojechali niezle zgranie:D

KubaGuzikkk 06-03-2007 20:39

<jedzie_arvita>

Lenrock 06-03-2007 21:23

padl tiases, scotty, wuje od polakow, a jezeli chodzi o swe to padl xan karde tyle wiem co widzialem w venore ;-)

zalfik 06-03-2007 21:25

Jak wszyscy jada to ja tez.... ;)
A tak na serio, to szkoda, ze sie dales...
Puge chyba Ci Arvit PACC zalatwil ^_^
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20068

Iomer Thunderblade 06-03-2007 21:26

+ puge ethiellant i yantothios

Van Rebeliant 06-03-2007 21:33

;O
Dopiero dałem loga i już się zlamiliście napki, czekam na film xD
<cioty, i wy chcecie ich dogonić we fragach?!> ^.^

zalfik 06-03-2007 21:35

Troszke bardzo szkoda :/
Chyba sie pospieszyliscie z tym odwetem za Arvita.

Iomer Thunderblade 06-03-2007 21:39

Zdaza sie, jutro bedzie lepiej

zalfik 06-03-2007 21:43

Oby....
Ktokolwiek z Was nagrywal ta akcje? Bo chetnie bym obejrzal, w szczegolnosci, ze Puge padl ^_^

EDIT:
Juz jest filmik, ide ogladac :P
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/20075

Lenrock 06-03-2007 22:11

http://forum.tibia.pl/showthread.php...97#post1304397 FILM

crosscut 06-03-2007 22:47

EHEHEHEHEHEH napisze to samo co arvit ;D

zlaaaaaaaaaaaaaaamilem w chuj, mozecie po mnie jechac

Komuszq 07-03-2007 00:31

23:21 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Slash'Cedz. He was killed by a fire devil.

Sidar 07-03-2007 10:59

Hm no to powiem wam dlaczego odnieslismy taka porazke.Jak zwykle Unicron nie opanowal swojego temperamentu i wyjebal z depo trapnol xana i nabil pz no to juz musielismy wszyscy wybiec beze mnie i blu bo ja nie mam monitora chwilowo a Balu byl na jakis zawodach.I bylo to gpupota poniewaz odwaznie wyszli z 2 sorkami a powinni poczekac na mnie ja bym poszedl do kumpla albo pozyczyl monitor a wszyscy szwedzi byli wylogowani w venore i kazdy o tym bardzo dobrze wiedzial wiec ja tez nie potrafie zrozumiec tej decyzji.Ale nie bylo tak zle Xan karde i Papuge padli a u nas w sumie to tylko Tiases z ludzi ktorzy maja duze lvl ale frag to frag i poownowali nam 60 lvle to tak jak bysmy my polowali na Kragora caly czas ;pAle bedzie lepiej juz jestesmy codziennie na vt w duzych ilosciach i mozemy sobie robic spontaniczne akcje tak jak na Nortecu kazdemu zdaza sie jakis blad nam sie on przydazyl wczoraj nawet swe ktorzy sa dream team padli masowo takze chyba nam wybaczycie.
List do Koryntian Rozdzial 5-8 Ksiega 7

Fantomas40 07-03-2007 11:30

Chce ktos zrobic wt ? Moja selena wasza guardia? :D numer gg : 5557011

Marczio 07-03-2007 16:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sidar (Post 1304883)
Hm no to powiem wam dlaczego odnieslismy taka porazke.Jak zwykle Unicron nie opanowal swojego temperamentu i wyjebal z depo trapnol xana i nabil pz no to juz musielismy wszyscy wybiec beze mnie i blu bo ja nie mam monitora chwilowo a Balu byl na jakis zawodach.I bylo to gpupota poniewaz odwaznie wyszli z 2 sorkami a powinni poczekac na mnie ja bym poszedl do kumpla albo pozyczyl monitor a wszyscy szwedzi byli wylogowani w venore i kazdy o tym bardzo dobrze wiedzial wiec ja tez nie potrafie zrozumiec tej decyzji.Ale nie bylo tak zle Xan karde i Papuge padli a u nas w sumie to tylko Tiases z ludzi ktorzy maja duze lvl ale frag to frag i poownowali nam 60 lvle to tak jak bysmy my polowali na Kragora caly czas ;pAle bedzie lepiej juz jestesmy codziennie na vt w duzych ilosciach i mozemy sobie robic spontaniczne akcje tak jak na Nortecu kazdemu zdaza sie jakis blad nam sie on przydazyl wczoraj nawet swe ktorzy sa dream team padli masowo takze chyba nam wybaczycie.
List do Koryntian Rozdzial 5-8 Ksiega 7

Wazne jest to, ze cos sie dzieje, ze oni nie moga czuc sie pewni, i nie moga expic. Nikt wam nie zarzuca tez ze kampicie w pz albo nic sie nie dzieje, tylko zebyscie panowali nad wszystkimi

