Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

Guardian anubite 06-01-2007 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1178501)
malo akcji? odkad ks i korob deleted , w 1-2 miechy zrobilismy ze 120 + fragow , ruin ze 110+ i to jest malo wtedy co chwila byl jakis open battle , masslog lub cos ... wymiekam przy tobie ;(

Aga owned kto next?:D

Verticall 06-01-2007 22:05

Kajn
Jan 06 2007, 21:41:22 CET Killed at Level 114 by Farbror Kurt
and by Dani Ice

Aga
Jan 06 2007, 21:34:57 CET Killed at Level 131 by Excail
and by Arithael

Garian Ourmand
Jan 06 2007, 21:36:23 CET Killed at Level 92 by Gambin
and by Iutrin

Czarnus
Jan 06 2007, 23:22:56 CET Killed at Level 104 by Excail
and by Zavil

Corso 06-01-2007 22:11

Był Peace nie ma Peacu :)
Pozdro x)

Floy 06-01-2007 22:23

lol wałek....
Coś mi tu śmierdziało z tym explockiem na (5dni?)

Dreso 06-01-2007 22:28

Muhehehehe...Zajebiste posuniecie Ruin;) Tak polaczkow zrobic w jajko;) Smiech na sali. Alez my jestesmy naiwny narod...;)

krzysiek033 06-01-2007 22:34

Ruin pokazalo ile ich slowo warta. Wiec Corso jako jeden z nich nie wnos nam gowna na forum ok?

Corso 06-01-2007 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek033 (Post 1174424)
Oj, bedzie sie dzialo, tylko niepotrzebne te paymenty sa. Ale beda jaja. Corso nie bedzie wiedzial co zrobic. Zobaczycie. Szczegolow nie zdradze. ;)

Berylia bez wojny?? HAHAHAHA Musiala by sie Berylia nie nazywac. rofl

No i co krzysiu z tego wyszło?

Ale kto zapłacił ten free.

Leerok paid. Free.

krzysiek033 07-01-2007 03:32

Jeszcze sie nie wydarzylo to o czym mowilem, a we wczesniejszym poscie pisalem zebys sie nie odzywal bo twoje slowa nic nie wartaja tak samo jak wszystkich Ruinsow ciolow.

P.S. Jak dla ciebie Corso "Panie Krzysiu".

Rev'ico 07-01-2007 09:22

no cóz , niebęde kłamał , glupcy z nas ze zaczelismy wiezyc ze ruin sie " zmieniło" ... hehe niema co walczmy dalej :)

Szkut 07-01-2007 12:17

Beheheheh ja wiedzialem ze tak bedzie

Guardian anubite 07-01-2007 12:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1179253)
no cóz , niebęde kłamał , glupcy z nas ze zaczelismy wiezyc ze ruin sie " zmieniło" ... hehe niema co walczmy dalej :)

Go Go Go Go :D Fight yeah

SyLeXi 07-01-2007 15:54

To bylo do przewidzenia

Floy 07-01-2007 18:16

Tym samym ruinsi "oddali sobie", za akcje na Fibuli ......

krzysiek033 07-01-2007 18:48

Niemozna tego porownac do fibuli poniewaz wieksza czesc Ruin nie uczestniczyla w tym wydarzeniu (excail i inni, niektorych charow jeszcze nie bylo na swiecie).A pozatym to o Gipo im chodzi a jak widac Nemesis se zabili.

Guardian anubite 07-01-2007 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek033 (Post 1181211)
Niemozna tego porownac do fibuli poniewaz wieksza czesc Ruin nie uczestniczyla w tym wydarzeniu (excail i inni, niektorych charow jeszcze nie bylo na swiecie).A pozatym to o Gipo im chodzi a jak widac Nemesis se zabili.

Oni zabijają kogo i kiedy chcą i nikt nic nie zrobi. Nie ma na nich szans!!!! NIKT ICH NIE POKONA.

SyLeXi 07-01-2007 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1181338)
Oni zabijają kogo i kiedy chcą i nikt nic nie zrobi. Nie ma na nich szans!!!! NIKT ICH NIE POKONA.

Nie poznaje..

Ravuse 07-01-2007 21:54

To lifestyle chcialo tej wojny poniewaz chcieli uzyskac miano najsilniejszej gildii na servie ... wiec dlaczego teraz placzecie po takich akcjach jak mass sneek wczoraj ? Myslicie ze wam ustapia tym bardziej dlatego ze to wy zaczeliscie i zbiliscie im duzo expa w dol ?

@Rev'ico co do posta ze zrobiliscie 120~ fragow a ruin 110~ to hmm ... jechaliscie na prawie samych sneekach a ruin dominowalo was na open battle'ach.

@Majkeloo - Kim sa deathstyle ? aktualnie nie ma u nas zadnego z noob charow ruin (aktualnie poniewaz byly 2 jeszcze kilka tygodni temu) ... jestesmy po prostu chlopcami ktorzy lubia ubijac co chwile takich high skillow jak np. Choseer ktory nie wie gdzie sa klawisze funkcyjne.

