![]() |
Cytuj:
|
Kajn
Jan 06 2007, 21:41:22 CET Killed at Level 114 by Farbror Kurt and by Dani Ice Aga Jan 06 2007, 21:34:57 CET Killed at Level 131 by Excail and by Arithael Garian Ourmand Jan 06 2007, 21:36:23 CET Killed at Level 92 by Gambin and by Iutrin Czarnus Jan 06 2007, 23:22:56 CET Killed at Level 104 by Excail and by Zavil |
Był Peace nie ma Peacu :)
Pozdro x) |
lol wałek....
Coś mi tu śmierdziało z tym explockiem na (5dni?) |
Muhehehehe...Zajebiste posuniecie Ruin;) Tak polaczkow zrobic w jajko;) Smiech na sali. Alez my jestesmy naiwny narod...;)
|
Ruin pokazalo ile ich slowo warta. Wiec Corso jako jeden z nich nie wnos nam gowna na forum ok?
|
Cytuj:
Ale kto zapłacił ten free. Leerok paid. Free. |
Jeszcze sie nie wydarzylo to o czym mowilem, a we wczesniejszym poscie pisalem zebys sie nie odzywal bo twoje slowa nic nie wartaja tak samo jak wszystkich Ruinsow ciolow.
P.S. Jak dla ciebie Corso "Panie Krzysiu". |
no cóz , niebęde kłamał , glupcy z nas ze zaczelismy wiezyc ze ruin sie " zmieniło" ... hehe niema co walczmy dalej :)
|
Beheheheh ja wiedzialem ze tak bedzie
|
Cytuj:
|
To bylo do przewidzenia
|
Tym samym ruinsi "oddali sobie", za akcje na Fibuli ......
|
Niemozna tego porownac do fibuli poniewaz wieksza czesc Ruin nie uczestniczyla w tym wydarzeniu (excail i inni, niektorych charow jeszcze nie bylo na swiecie).A pozatym to o Gipo im chodzi a jak widac Nemesis se zabili.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie poznaje.. |
To lifestyle chcialo tej wojny poniewaz chcieli uzyskac miano najsilniejszej gildii na servie ... wiec dlaczego teraz placzecie po takich akcjach jak mass sneek wczoraj ? Myslicie ze wam ustapia tym bardziej dlatego ze to wy zaczeliscie i zbiliscie im duzo expa w dol ?
@Rev'ico co do posta ze zrobiliscie 120~ fragow a ruin 110~ to hmm ... jechaliscie na prawie samych sneekach a ruin dominowalo was na open battle'ach. @Majkeloo - Kim sa deathstyle ? aktualnie nie ma u nas zadnego z noob charow ruin (aktualnie poniewaz byly 2 jeszcze kilka tygodni temu) ... jestesmy po prostu chlopcami ktorzy lubia ubijac co chwile takich high skillow jak np. Choseer ktory nie wie gdzie sa klawisze funkcyjne. |
Cytuj:
Naprawde? niemasz racji , bo bylo roznie , i w open battle bodajze bylo z 2:1 dla nas ( nasze wygrane bitwy darashia , ankrahmun : venore + ? ) popraw mnie o ile sie myle , bo chyba o jescze jakiejs zapomnialem ^^ pozatym gdyby nie ja to by ani ciebie ani netana niebylo na beryli :P , to ja zawsze wam pomagalem jak sobie bigosu narobiliscie :P |
mimo wszystko wiekszosc open battle przegraliscie ... wygrana byla np. ta ktora skonczyla sie na necro quescie, ale jedna to nie wszystko
|
Cytuj:
|
Tak więc Ruin chyba wygrało wojne, Całe Nemesis podobno udaje sie na Thorie...
|
Z tego co widzialem wiekszosc world trade idzie w strone Elysii, co najwyzej Pro'Pober moze wrocic na thorie na starego chara.