Komin 07-03-2007 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sidar (Post 1304883)
a u nas w sumie to tylko Tiases z ludzi ktorzy maja duze lvl ale frag to frag i poownowali nam 60 lvle to tak jak bysmy my polowali na Kragora caly czas ;p

Z większych lvl'i padl rowniez Eth~ No i Arvit :p I jeszcze mozna zaliczyc Yantothios'a :>

A te 60 lvl'e, ktorzy padli tez zawsze są przydatni ;) Zawsze jakis hit z sd będzie lub, w przypadku knight'ow, blok/trap :)

napaleniec 07-03-2007 17:47

Zaczyna sie pierdolenie sidara co to polacy nie zrobili ble ble ale jego oczywiscie nie bylo no ale gdyby juz mial ten monitor to by wygrali >.> xD

Balu_kiler 07-03-2007 18:49

@legiren
Nikogo nie zabijamy za nic. Thorval robił PA, cały czas z Pzem więc niech się nie dziwi. A chcecie lizać dupe Swe? to liżcie, zobaczymy. w przyszłośći jak na tym wyjdziecie

@Marczio
Ubicie thorvala nie było głupim posunięciem. Padł po prostu za to że robił PA na polakach , jak mówiłem nikt bez powodu nie pada.

@Flopik
Arvit nie uciekał do Ab tylko do Kazoo.

Co do ostatniego battle, osobiście jestem zadowolony. Popadali Ethiellant, Tiases, Yantothios z Polaków, Puge, Xan Xarde ze Szwedów. Moim zdaniem mimo osłabień w naszej armii udało się ładnie powalczyć. Gdybanie o tym co by było jeśli nas byłoby więcej raczej nie ma sensu. A to w jakich okolicznościach padły te mniejsze lvl hmm. Scotty Dermyn zaczął biec w drugą stronę niż powinien co wynikło również z szybkości jego poruszania się, nie nadążył kiedy więszkość naszych poruszała się do zachodniego wyjścia z Venore. Thal Xarin zbyt mały lvl aby mieć szanse w ucieczce na Desert. Wujek widocznie też z powodu szybkości postaci nie nadążał uciekać z całą resztą. Dobrze, że nie boimy się wyjść.

Chodzi również o to, że po dedzie Scottiego albo Thal Xarina nie tracimy nic oprócz jego expa i paru runek. A to, że pisze na stronie Frag nie znaczy aż tak wiele

Balu_kiler 07-03-2007 18:49

@legiren
Nikogo nie zabijamy za nic. Thorval robił PA, cały czas z Pzem więc niech się nie dziwi. A chcecie lizać dupe Swe? to liżcie, zobaczymy. w przyszłośći jak na tym wyjdziecie

@Marczio
Ubicie thorvala nie było głupim posunięciem. Padł po prostu za to że robił PA na polakach , jak mówiłem nikt bez powodu nie pada.

@Flopik
Arvit nie uciekał do Ab tylko do Kazoo.

Co do ostatniego battle, osobiście jestem zadowolony. Popadali Ethiellant, Tiases, Yantothios z Polaków, Puge, Xan Xarde ze Szwedów. Moim zdaniem mimo osłabień w naszej armii udało się ładnie powalczyć. Gdybanie o tym co by było jeśli nas byłoby więcej raczej nie ma sensu. A to w jakich okolicznościach padły te mniejsze lvl hmm. Scotty Dermyn zaczął biec w drugą stronę niż powinien co wynikło również z szybkości jego poruszania się, nie nadążył kiedy więszkość naszych poruszała się do zachodniego wyjścia z Venore. Thal Xarin zbyt mały lvl aby mieć szanse w ucieczce na Desert. Wujek widocznie też z powodu szybkości postaci nie nadążał uciekać z całą resztą. Dobrze, że nie boimy się wyjść.

Chodzi również o to, że po dedzie Scottiego albo Thal Xarina nie tracimy nic oprócz jego expa i paru runek. A to, że pisze na stronie Frag nie znaczy aż tak wiele

Queth 07-03-2007 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez napaleniec (Post 1305269)
Zaczyna sie pierdolenie sidara co to polacy nie zrobili ble ble ale jego oczywiscie nie bylo no ale gdyby juz mial ten monitor to by wygrali >.> xD

LoL masz takie samo zdanie jak ja :D Sidar zawsze mowi 1 i to samo.
Sidar ktory reason wybiezecie jak ja padne 1-20 bo ultimation ma 20 powodow zebym padl.(Zmyslonych)

zalfik 07-03-2007 20:39

@Sidar
Wszystko ladnie pieknie, ale uzywaj bracie wiecej tych przecinek, kropek i duzych liter, bo naprawde ciezko sie to czyta :/

@Marczio
Madrze prawisz ^_^
Wodki sie z Toba moge napic (o iles pelnoletni :P)

@battle
Bylo fajnie, ale mysle, ze uciekajac powinniscie jakos to zorganizowanie robic, tak aby nizsze lvle, jak np Scotty mogli uciec z Wami, a nie padac.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:55.