Rev'ico 07-01-2007 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ravuse (Post 1181904)
To lifestyle chcialo tej wojny poniewaz chcieli uzyskac miano najsilniejszej gildii na servie ... wiec dlaczego teraz placzecie po takich akcjach jak mass sneek wczoraj ? Myslicie ze wam ustapia tym bardziej dlatego ze to wy zaczeliscie i zbiliscie im duzo expa w dol ?

@Rev'ico co do posta ze zrobiliscie 120~ fragow a ruin 110~ to hmm ... jechaliscie na prawie samych sneekach a ruin dominowalo was na open battle'ach.

@Majkeloo - Kim sa deathstyle ? aktualnie nie ma u nas zadnego z noob charow ruin (aktualnie poniewaz byly 2 jeszcze kilka tygodni temu) ... jestesmy po prostu chlopcami ktorzy lubia ubijac co chwile takich high skillow jak np. Choseer ktory nie wie gdzie sa klawisze funkcyjne.

Naprawde? niemasz racji , bo bylo roznie , i w open battle bodajze bylo z 2:1 dla nas ( nasze wygrane bitwy darashia , ankrahmun : venore + ? ) popraw mnie o ile sie myle , bo chyba o jescze jakiejs zapomnialem ^^

pozatym gdyby nie ja to by ani ciebie ani netana niebylo na beryli :P , to ja zawsze wam pomagalem jak sobie bigosu narobiliscie :P

Ravuse 07-01-2007 22:11

mimo wszystko wiekszosc open battle przegraliscie ... wygrana byla np. ta ktora skonczyla sie na necro quescie, ale jedna to nie wszystko

Guardian anubite 07-01-2007 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SyLeXi (Post 1181551)
Nie poznaje..

W sensie????

Floy 07-01-2007 22:20

Tak więc Ruin chyba wygrało wojne, Całe Nemesis podobno udaje sie na Thorie...

Ravuse 07-01-2007 22:23

Z tego co widzialem wiekszosc world trade idzie w strone Elysii, co najwyzej Pro'Pober moze wrocic na thorie na starego chara.

Majkeloo 07-01-2007 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ravuse (Post 1181904)

Ahh.. Rozumiem. Trzeba bylo powiedziec wprost ze jedziecie kazdego kto stanie wam na drodze :D Slyszalem ze lubicie wyciagac knightow 50+ lv na hydry i tam ich dojezdzac :> Ehh.. czego to ludzie nie wymysla byle by utrudnic czlowiekowi gre .. ;]

Ravuse 07-01-2007 22:36

zle slyszales, nigdy nie ubilismy nikogo na wspolnym huncie ... ani nie ubilismy nikogo bez reasona

Majkeloo 07-01-2007 22:41

Ojj.. Znam nie jedna osobe, ktora ubiliscie bez powodu.. I tutaj wiem ze jestem w 100% pewien ze powodow ich zabicia nie bylo, badz byl banalny tudziez smieszny. A co do tego bicia na huncie to obilo mi sie to o uszy i to nie raz ale plotki to plotki i nie zawsze sa prawdziwe ;]

Rev'ico 07-01-2007 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ravuse (Post 1181961)
mimo wszystko wiekszosc open battle przegraliscie ... wygrana byla np. ta ktora skonczyla sie na necro quescie, ale jedna to nie wszystko

nietylko ta, a pozniejsza toczona na darashi gdzie skonczylo sie na bodajze 23:7 ?

SyLeXi 08-01-2007 07:00

@Guardian:
Zawsze zawziety i nieznoszacy kh sie poddaje ? :p

A co do przenoszenia sie ludzi na inne servy.. uwazam to za glupote zwlaszcza w tak wyrownanym momencie jakim byl obecny.. Mysle tez, ze to tylko podpucha i za 2-3 dni zrobia to samo co Ruins :P

Guardian anubite 08-01-2007 07:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SyLeXi (Post 1182299)
@Guardian:
Zawsze zawziety i nieznoszacy kh sie poddaje ? :p

A co mam sie nie poddawać i dalej byc przeciw kh jak starzy kumple z ls mają wyjebane na mnie? To po co mam byc za nimi jak i tak nic nie robią?? przynajmniej pisze obiektywnie:D.

Namitura 08-01-2007 08:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Floy (Post 1181990)
Tak więc Ruin chyba wygrało wojne, Całe Nemesis podobno udaje sie na Thorie...

Nom gipo elysia, wiekszośc nemesis thoria a ruin zostało samo na serwerze ze swoimi noob charami na mc i paroma "lojalnymi" polaczkami w stylu komanndoos, kauczuk, vatariel :)

Ravuse 08-01-2007 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mechaniczna_Pomarancza (Post 1182298)
Tak ?? nikogo bez reasona... wczoraj padlem na darashi bez powodu przez Soifan.. udzadzil sobie Random PK...

Soifan wylecial za random pking.