|
Cytuj:
|
zle slyszales, nigdy nie ubilismy nikogo na wspolnym huncie ... ani nie ubilismy nikogo bez reasona
|
Ojj.. Znam nie jedna osobe, ktora ubiliscie bez powodu.. I tutaj wiem ze jestem w 100% pewien ze powodow ich zabicia nie bylo, badz byl banalny tudziez smieszny. A co do tego bicia na huncie to obilo mi sie to o uszy i to nie raz ale plotki to plotki i nie zawsze sa prawdziwe ;]
|
Cytuj:
|
@Guardian:
Zawsze zawziety i nieznoszacy kh sie poddaje ? :p A co do przenoszenia sie ludzi na inne servy.. uwazam to za glupote zwlaszcza w tak wyrownanym momencie jakim byl obecny.. Mysle tez, ze to tylko podpucha i za 2-3 dni zrobia to samo co Ruins :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nom gipo elysia, wiekszośc nemesis thoria a ruin zostało samo na serwerze ze swoimi noob charami na mc i paroma "lojalnymi" polaczkami w stylu komanndoos, kauczuk, vatariel :) |
Cytuj:
Soifan wylecial za random pking. |
Cytuj:
|
Powod na ciebie to nie problem i btw sam wrzucales filmiki na tibicam jak bijesz lotto ludzi.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nigdy nie mówiłem też że jestem patiotą więc nie mam obowiązku jako "hlvl" mieszać się w wojnę która i tak już została wygrana przez Ruin przez te "5 dni bez expienia dla Ne se" pozatym mam znajomych jak i też nie lubię niektórych osób w obu gildiach. Ja tu wojowałem jak niektórzy expili w tym czasie (albo wogóle nie mieli tu charów) i nic nikomu nie musze udowadniać. Co do "lojalności" to na Beryli już były takie mixy (podział Del'toro, GiPO pierw z Polakami potem z Khood a następnie przeciwko no i Excail teraz z Khood a przedtem przeciwko) że nie ma sensu filozofować bo za jakiś czas może być tak że Ruin się podzieli i będzie następny war więc tym co przegrali pozostaje zapłacić i grać albo poprostu czekać bo teraz lidera Daffy'iego i resztkę GiPO już ten server nie interesuje więc "pospolite ruszenie" nic nie da. |
ja juz sie nie wypowiadam na ten temat. dla mnie to jest zal cos w stylu "never ending story..." or smth ten server jest stracony tak jak wiekszosc h lvlow:baby:
btw. @Vata~ ja nie raz pamietam jak miales dochodzic do kh , nemesis czy ls , do kh nie doszedles w ls byles a do nemesis chyba z 3 razy invited byles, nie wiem czy to bylo robione za twoimi plecami czy tak szybko rozmyslasz. ja nie bylem w zadnej wojnie chociaz 2 razy padlem przez blachy powod np sprzedanie run czlonkowi gildi kh, lub ls , z ktorymi nie mialem przyjemnosci lub przykorsci wczesniej rozmawiac. po deadzie uslyszalem takie slowa "you're supporting lifestyle,gipo members" lub viceversa n/c. ta wojna sie nie skonczy , wiec lepiej isc na inny swiat niz walczyc bo to tylko waste char. pozatym szerzy sie hackerstwo , i rookowanie charow ,np przyklad twojego przyjaciela nathocika , ponca ca'pone,ywis akak i wiele wiele innych. polakom ta wojna zrobila pranie muzgow i kazdy juz okrada kazdego tylko zeby miec na runy do pk. takie jest moje zdanie nie musi sie nikt z nim zgadac.mowie co mysle :] /Gala~ |
owned
hmm.. Wydaje mi sie ze nemesis juz sie nie podniesie, a szwedow juz raczej nie interesuje berylia. Zreszta moim zdaniem to nie polskie ls (poza kilkoma wyjatkami) lecz szwedzi byli dobrymi taktykami i "maszynkami do zabijania"
Byc moze po dlugim okresie ciaglych wojen nastanie tu pokuj :P gdy zaczybalem tu grac berylia byla "owned" i teraz jest owned znowu. i takze ja chyba uciekam z tego serva. I wydaje mi sie ze na kazdego tutaj przyjdzie czas...;) |
|
Br? Stracony serv... Jeszcze bardziej się wyludni. Opuszczam Botrylie ;*
|
ja opuscilem botrylie po wakacjach 2005 i jestem zadowolony z tego powodu i uwazam ze nic nie stracilem
|
No no polacy opuszczaja berylie sam bym gdzies poszedl ale nie mam z kim:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:47. |