Guardian anubite 08-01-2007 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ravuse (Post 1182805)
Soifan wylecial za random pking.

Ta , rus knight i freunk kiedys mnie czapneli na dc i płacic musialem bez powodu:D:D :D

Ravuse 08-01-2007 16:37

Powod na ciebie to nie problem i btw sam wrzucales filmiki na tibicam jak bijesz lotto ludzi.

Guardian anubite 08-01-2007 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ravuse (Post 1183236)
Powod na ciebie to nie problem i btw sam wrzucales filmiki na tibicam jak bijesz lotto ludzi.

Ta , ale oni lali chara ktorego nikt niezna wiec nie wiedzieli ze to ja. Wiesz ja zalu nie mam nawet sie ucieszylem bo lubie serwery rozrywkowe gdzie się cos dzieje i nawet jakbym padł bym nie płakał. Halil Deathstyle

Vatariel 08-01-2007 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Namitura (Post 1182364)
Nom gipo elysia, wiekszośc nemesis thoria a ruin zostało samo na serwerze ze swoimi noob charami na mc i paroma "lojalnymi" polaczkami w stylu komanndoos, kauczuk, vatariel :)

Nigdy nie byłem w Nemesis se więc nie wiem po co to porównanie z osobami które były w tej gildi a nie są już i nie walczą z jakiś powodów.
Nigdy nie mówiłem też że jestem patiotą więc nie mam obowiązku jako "hlvl" mieszać się w wojnę która i tak już została wygrana przez Ruin przez te "5 dni bez expienia dla Ne se" pozatym mam znajomych jak i też nie lubię niektórych osób w obu gildiach. Ja tu wojowałem jak niektórzy expili w tym czasie (albo wogóle nie mieli tu charów) i nic nikomu nie musze udowadniać.
Co do "lojalności" to na Beryli już były takie mixy (podział Del'toro, GiPO pierw z Polakami potem z Khood a następnie przeciwko no i Excail teraz z Khood a przedtem przeciwko) że nie ma sensu filozofować bo za jakiś czas może być tak że Ruin się podzieli i będzie następny war więc tym co przegrali pozostaje zapłacić i grać albo poprostu czekać bo teraz lidera Daffy'iego i resztkę GiPO już ten server nie interesuje więc "pospolite ruszenie" nic nie da.

Galaksyus 08-01-2007 20:12

ja juz sie nie wypowiadam na ten temat. dla mnie to jest zal cos w stylu "never ending story..." or smth ten server jest stracony tak jak wiekszosc h lvlow:baby:
btw.
@Vata~
ja nie raz pamietam jak miales dochodzic do kh , nemesis czy ls , do kh nie doszedles w ls byles a do nemesis chyba z 3 razy invited byles, nie wiem czy to bylo robione za twoimi plecami czy tak szybko rozmyslasz.

ja nie bylem w zadnej wojnie chociaz 2 razy padlem przez blachy powod np
sprzedanie run czlonkowi gildi kh, lub ls , z ktorymi nie mialem przyjemnosci lub przykorsci wczesniej rozmawiac. po deadzie uslyszalem takie slowa
"you're supporting lifestyle,gipo members" lub viceversa n/c.
ta wojna sie nie skonczy , wiec lepiej isc na inny swiat niz walczyc bo to tylko waste char.
pozatym szerzy sie hackerstwo , i rookowanie charow ,np przyklad twojego przyjaciela nathocika , ponca ca'pone,ywis akak i wiele wiele innych. polakom ta wojna zrobila pranie muzgow i kazdy juz okrada kazdego tylko zeby miec na runy do pk.
takie jest moje zdanie nie musi sie nikt z nim zgadac.mowie co mysle :]

/Gala~

Zanaffar 08-01-2007 21:00

owned

hmm.. Wydaje mi sie ze nemesis juz sie nie podniesie, a szwedow juz raczej nie interesuje berylia. Zreszta moim zdaniem to nie polskie ls (poza kilkoma wyjatkami) lecz szwedzi byli dobrymi taktykami i "maszynkami do zabijania"
Byc moze po dlugim okresie ciaglych wojen nastanie tu pokuj :P
gdy zaczybalem tu grac berylia byla "owned" i teraz jest owned znowu.
i takze ja chyba uciekam z tego serva. I wydaje mi sie ze na kazdego tutaj przyjdzie czas...;)

Guardian anubite 08-01-2007 22:54

http://lifestyle.justgotowned.com/

Calutka prawda o Lifestyle na beryli:):D :D :D :D

Mastermind Toothy 08-01-2007 22:58

Br? Stracony serv... Jeszcze bardziej się wyludni. Opuszczam Botrylie ;*

Smichael 09-01-2007 10:37

ja opuscilem botrylie po wakacjach 2005 i jestem zadowolony z tego powodu i uwazam ze nic nie stracilem

Szkut 09-01-2007 10:42

No no polacy opuszczaja berylie sam bym gdzies poszedl ale nie mam z kim:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:47.